Weider Total Rush - Продуктово ревю

09.12.14
13:15

Здравейте,тъй като съм любител на стимулантите и енергитицте,най-вече на предтренировъчните продукти реших да на,зправя кратко ревю на един продукт,от който останах приятно изненадан.
Продукта,за който става въпрос е Total Rush на Weider.

- Предишен опит с такива продукти
Ползвал съм много предтренировъчни продукти,било то чисти енергитици,комплексни формули или съставки за повече издръжливост и напомпване без стимуланти,пил съм дози от почти всеки бустер на пазара (или поне по-голямата част от тях),както и много “самоделни” бустери.

- Причина за избора на този продукт
Причината да избера точно Total Rush е блендата му,в доза от 20гр. няма никакви пълнителни,само активни съставки в големи и доказани дози,това беше причината да се хвърля на този продукт.

- Предварителни очаквания
Предварителните ми очаквания бяха повече сила,по-интензивни тренировки,повече издръжливост и естествено енергия - НАПЪЛНО оправдания,също така имаше и много добра васкуларност,много вени и добро напомвпане. - 10/10

- Какво количество е прието от продукта преди написването на ревюто
Над 10 дози.

- Цена
Взех го от магазина на bb-team,цената може да проверите сами,не е най-ниската в този клас,но продукта превъзхожда всички останали по дози на съставките,наистина работещи дози,за цена давам оценка 9/10

- Вкус
Вкусът,който пробвах беше cranberry,на фона на други азотни бустери е ок,те не са от най-вкусните продукти като цяло 9/10

- Разтворимост - перфектна,нямам забележки 10/10

- Сила - Много сериозно покачване на работните тежести и зверска сила,не съм очаквал толкова 10/10

- Издръжливост - Можех да не почивам межу сериите и пак да давам макса от себе си и да не се уморявам 10/10
- Ментален момент - дава стабилен фокус,но не те надрусва,тренира ти се ,но не е в повече ... приемал съм и по-силни  8/10

- Мускулен растеж - Тук не мога да дам обективна оценка,но от това че се подобриха тренировките ми със сигурност води до повече мускули.

- Странични ефекти - Нямах проблеми със съня,нито бях изнервен,всичко е ок при мен 10/10 (липсват странични ефекти)

- Обща оценка 9.5/10 - един от най-силните предтренировъчни продукти,които някога съм ползвал - супер доволен съм,дори не знам как не е толкова популярен,работи зверски.  (като и приемем че съм резистентен към такива продукти,направо е убиец)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Никак не е лош като състав и количество. Но приемането на таурин заедно с бета аланин води до блокиране на усвояването на таурина. Също така аргинина работи по-зле от цитрулина. Наличието на креатин не ми харесва.

Аз лично съм си купил цитрулин малат, таурин, тирозин, креатин, кофеин и бета аланин. Преди тренировка ползвам първите без бета аланина, който гледам да го приемам в дози от по 1-1.5 грама с храна, но далеч от таурина.

Пил съм BCAA на същата марка и много ми харесаха. Надявам се всичките им продукти да са толкова качествени. Цените на предтренировъчните формули на мен ми идват доста високи и си позволявам само кофеин на таблетки, но мисля, че в случая си струва, с оглед на съставките, а и знаеш точно колко е количеството в доза, а не пиеш на сляпо бленд,в който не знаеш кое по колко е.

10.12.14
15:50

казано от Стойко Колев на 09.12.14, 18:09:

Пил съм BCAA на същата марка и много ми харесаха. Надявам се всичките им продукти да са толкова качествени. Цените на предтренировъчните формули на мен ми идват доста високи и си позволявам само кофеин на таблетки, но мисля, че в случая си струва, с оглед на съставките, а и знаеш точно колко е количеството в доза, а не пиеш на сляпо бленд,в който не знаеш кое по колко е.

Провери хубаво етикета на тотал ръш,пише си кое в каква доза е с точност.

11.12.14
15:50

Браво за ревюто :)

Аз не виждам какво му е специалното на този бустер за толкова много пари. Няма агматин дори, за мен не струва !

11.12.14
19:18

Ами работи наистина добре,аз не съм пил скоро по-ефективен предтренировъчен продукт

Мисълта ми беше, че в този всичко си го пише, което е предимство пред повечето други.

Поздравления за ревюто! Подкрепям мнението, че това е един от най-силните предтренировъчни продукти.

активните му съставки са бета аланин, цитрулин, кофеин и креатин. останалото са витаминчета, които с едно хранене на място и си си ги набавил.
Направих си труда да посметна - за 15 дози от този продукт се дават от 65 до 72 лева. Това е цената, която плащаш да си го купиш и да го пиеш 15 дози. Ако си купиш активните му съставки поотделно и ги пиеш така, както са в доза от продукта, за 15 дози бихте дали около 26 лева!!!!!!!  Купувайки си този продукт вие давате 257% повече пари (2,57 пъти по-скъпо).
Извода: Шарани!

13.12.14
21:00

Ако искаш вярвай, Камене и аз точно това щях да смятам:))))

Ако искаш можеш да ме провериш, защото направих сметките набързо, но смятам, че есенцията е важна и резултата би бил подобен. Ех, как искам да имам повече пари и да открия една фирма за суплементи! В “морето” има “риба” за всички. Зная, че не съм първия, нито последния с такива мечти, но не мога да се сдържа като знам, че всяка година излизат кандидат батки с малко мозък и/или много мързел и бих искал да ги храня!;)
Мнозинството са такива - дават маса пари за гейнъри и пудри, бустери и активатори, а като ги питаш какво са яли днес и ти кажат - ми два дюнера и една мекица от на мама. Сладури. Както го виждам аз по отношение на храненето има стълбица на нужните за един спортист храни и суплементи, като без да си стъпил на по-долно стъпало не можеш да идеш на по-горно. Всяко стъпало дава определен процент от резултата - храна от 0 до 85%, суплементи - 85 - 95%,  позволени медикаменти - 95 - 99%, забранени медикаменти - 99 - 110% (всичко над 98% да кажем, са състезатели и елитни спортисти, а над 100% вече не си ти, защото забранените медикаменти отключват части от веригата на ДНК, които са предопределени да останат неактивни при обикновени условия).

09.06.20
20:30

Здравейте,  искам да ви питам за този бустер, защо когато пиа от него и след това осештам за кратък период 5 мин,като иглички варху краищата на ушите , пръстите по вратът ?

Модерация: В bb-team уважаваме българския език. Моля, пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.11.20 21:49.

Hustle

22.11.20
21:09

казано от Ivan Kostov на 09.06.20, 20:30:

Здравейте,  искам да ви питам за този бустер, защо когато пиа от него и след това осештам за кратък период 5 мин,като иглички варху краищата на ушите , пръстите по вратът ?

Ако има бета аланин-от него е

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1