06.03.15
15:40
Болна съм и нищо не правя, освен да седя с дебела пижама, четейки книжки и гледайки филми по цял ден... Като към цялата тази идилия добавим и МЦ, както беше казала веднъж Кобричката, надминавам всички измерения на сексапила /нещо такова беше/ :D
За да е по-пълна картинката, добавям няколко месечния джак ръсел на сестра ми + котката, които по цял ден се влачат след мен да просят още и още храна...
Speaking about the devil…
Храна: 05.03
200мл фреш от портокал, 1 чаена л. течен шоколад
200гр. карначета (агнешки) на скара, 30 гр. бяло сирене (домашно), 150gr. печени картофи
Храна: 06.03
300мл. фреш от портокал
50-60гр пресен кокос (не е повече, но го дялках от самата черупка и не мерих), водата от него
зелена салата (маруля, червен лук, една краставица, балсамико, без мазнина); 50гр домашно сирене, 2 яйца (печени)
Ако има нещо ще добавя. Трябва да взема да сготвя. Харесах рецептата с протеиновите чушки от сайта, но не ми допаднаха чушките в магазина и взех тиквички, както и кайма, моркови, лук. Нещо с тях ще е.
Ето го и звяра (единия). Трябваше Майло да го кръстят...
Мнението беше редактирано от Cloud in my shoe на 06.03.15 15:40.
07.03.15
17:14
Още съм болна, но се добрах до залата. Тренира ми се, но не се чувствам много добре. Постарах се, де, скоро повече :)
Тренировка: 07.03
3 кръга (без почивки)
1. Вертикален скрипец с подхват - х10@40кг
2. Вертикален скрипец с надхват - х10т@40кг
3. Клек с 2х15кг дъмбели пред рамене - х15
4. Римска тяга с дъмбели (2х15кг) - х10
5. Абдуктор - х10@40кг
6. Адуктор - х10@40кг
7. Lateral raise machine - 10 повторения@23кг
8. Издърпване с крак на въже с прикачена тежест 30кг - х20п за всеки крак
9. Вертикално повдигане на крака от стенд - х10
10тина минути пътечка (само толкова, още дишам тежко).
07.03.15
21:29
Вчера трчбва да си добавя половин тиквичка, половин морков и 60 гр. кайма (задушени) + 3 мандарини.
Днес: Храна: 07.03
Нещо много въглехидрати ям тези дни... Не са чак толкова като количество, не са и лоши по качество, но тук печени картофи, фреш, днес спагети... Не е лошо да ударя стоп-а. Не ми се ядат попринцип. Откакто пия лекарства за смъкване на производството на инсулин, повече.... Не си го обяснявам, нямам влечение към сладкото, не се и чувствам гладувала. Мнооого повече съм се ограничавала за дълги времеви диапазони, в които съм и тренирала активно и пак не съм залитала...
фаст до 19:00
задушени тиквичка, морков и 50 гр. кайма + 60гр. пилешко от бутче на фурна
60гр. спагети (пълнозърнести) + домашен сос боленезе
1 пълнозърнеста бисквита (27калории)
1 банан, горещо мляко kakao (200ml. пр. мляко, сурово какао, стевия)
много, много, много :Х
Мнението беше редактирано от Cloud in my shoe на 07.03.15 21:52.
11.03.15
15:45
Добър ден! Дадох си няколко дни почивка от писане, защото ми се случват разни по-съдбоносни неща и не бях в настроение. Още съм болна, но по-добре. Не съм забравила за предизвикателства, нищо такова. Днес имам да свърша доста неща, от утре здрави тренировки.
Храната ми е еднотипна, хубава и никак не е много. Даже е леко малко /дори по моите разбирания/. Нищо де, не е имало кой знае каква физ. активност, така че не е драма.
Закуската за последните няколко дни е еднаква - пай от овесени трици и ябълки. Хапвах си всеки ден по малко пресен кокос. Имаше пилешки бутчета на фурна и яйца. И така всичките дни. Водата ми е малко, трябва да го оправя това.
Храна: 11.03
з: малко парче от пая
о: 2 печени яйца
сз: 1 тиквичка задушена с половин с.л. оризово олио, копър чесън + 150/200гр. кисело мляко + зелена салата /маруля, пр. чесън, копър, краставица, половин с.л. зехтин/
в: ще допълня
Тия са големи сладури :D—>
https://www.facebook.com/video.php?v=777951588964726&pnref=story
Мнението беше редактирано от Cloud in my shoe на 11.03.15 15:47.
12.03.15
19:39
2 капсули Л-карнитин+магнезий след ставане.
16:00 - 120gr. (суров) св. бут на тиган без мазнина
16:30 - час преди тренировка 2 капсули бърнър.
17:00 - 30 мин преди Т - 2 капсули Л-карнитин+магнезий.
Тренировка: 12.03
Ето го и моя опит вдъхновен от Кобричката.
1. Клекове с дъмбели - 5х20кг; 4х40кг; 4х50кг; 4х60кг; 4х70кг; 2х80кг (паузи по 10 секунди между сериите)
2. Преса с дъмбели от лег - 10х20кг; 7х30кг; 6х40 (това не трябва да го правя с дъмбели, а със щанга, защото усетих как ще ми залитнат ръцете и ще си счупя нещо)
3. Римска тяга с дъмбели - 10х30кг; 5х40кг; 4х50кг; 4х60кг; 2х70кг; 2х80кг
4. /много мъка имаше тук/ Вертикален скрипец с надхват - 3пъти по 7@50кг
5. Вертикално повдигане на крака от стенд - 1х25
6. Абдуктор - х10@55кг
7. Адуктор - х10@55кг
Кардио - HIIT на пътека - 25 минути (3:3 минути тичане:бързо ходене)
Така, държа да кажа, че първата ми тренировка с тежести беше декември миналата година в домашни условия с дъмбел 5кг и собствено тегло. 1вата ми тренировка във фитнес със тежест по-голяма от 5кг, беше на 21ви януари 2015г. Мисля, че имам поводи за гордост.
Огромни благодарности на Queen Cobra за отделеното време, чудесни съвети, които си ми дала тук! Мацка, ако не беше ти, много щях да се лутам с тренировките. Подкрепата също е важна, така че мерси на всеки, който се е включил по някакъв начин в моя дневник! :)
Вечерята ще е още месце от бута (ще гледам да е поне 250гр.), пак на тиган без мазнина + зелена салата (половин с.л. зехтин, балсамико).
Ето и малко снимки за сравнение, че ми се струва, че има разлика. Първата е от миналия месец (6ти февруари). 2рата и третата са от преди малко. Нека се абстрахираме от горната ми блуза. Хората ме гледаха странно, после стана още по-странно като взех 2 дъмбела по 40кг всеки. Ако пропуснем и днешната коса, ще бъде чудесно. :D
Мнението беше редактирано от Cloud in my shoe на 12.03.15 19:48.
12.03.15
19:57
Mацка, абе как си правила всичко с дъмбели, а не с лост?
Ма как си правила клек и тяга с 2х40кг дъмбели, ще се гътна!!!
Как ги обърна въобще на рамената си? Въй, как става тоя номер, аз не мога! :)
Ти ме уби просто - за няма и 2 месеца, счупи тежестите, бе жена !!!
Клекове, тяги, лежанки, ти не си човек, спри се :D :D :D
Ма супер добре си на снимките, даже си си за завиждане, какво се оплакваш и отслабваш?! ;)
12.03.15
20:00
Начиии.... вече за трети път натискам лайк на твоята тренировка - ма не ми дава повече от веднъж :) Страшна си, честно! (А аз се излагам днеска без тежести, ала бала)
12.03.15
20:16
Мислех, че е с дъмбели :D На скромна няма да се правя, свят ми се изви, много мъка и пот се ляха.
Истината е, че именно с тежко ставам по-фино създание. Напук на всичките ми теории и очаквания - работи. Утре ще видим как ще стана от кревата :)
Харесала съм си ей този сплит и мисля от утре да го почвам...
Не излиза като линк нещо... Извинения, така ще го постна. Нещо такова трябва да се получи... Ще има някои модификации, де... Ужасно ми е трудно с моите скромни знания да си измислям тренировки. Едни си знам, едни си правя...
“Първи ден - силова тренировка (гърди, рамене (предна и средна част) и трицепс)
Втори ден - кардио тренировка (60-80 минути)
Трети ден - силова тренировка (крака)
Четвърти ден - почивка
Пети ден - силова тренировка (гръб, рамене (задна част) и бицепс)
Шести ден - кардио тренировка (60-80 минути)
Седми ден - почивка
Упражненията са тук: сглобете линка моля (има 2 интервала) http:// 4fitness.bg/ тренировки-за-жени/тренировка-за-амбициозни-дами/
Само че ще имам и HIIT след силовите всеки ден... Съвети за “модернизиране” са добре дошли.
В ръцете и отстрани под подмишниците има доста мазничко... За там ще трябва доста кардио...
Мнението беше редактирано от Cloud in my shoe на 12.03.15 21:06.
Здрасти,
относно глада бих искал да ти кажа, че това е древна индийска практика.
3-4 дни глад на вода се ползват за пречистване, а гладувания над седмица са лечебни.
Лично аз съм правил и кратки и много дълги гладувания.
Повече съм излекувал тялото си отколкото навредил. Не върши чудесата, които му приписват, но и аз
не бях достатъчно постоянен и стриктен в захранванията.
Възможно е в дългосрочен план да навреди на стомаха, времето ще ми покаже.
Относно останалите ефекти, които описваш, всичко при мен е точно обратното.
В момента съм на 78 кг, тонуса е екстра и мога да регулирам нагоре и надолу по свое желание.
Това че се научих да управлявам глада ми е само от полза :)
12.03.15
20:33
Редакция - вмъкнах в предния пост, за да не става пре-дълго
Мнението беше редактирано от Cloud in my shoe на 12.03.15 21:02.
12.03.15
20:38
Здрасти,
относно глада бих искал да ти кажа, че това е древна индийска практика.
3-4 дни глад на вода се ползват за пречистване, а гладувания над седмица са лечебни.Лично аз съм правил и кратки и много дълги гладувания.
Повече съм излекувал тялото си отколкото навредил. Не върши чудесата, които му приписват, но и аз
не бях достатъчно постоянен и стриктен в захранванията.
Възможно е в дългосрочен план да навреди на стомаха, времето ще ми покаже.Относно останалите ефекти, които описваш, всичко при мен е точно обратното.
В момента съм на 78 кг, тонуса е екстра и мога да регулирам нагоре и надолу по свое желание.
Това че се научих да управлявам глада ми е само от полза :)
Здрасти, Marccus! :) Ако се върнеш на 1ва страница, в 1ви пост за 2015г., ще видиш, че аз не отричам тези практики с цел пречистване, детокс на тялото, напротив. 2/3 пъти в годината си правя нещо такова (началото на тази) и никой не може да ме убеди, че е вредно, защото за себе си съм открила само позитиви. За друго гладуване говоря в първи пост на дневника :) Системна липса на храна + неправилна храна, а не пречистване. :)
13.03.15
08:56
Кобричке, мисля, че написаните тежести са общия сбор на двата дъмбела. :)
Много яко. Поздравявам те, че не се страхуваш да тренираш тежко Какви са ти били теориите и очакванията преди да започнеш да тренираш така?. :)
13.03.15
09:01
Мислех, че е с дъмбели :D
Мила, моя, Както казах вчера, наистина ти се възхищавам за силата , че и куража да вземеш такива тежести.
Но никой не прави тежка тяга с дъмбели :) Освен James Hinks, но той е изключение от правилото. Според мен е доста по-рисковано- освен ако последните месеци/година не си качавала бавно тежестта 15-17-20-22 кг и т.н. - заради слаб коремен пояс и слаби еректори - досега не си тренирала специфично за сила в ядрото и не си правила тяга въобще - само римска такава, а се предполага, че в нея кръстът не участва пряко, диабаланс между лява и дясна страна, липса на достатъчно контрол над дишането и мускулатурата за максимални опити. Как ти издържа хватът на 40 кг дъмбел?
Самият факт , че си ги дигнала на римска тяга, а не като мъртва тяга е впечатляващ - това все пак е изолирано упражнение за задно бедро.
Лежанката си е супер , впечатляващо е момиче да вземе двайските за лег с дъмбели.
Просто не мога да си представя как си вдигнала ДВА дъмбела по 30, 35 и 40 кг на рамене си, че и да клякаш с тях? Това е направо свръхестествено. Моля те,обясни ми.
+ важи горната ми чуденка за баланса и контрола над пояса
13.03.15
09:04
Кобричке, мисля, че написаните тежести са общия сбор на двата дъмбела. :)
Да сбор са- 2х40кг, което за мен е убийствено. :)
13.03.15
09:13
Аз го разбирам като 2 повторения с 2х20 кг дъмбели. :)
Или лежанката 6х40 кг - 6 повторения с 2х20 кг.
ПП: Което пак си е бая де. Аз тренирам с такива тежести (за лежанката) и знам как тежи. :)
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 13.03.15 09:16.
13.03.15
09:23
“Клекове с дъмбели - 5х20кг; 4х40кг; 4х50кг; 4х60кг; 4х70кг; 2х80кг”
Това са си 2х10кг 2х20кг, 2х25кг, 2х30кг, 2х35кг и 2х40 кг :)
Знам, че само спамя, ама не мога си обясня ;) Иначе и аз знам, че лежанката си тежи с 20 кила, клекът ми тежи повече :)
13.03.15
09:26
Предполагам, че не ги качва на раменете си, а ги държи надолу (като за фермерска разходка). :D
13.03.15
12:49
Добро утро, дами! Легнах си в 5. Донякъде, защото си говорех с един умопомрачителен млад италианец в Лондон и крояхме разни планове (ау, колко е сладък, футболист е, въх!), донякъде, защото каквото правих вчера не му е дошло времето. Цялото ми тяло е в такъв шаш... Ставането беше дваж пъти по-голяма мъка. Няма място, което да не ме боли. И то боли страшно!
Сега ще обясня. Клеговете са с 2 дъмбела по 40 кг. всеки, общо 80. Не са пълни клековете с най-многото килограми, защото до долу, нямаше да успея да се изправя, ЦЪК. Питаш ме за хвата (ще ми се разпаднат ръцете като усещане днес), първо качих дъмбелите един по един на лежанката, с лека засилка на раменете един по един, 2 бързи, измъчени клека са, със сълзи на очи, сигурно и не много прав гръб, в тоя момент нямаше как да се гледам и в огледала. Много мъчна работа е цялата тренировка. Всичко е направено, аз никога не бих написала нещо нереално, защото на никого няма да помогна така, най-малко на себе си, но ми беше страшно трудно. Има нещо друго, това е тренировка след седмица/10тина дена без особени натоварвания, много кофеин от бърнърите, л-карнитин също, бях максимално отпочинала.
Това е предизвикателство! Не нещо, което бих могла да правя попринцип. Аз бях писала на 1ва страница в началото, че винаги съм имала страшно много сила и издържливост и съм го виждала в доста ситуации. Изтрих го, защото реших, че хората ще си кажат “тая пък, сега дойде и почна с глупостите” :D. Но си е факт. Много голяма физическа издържливост и сила.
Римската тяга е това - Римска тяга с дъмбели Да не става някаква грешка? Не знам, но това ми е най-лесното упражнение... След клековете, всичко натам си беше мъка, тягата направих, защото ме кара да изпитвам най-малко трудности (по принцип, не с тези тежести).
Аз казах вече лег пресата с дъмбели повече не така, усетих, че ще ми залитне ръката и ще си счупя носа или зъбите :X
13.03.15
12:56
Между другото, понеже получих съвет от Енев за набирания, а все забравям да кажа - във фитнеса единственото нещо, което става за това ми е ужасно високо... Скачах, скачах, но като се хвана, повърхността е грапава, но хлъзгава и се изпускам, та освен да се пробвам в някой парк... Тук в центъра масово са изтръгнати лостовете (или поне тези, за които аз се сетих)...
13.03.15
13:14
Здравей :-) Много ми харесва дневникът ти - и тренировките и храненето. Супер положителна си и това ми действа много мотивиращо, така че реших да ти кажа едно мерси :-)
Относно дискусията по-горе, да те попитам дали разделяш на две тежестта, която пише до дъмбелите, тъй като във фитнеса, в който ходиш (познах го по снимките ти) всички тежести са в либри. И аз ходих преди там, много приятно и малко фитнесче.
Ще те следя с удоволствие! Успех!
13.03.15
13:48
Здравей, здравей! :) Смятам ги точно, да. Аз понеже не бях сигурна си питах предварително кое точно колко е и т.н., за да нямам чуденки :D
Ами, много се радвам, че така ти е подействал дневника! :) Ще се радвам някой път да идем заедно, ако ще ти е приятно! Ако искаш драсни на лично и може да го измислим. Аз съм в Бг още 2 седмици някъде, но картата ми ще изтече по-скоро. После няма да взимам за там. Не знам защо са го направили само за месечна неограничен /сигурно, защото е по-малък фитнес...). Поздрави и много усмивки! :)
13.03.15
13:55
Ох, мила, ти ще се потрошиш така. Хубаво е да се предизвикваш, но рискът е по-голям от ползата в случаи на болка, прегърбване, травма, сълзи и т.н. :)
13.03.15
14:07
Е, няма да се претоварвам така системно. :) Опитах веднъж, видях колко ми е максимума, няма да се изхвърлям, няма и нужда :)
Много яко. Поздравявам те, че не се страхуваш да тренираш тежко Какви са ти били теориите и очакванията преди да започнеш да тренираш така?. :)
Това сега го видях, че бързах да отговарям по същество... Благодаря! Е, Рони, как какви? Очаквания като на всички девойки без достатъчно богата обща култура по въпроса, които си представят, че ще настигнат Блага бързичко, без тоя труд, които тя е положила и пътя, който е извървяла в желаната насока :) Демек, че ще станат по-яки, от колкото им се иска на магия. :D
Пак казвам - обратното е - мускулите са малки, плътни, тотално променят визията, извивките и не, не стават на магия. :) И така... Пък и кой те е вързал за дъмбелите, то не е норматив, винаги можеш да наблегнеш на едно и да позабавиш друго, като се търси даден резултат :)
Чакай да покажа италианеца... :D Надали е най-редовния посетител на форума. Как ми липсва... :D
Мнението беше редактирано от Cloud in my shoe на 13.03.15 14:09.
13.03.15
14:18
Чакай да покажа италианеца... :D Надали е най-редовния посетител на форума. Как ми липсва... :D
Ухаа! Бива, бива, ама ,,,, май не тренира много, хилавичък изглежда. Ти си по-яка от него :) :D
13.03.15
14:32
Ухаа! Бива, бива, ама ,,,, май не тренира много, хилавичък изглежда. Ти си по-яка от него :) :D
Тъкмо мислех да напиша, че доста кардио ще видя преди да замина :D Поне мотивацията е хубава. Много готин и като човек, 193см /може с всякакви токчета/ :D
Пфф.. много рядко влизам във форума и тука супер заякнали мацки са се появили. Не че не ти вярвам за тежестите на дъмбелите, ама може ли едно видео как точно клякаш с тях. Наистина ми е интересно, защото аз вкъщи си покляквам с 2 х 32,5кг дъмбели и знам колко тежат и какво криво се кляка с дъмбели и ми е интересно просто да го видя. А и както писаха по горе - сигурна ли си, че не са либри. Защото ако са кила би трябвало да са по 100 либри дъмбела.
Мнението беше редактирано от NeDD на 13.03.15 14:59.
13.03.15
15:18
Брей, голяма драма... Не, 2х40 са. Не са либри. Не съм гледала числото на дъмбела, а обозначенията по стойките (в кг), както ми каза момичето от фитнеса. Дъмбелите са огромни, усеща се колко си тежат. Намествах ги върху раменете си от лежанката. Нямам намерение скоро пак да клякам с тези кг-ми, за да си правя клипчета. Познавам се и няма да ми хареса едно, ще трябва да направя още 5. Не претендирам за правилен клек на тези килограми и не смятам да си разводнявам дневника с дискусии (каквато съм чела в дневника на Кобричката), че с тия кг-ми ще си разбиеш това или онова, правейки го неправилно. Не ми е в амбициите да си развалям здравето, не се чувствам добре след тренировката, така че повече такива експерименти няма да си правя със себе си. Толкова.
А, всеки да вярва, в каквото му душа иска :)
13.03.15
15:25
Не е драма, скъпа, просто е нещо изключително и аз те поздравявам за това. Просто се притесняваме за теб. Да, и на мен колко сол ми мелиха на главата за кривата тяга и ще продължават - за добро е :) А това, че е с такива страхотни кила от едно стройно момиче, просто .... е, те такова чудо трябва да се види ! :)
13.03.15
15:35
Не е драма, скъпа, просто е нещо изключително и аз те поздравявам за това. Просто се притесняваме за теб. Да, и на мен колко сол ми мелиха на главата за кривата тяга и ще продължават - за добро е :) А това, че е с такива страхотни кила от едно стройно момиче, просто .... е, те такова чудо трябва да се види ! :)
Ами, правилното нещо беше вчера да се направи такова нещо (клипче, ала-бала). Фитнеса е малък, ходих във време, в което да няма много хора (те ме гледат все едно съм луда на лежанката с дъмбелите по 15 кила, което ми е неприятно, какво остава за друго... мъжете ги взимат тия 2х15 и мен ми става криво).
Такава тренировка, действително, не е за мен. Това е нещо, което мога да направя много трудно. Мога (човек е способен на повечко, отколкото му се вярва ако реши), но е изсилване отвсякъде. Аз тренирам със съвсем други цели и амбиции и това си е неоправдан риск. Досега не ми се е повръщало на другия ден от тренировка. Само остава да претичам да си направя няколко клипчета. Затова реагирам остро.
13.03.15
22:08
Храна: 13.03
Ще ме довършат вкъщи днес... Домашно опечен хляб грахам, домашна лютеница, домашно кисело мляко...
Та, днес:
4 супени лъжици едри овесени ядки, обезмаслено пр. мляко
100гр (суров) св. бут на тиган без мазнина + 1 печено яйце
1филия и половина от домашния хляб, доста солидно намазани с лютеница (успях да се спра тук), 200гр. дом. кисело мляко, 1 мандарина
нататък ще си хапна още кисело мляко и ако пак си легна късно - яйце
15.03.15
19:54
Нещо съм много out of space тия дни... Това да си хлътнал е микс между оглупял и болен... Храната ми е се струва супер безвкусна, все пак гледам да я има. Сънят, обаче, го няма. Снощи (днес), пак осъмнах в разговори, заспах в 7, станах в 12. Влачих се един час на кростренажора.
Храна: 14.03
2с.л. овесени ядки, пр. мляко, 1 мандарина
2 малки карета (100-120гр.) на тиган без мазнина
към 200гр кюфтета от телешка кайма и лук на скара
Лицеви опори (не броих, но доста), клекове, коремни преси (по 200), 20 минути HIIT кростренажор
Храна: 15.03
60 минути монотонно кардио
половин портокал, половин мандарина, 2с.л. овесени ядки, пр. мляко
2 малки карета (100-120гр.) на тиган без мазнина
200гр. кисело мляко (домашно)
Трябва да се понапъна още нещо... Може би яйчица (и те домашни, изобщо, нашите много са се постарали тези дни).
Хубава вечер и едно поздравче :)
16.03.15
12:31
Снощи още едно кардио 30 мин HIIT и ядох пиле с ориз, леле колко вкусно, не можах да се сдържа. А и като знам, как скоро няма да има кой да ми готви, а моето ежедневие ще се забърза страшно, се насладих още повече.
Пак седях на скайп, този път до 4. Ставане в 11:45.
Кратка равносметка - качих се на кантара. Стартирах от килограми 69-71 (вариращи нон-стоп). Старт на някакъв режим - края на ноември, демекмври - не особено стриктно. От 21 януари, когато почнах целенасочено НВД и фитнес (преди това правих прочистване с плодове и чай, но тия кг се връщаха, естествено, повечето вода). Та, 60кг към днешна дата. Демек, минус 10 кг.
Днес пак ще ходя на снимки към 3. Като свърша, надявам се да успея да стигна до залата. Започвам си деня с нес кафе със стевия и много малко мляко, половин огромен портокал, много музика, ровене за дрехи и ви пожелавам спорен и успешен ден!
Редактирам се, че бях в грешка! Повече е времето. Оправено.
И, за да съм в тон със заглавието си :)
Мнението беше редактирано от Cloud in my shoe на 17.03.15 01:57.
16.03.15
13:56
А в чужбина ще тренираш ли?С какво ще се храниш?
(Бре каква е тая интернет любов, не спиш изобщо бе жена :) )
17.03.15
01:56
А в чужбина ще тренираш ли?С какво ще се храниш?
(Бре каква е тая интернет любов, не спиш изобщо бе жена :) )
Еее, какво да ти кажа... Ние си се познаваме, но вече се прибирам след почти 5 месеца и вълнението е голямо. Ето, пак съм на пост по нощите... :)
Ще тренирам, да :) Само че в началото ще ми е малко трудно, де. Нова работа, на гости на приятели, защото ще сменям квартира (бях в бг, не може да плащаш наем няколко месеца и да не си там, за стая започват от 500 паунда в читав квартал). Няма да бързам с карта за фитнес, Лондон е огромен и ако смениш квартала, може да означава нечовешки много път и пари (5 паунда билета за метро в едната посока, с карти не е много по-евтино)... Ще тичам и ще си купя дъмбели за начало. Мисля, че ще ми отнеме около 2 седмици да влезна в ритъм, надявам се не много повече. Храната - няма да имам много време, мисля да си взимам в кутия. но няма да ям боклуци. Със сигурност ще е еднотипна до припадък в началото... Овесени ядки, яйца, яйца, яйца, бяло сиренце по малко и някое и друго котлетче. Имам хубав протеин там (и нечовешки много добавки, всичките видове витамини, л-карнитини, бърнери и т.н.). Прах или не, по-добре от джънк.
Храна: 17.03
Храната за днес няма нужда от много описване - пиле с ориз, пиле с ориз, айрян :)
17.03.15
07:20
Едни разглобяеми 2х15кг и една здрава дъска за гладене (за лежанка) ще те оправят в живота и може даже да не стъпиш в зала - изпитано. Така че успех!
21.03.15
16:54
Добър ден! :) Не съм писала тези дни. Не е защото развалям режима, обаче. Нямам изкушения, не прекалявам с въглехидрати/сладко/мазно и т.н., напротив. Храната е повече от добре. Не пиша, защото в общи линии е някакъв-никакъв период, в който имам доста неща за правене и тренировките ми не са нищо особено, за сметка на това почти еднакви всеки ден... Та, храната е - яйца, тук-таме по малко биволско сирене (домашно), кисело мляко (домашно), пилешко, телешко, чисто свинско месо, салатки, задушени зеленчуци, чат-пат ябълка или грейпфрут. Най-накрая преборих лакомията за прясно мляко.
Тренировките са - доста кардио, повечко клекове, лицеви опори, коремни преси, вакуумки. Имам нужда да работя повече за долната част на тялото. Мислех, че е обратното, но с времето се убеждавам, че съм в грешка (просто имам такава структура). Аз имам развита мускулатура на горната част, рамената са широки (не прекалено, достатъчно), гърба също е развит, ръцете са добре оформени, има още за чистене, но не искам да ги увеличавам в момента, а растат сравнително бързо (може би най-бързата ми група).
По-добре оформено дупе и крака, по-плосък корем като цел.
Та, така :) Все пак, ще почна да добавям, макар да се повтарям. Скоро почват драстичните промени в графика и тогава ще държа особено много да вписвам всичко, за да си търся грешките и решенията по-лесно.
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Cloud in my shoe на 21.03.15 16:55.