Здравейте. Имам проблем- не мога да спя нощем. Въртях се е не става. Към 2 часа хапнах малко/ по едно парче/ бял и детски шоколад с няколко бадема и кашу и солен морков :) Заспах към 3 може би и станах в 6 да посрещна мъжа и после окончателно в 8.00. Бях като дробсърма. Явно адаптацията ми към дневен режим ще е доста по тежка отколкото очаквах.
Днес пак повечко домашна работа в очакване на мама :).
8.00-кафе
13.00-опит за сън но камината така се разпуши че се събудих от миризмата.
15.00-16.20-разходка на която получих някви болки и малко се стреснах. Реших да не се прибирам с торбите ами да си взема такси.
18.30-21.30- посрещане на мама от Бали с мазни пържоли, домати, сирене и бял хляб :). Аз не ядох това де., а салата домат с пипер, броколи на бара, малко картофена салата, херинга и пъстърва на туч/общо към 150 гр/. Опитах турски локум и някакъв странен Балииски плод и естествено ми се дояде още сладко, та по късно ядох кисело киви и руубар.
Така като гледам си правя без да искам по едни 17-20 часови фастове, но се чувствам добре засега.
Доста съм поомекнала, но след 20 мисля да потренирвам лекичко.
Вода-към 2 л, половин чаша бяло вино
добавки- фолиева киселина
Прекрасен ден :)
10.00-кафе
15.00-разходка по време на която хапнах:
16.30-малка хапка/от на мъжа/ от онези питки с печена наденица, които са залели целия център на Варна. Дори и за солената ми страст беше прекалено солено.
17.00- пуканки/ половин средна кутийка/ и опитване от захарен памук по молба на доведената ми дъщеричка
19.00-леко скапани и намръзнали вече- остатък от суши/7-8 малки хапки/, остатък от риба 80 гр примерно, остатък от броколи-5-6 розички
20.30-половин малко помело
после ще хапна още нещо си
вода към 2 л
фолиева киселина, вердин черен дроб
12.01.15
13:10
Здравей, би ли ми казала от кога и по какви причини приемаш “Вердин” и как ти се отразява?
казано от BullShit на 12.01.15, 13:10:
Здравей, би ли ми казала от кога и по какви причини приемаш “Вердин” и как ти се отразява?
Здравей, пия го от около година за подобряване храносмилането и дейността на черния дроб, тъй като с моя бивш вече режим му се разказваше играта, а определено с вердина се чувствах по добре. Принципно е натурален продукт/куркума, бял трън, мента/ и мисля че приема му повече помага отколкото вреди
тия резки промени във времето ми действат много депресиращо :(
12.01
тичане по задачки, готвене, шетане, пак банкет/годежа ми се води :)/, обичайните неща. За осми път празнуваме и нова година :)
храна
11.00-кафе
19.00-21.30- пил кебап от филе, няколко полусурови брокола, малко зелена салата, малко кис.зеле, малка зелева сърма. Зелеви сърми ям принципно веднъж годишно на Коледа по 1 бр. Тази Коледа пропуснах но днес ми се прияде. После изпих водата на света. Ужас. Не е за мен това :(
23.30-киви
вода доста
фолиева киселина, вердин
13.01
Днес пак обикаляне за дрехи за сватбата. Мъжете са по суетни май. Уж по дънки щяхме са сме, сега пък костюм. Тоест и аз няква рокля поне трябва да облека. Избрах първата срещната що годе дълга полуофициална рокля. За справка в мъжкия магазин стояхме повече от час и половина в дамския 10 мин :) Роклята е резидавозелена трикотажна и сега ще докарам официалния акцент от бижутата.
Нямам грам енергия ,кръвното ми е ужасно ниско и се влача като парцал. Днес не ми е ядеше никакво месо. Реших да хапна нещо селдобед поне да не припадна.
теглих се наядена с дрехите на същия кантар, който сигурно с кило две по малко показва но все пак- 43,5 кг
15.00- 2 тънки препечени филии лимец от Хатори запечени със сирене, половин краставица, 5-6 зелени маслини
19.00- половин нестии череша заради ниската кръвна захар
20.00- вечеря от Оле в мола- по около 150 гр от салати- гуакамоле, моркови, зелен фасул със сушени домати, 3 печени зеленчукови кюфтета, 1 и половина филия лимец, хапка тиквеник/тиквата му/
вода към 2 л
добавки - вердин, фолиева киселина
Еми ожених се пак :)....в резидаво зелената рокля.
Уж само подпис щеше да е то стана сватба ха ха. Пълна лудница тези дни. Не си чувствам краката, кръста и кво ли още не. Помня долу горе храната. За обикалянето по цял ден без коментар.
14.01
8.00-кафе
11.00-19.00- по улиците и моловете до последно нямах сутиен бижута...нищо. Хапнах половин салата с риба тон в събуей
20.30-шопска салата, малко руска салата, 2 препечени филии лимец
22.00-половин киви
15.01- Сватбата
5.30-кафе
7.00-13.30- оправяне, прическа и т.н
13.30-15.00- вземаха ме , ритуал,
15.30-18.30- обяд/половин салата с козе сирене, препечена филия/
19.00-22.00- у нас пак на маса- малко ядки, мезета някви, бяло вино
22.30-06.00- сватбено тържество- опитах от питката и тортата и бих бяло вино
16.01- тежко
13.00-кафе
16.00-сандвич лимец с луканака и малко кашкавал
20.30- 01.00- пак гости, хапнах повечко вероятно от изтощението предните дни- таратор, 5 мини лозови постни сърми, салата краставица с копър, малко сирене. За десерт бисквитена торта домашна и разни соленки. Месо не ми се ядеше
През всичките дни доста вода
добавки- фолиева киселина ,вердин
Мнението беше редактирано от diva 97 на 17.01.15 01:39.
Честито, прекрасна Дива! Бъдете много здрави и все така влюбени цял живот! Нека силните ви чувства всеки ден ви отвеждат до безкрайността, а в домът ви винаги да цари разбирателство, задружност и топлина! И не на последно място - нека в най-скоро време най-силното ви желание се изпълни! <3
Целувки! :*
Благодаря :) Надявам се да ми е последното женене :)
Днес активна почивка. Кръвното ми пада ли пада.....
Храна- опитах да хапвам през деня- не много успешно
11.00-кафе
15.00- половин таратор
16.00- малко домашна руска салата, като избягвах картофите
18.00-половин пилешка супа, печено бутче с прясно зеле/купешко и мазно този път/
20.00- малка ябълка
21.00- 2 кивита
вода над 1,5 л
добавки фолиева киселина , вердин черен дроб
((
снощи добавям препечна филия вита със сирене и айрян
18.01- наспах се
10.30-кафе
15.00-16.30-разходка .....в джъмбо за някви специални карти уно
18.00-на пицария- салата марули, яйце, халуми, домат, половин ръжена пърленка с риган, половин пил.пържола с песто, 2 хапки моцарела
21.30- дояде ми се сладко- няколко лъжици кисело мляко с 3-4 обикновени бисквити и 3 сушени кайсии
Концентрирано сладко изобщо не ми се яде. Влече ме айрян, таратор и препечено нещо си- хляб пърленка и т.н. Продължавам да нямам никакъв апетит през деня. Ако не хапна вечер да се разям мога и нищо да не сложа в устата си. Такова чудо не ми се е случвало. Преди фастовете ги правих с усилие някакво може да е малко но все пак усилие.
Вода -1,5 л чай джинджифил
фолиева киселина вердин
19.01
10.00-кафе
13.00-бях на доктор
14.00-16.00- пазарувахме за вечерта по пазарите
16.30- черни маслини 2 хапки вита лимец
18.30-01.00- на гости- салата с риба тон ,2 хапки бяла риба, 3 черни мини филиики/от франзела/ с дом.тел суджук и малко хайвер, към полунощ- парче черен тоблерон и няколко ядки, бяло вино със сода и лед
20.01
10.00-кафе
13.00- пак лекар друг
16.00- морков, няколко маслини половин филия бонус с малко мезе/докато ми изстине супата/
17.00- 2 купи крем супа от тиквички
19.00- заек по ловджийски-малка порция, малко крем супа, 3 люти чушки, 2 филии бонус, 1 кис.краставица, 2 -3 хапки запеканка с картоф спанак и т.н
20.00- мини ябълка, мандарина
вода-към 2 л, вечер ожаднявам а не е добре
фолиева киселина, вердин черен дроб
нямам сили и желание за нищо, поне не ми е лошо
21.01- у дома
10.00-кафе, джинджифилов чай с мед и лимон/прекалих/
много чистене
15.00-купа студена крем супа от тиквички
19.00-3 яйца по панагюрски без запръжки и т.н с малко мляко, 2 филии бонус, част от запеканката със спанак
23.00- киви
яйцата ми дойдоха много ама го разбрах половин час след като ги изядох. Ужасно много ми се тренира :(
вода към 2 л
фолиева киселина, вердин
22.01
10.00-кафе, джинджифилов чай
14.00-към 30 гр киснати кайсиеви ядки
15.30- пълнозърнести/прекалено пълнорзърнесити :)) макарони със зеленчуци/80-100 гр в сухо с-е/
19.00- мешена салата, 80-100 гр козе сирене, 3 препечени филии бонус
23.00- 2 кивита
вода към 2 л
фолиева киселина вердин
23.01
10.00-кафе, джиндижифилов чай с мед и лимон
16.30- останалите пълнозърнести макарони с бялото месо на половин пиле на грил, 3 мандарини
18.30- мюслибар
21.00- краставица, 50 гр козе сирене
вода към 1,5 л
фолиева киселина , вердин
доста въглехидратесто хранене тези дни, но ми беше вкусно. Макароните свършиха и скоро няма да повторя :) Движението е сведено до обичайните ежедневни задължения. За друго нямам сили. Още поне три седмици не ми разрешават да тренирам.
Теглото си е същото. Все още не мога да спя нормално и задържам бая вода.
Мнението беше редактирано от diva 97 на 23.01.15 21:26.
казано от diva 97 на 23.01.15, 21:25:
Още поне три седмици не ми разрешават да тренирам.
Защо?
казано от Маргарита Манева на 23.01.15, 21:32:
казано от diva 97 на 23.01.15, 21:25:
Още поне три седмици не ми разрешават да тренирам.
Защо?
Поради много основателна високорискова причина :)
изобщо не съм на себе си тия дни...не мога да стана от леглото. Поне апетит имам.
24.01
10.00-кафе
13.00- половин салата с пил филе и марули разни,
16.00- останалата половин салата, 2 мандарини
18.30-към 50 гр телешки суджук с 3 филии бонус
21.00- портокал, половин манго
яде ми се червено месо/телешко/ , което ме кара да мисля че желязото нещо не ми е ок, ама след 10 дни ще разберем. Задържам водааааааа.
вердин, фолиева
вода ???? не помня
25.01
10.00-кафе, джинджифилов чай с мед и лимон
18.00- гръцка салата с козе сирене и варени яйца, малко от зелена салата, зеленчукова супа, 1 и половина филия бонус
20.30- малко печен слънчоглед, мюсли бар/40 гр/
сви ме стомаха и всичката храна отиде по дяволите и пак огладнях
23.00- малко варено яйце, няколко парченца дом. тел. суджук и козе сирене/наистина нищожни колечества/, краставица
вода обичайно добавки обичайните
26.01
10.00-кафе
13.30- 2 купи зел.супа/борш/, 2 мини купички ориз със зеленчуци
16.00- 3 парчета грейпфрут
19.30- зелена салата с 1 и половина варени яйца, малко салата домат с пр.лук и козе сирене, 1 филия вита, ябълка
22.00- малко печен слънчоглед, 2 ореха, 3 фурми
добавки- фолиева, вердин
27.01
10.00-кафе
15.00- една чиния миш-маш, 2 филии вита
17.00- 2 хапки мандарина, 2 мини ябълки
18.30-печена тиква с канела и орех-1 бр
20.00- шопска салата с козе сирене/30 гр примерно/, 2 препечени пълн. филии и си дояждам с биволско мазно кис.мляко
не бях особено гладна но миш-маша на майка ми е божествен /без сирене е/и беше специално за мен, та си го изядох и ми стана ужасно тежко. Питах я с колко яйца като си мислех че е с три а те били четири. Винаги като изям повече от три яйца наведнъж ми става кофти.
Тези дни си имам апетит, но порциите ми са нормални даже по скоро малки. Нямам място в корема :) преди какви салатища съм изяждала...ужас.
Яде ми се кашкавал не ми се яде месо/ вече и яйца :)/ Нямам никакво движение и се побърквам вече. Тъжна съм, нервна съм скучно ми е ....оплаках се
вода и чай към 2 л
добавки вердин, фолиева киселина
Нещо не ми поства всичко
Мнението беше редактирано от diva 97 на 28.01.15 22:39.
28.01
Днес се пораздвижих малко с лилавите гири. през деня напред назад малко извън града после малката на танци и тъй.
Тренировката
3 * 15
Предно рамо
Задно рамо
Разтваряне за гърди
Бицепсово
Кик бек
* 20 на страна
Наведи
Глутеус мост
20 балетни клека
20 тягички
Подскоци леки между кръгчетата
Стречинг
Еми тайно толкоз
Опитвам да не прегладнявам и дъвча нещо през деня. Каквото има под ръка
Храна
10.00 кафе и чай
11.00-11.30- тренировката
12.30-17.00 в движение няколко солети
17.30 парченце кашкавал и три маслини
19.00- няколко сурови бадема
20.00 - 2 печени крила и малко сърца. Ззелена салата. Два три печени картофа 2 вилици ориз и зелева салата
21.30-мини ябълка мини корни и парче печена тиква
Добсвки същите
Течности към 2 л
29.01
6.00- кафе
15.00- малка препечена пьлн. Филия със сирене
19.00-таратор,пил.шишче,няколко печени зеленчука,2-3 картофа
22.00-2 хапки нишестян крем с трошена бисквита без мляко,мини ябьлка,портокал
Останалото обичсйното
Здрасти
30.01- два дни цялото ми внимание и енергия са заети от една прелест на 8 години :) която е залепена за мен като гербова марка.
7.00-кафе
13.00- крем супа карфиол х 2, мешена салата , две тънки препечени черни филии
16.00- крайче от тел.суджук
18.30- гювече/100 гр сирене, малко кис.мляко, яйце, подправки сооооооол ужас/, половин зелена салата, 2 тънки непрепечени филии
21.00- сладък глад- нишестяно кремче без мляко, портокал, мандарина, бонбон
вода към 2 л
фолиева киселина
Утре ще се пораздвижа пак.
31.01
днес цял ден сметки. Ревизии три месеца назад, отчети, заплати. Не тренирах.Тръгнах на разходка, заваля.
храна
11.00-кафе/заспах в 2/
15.00-препечена пълн.филия с малко сирене
17.00- чай с мед, половин кисела ябълка
19.00-, спаначена супа, пил филе с топено сирене без сиренето, 2 хрупкави филенца/80 гр общо/, малко/ по 2 лъжици/ салата зеле с моркови и същото с майонеза
21.00- ще е цитруси
вода, чай- 2 л
фолиева киселина
1.02- пфффф настръхва ми косата от февруари. Най-гадния ми месец.
Днес потренирах. Малко по интензивно .....е уморявам се бързо. Упражненията с вдигане на ръце нагоре ми напрягат някак корема, колкото и да е странно. Страничните наведи са единственото нещо за корем което мога да правя без да напрягам корема всъщност, дори не съм сигурна трябва ли да го правя. Изобщо не съм сигурна всъщност какво и до колко е ок.
Също така плодовете са ужасни. Толкова кисели цитруси е нямало никоя година. Купуваме боклуците на хората. Пето качество сигурно. Изобщо не знам какво да ям. Нямам село, бабите по пазарите зимата са скрити. Ям квото ми падне май. :)
тренировка-35 мин
загрявка
3 х 15
едностранно гребане
флоор прес
странично рамо
раменна преса
бицепсово
трицепс над глава
20 на страна наведи
20 глутеус мост
разни махове
20 бр стран напади с гирите в първи кръг
20 бр плие с гирите във втори
20 бр тяга с гирите в трети
50 сек.подскачане между кръгчетата :)
стречинг
храната
10.00-кафе
13.00-13.35-тренировката
14.00-чай с мед
15.00- препечена пълн. филия със сирене и хапка с пастет от сьомга- това имаше само
16.00-манадарина
16.00-17.30- пак ревизии
17.30-18.30-разходка из квартала
19.00- купешки пак- спаначна супа, пил.филе с топено сирене без сиренето/100 гр/, огретен от спанак малко парченце, шепа салата домати
21.00- 2 сушени кайсии, ябълка, 2 мандарини
течности 2 л
фолиева киселина
Мнението беше редактирано от diva 97 на 01.02.15 21:20.
02.02.15
06:38
Опитай помело!
Доста пъти купувахме вече и никога не е било кисело. Щото на кофти мандарини и ние сме попадали.
казано от Златина Цонева на 02.02.15, 06:38:
Опитай помело!
Доста пъти купувахме вече и никога не е било кисело. Щото на кофти мандарини и ние сме попадали.
Кисело не е, но понякога е сухо. Освен това повечето е внос от Китай, а аз имам едно на ум за селскостопански продукти от там заради огромното замърсяване.
02.02.15
11:00
Бабите по пазарите често продават китайски боб, примерно. Много се разстроих един ден като видях :)
И на мен ми прави впечатление качеството на плодове и зеленчуци - става все по-отвратително, особено в големите супермаркети. Такива домати, такъв чесън, грозни краставици и мутирали круши (които, между другото, струват 5,50 за тарелка от два броя!). Да не говорим как вече и тук май е практика да се сменят етикетите на отровни продукти с “Органик” и “Био” , и “Не съдържа ГМО”, и ни ги пробутват на четворни цени.
Един познат скоро се премести с годеницата си на о-в Бали (там ще си живеят занапред) и ми сподели, че след 36 години най-накрая е разбрал какъв е вкусът на истинската храна. Ех...
А за нашия пазар съм изгубила надежда, особено след като ЕС разрешава производството на ГМО.
Относно мандарини, портокали, помело и т.н. - единствено кисели мога да ги ям, иначе са ми отвратителни. Но сухото помело е нещо, което оставя трайни травми на вкусовите рецептори :D
Извинявам се за спама, Дени -<—<@
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.02.15 11:02.
казано от Т. Тодорова на 02.02.15, 11:00:
А за нашия пазар съм изгубила надежда, особено след като ЕС разрешава производството на ГМО.
Ако мислиш, че ЕС не контролира производството и търговията с ГМО, трябва да се радваш, че не живееш в САЩ. :D
02.02.15
11:43
За САЩ изобщо не говорим. Там е Адът.
Но вече в ЕС ще бъде позволено производството, като всяка държава-членка ще има право на избор дали да го допусне на своята територия или не. Иначе смятам, че досега имаше някакъв контрол :)
помело всъщност много обичам обаче стомаха ми нещо не се разбира с него. Освен това е някакъв хибрид и е внос от на майната си. Ям го де....:). Принципно изобщо не съм фен на цитрусите ама хич, ама сега ми се ядат. Повече от 3 бр от вид на ден не мога да изям. И ми се ядат банани ама не ям :)
2.2
Имах си празник днес, като мъжка майка :) Гледахме “Седмият син” и после малко извращение с храната от KFC. За първи и последен път за мен поне. През деня битови дейности.
храна
10.00-кафе
15.00- 2 препечени филии бонус със сирене, 2 резенчета кашкавал, 2 мариновани краставички
21.00- пил бон филе 4-5 бр от KFC няколко картофа малко зелена салата
22.30- ябълка,2 сушени кайсии, фурма
чай глухарче
вода към 1.5 .
фолиева киселина
3.2
много храна, много апетит и много лежане.
10.00- кафе
12.00- сандвич с шпек и кашкавал/1 тънка бяла филия/, 2 хапки бон филе от снощното, спаначна супа
15.00- 2 филии бонус едната с кашкавал, едната с извара
17.00- ябълка
18.00- тиква на пара с орехи и канела
19.30- последното останало пиле без панировката, малко домати от буркан, малко таратор, половин филия бонус
21.00- малко семки, малко шоколад, ябълка
течности и добавки обичайното
днес съм една отекла, подпухнала и ужасна.
край на гадната храна
4.02
10.00-кафе, чай джинджифил и глухарче с мед и лимон
14.00-пил.супа, малка шопска, филия и половина бонус
15.30- тиква на пара канела и орехи
19.30-спаначна супа, пил.пържола от бут,малко кьополу и салата домати, филия и половина бонус
5.06
тренирах след което ми падна кръвното.
тренировка
3 кръга х 15
гребане едностранно
разтваряне за гърди
предно рамо
задно рамо
концентрично
кик бек
странични наведи х 20 на страна
в първо кръг х 30 отпада с гирите
втори кръг х 20 плие
50 сек. скачане между кръговете
на земя 3 кръга х 20
глутеус мост
ритници и махове разни
стречинг
40 мин общо
храната
10.00-кафе,
12.00-12.40-тренировка
13.30-чай с мед
14.00- 2 филии бонус препечни с последното сирене и извара, купа и половина спаначна супа с късчета пил.филе
17.00- ябълка
18.30-малко пил.бяло месо от пиле на грил, наколко картофа, 1 маринована краставичка, 2 лъжици къополу
20.00- шепа тик.семки печени, 3 парченца шоколад
22.30- 2 портокала
течности- 2 л
добавки фолиева киселина, калмацин
килограми-44 кг
6.02
днес вкъщи, обичайните дейности с допълнение решаване на задачи и правене на палачинки на два пъти :) Колкото и да не ми се ще трябва да спра да тренирам дори и с леките гири. Не се чувствам добре. Ще се разхождам и ще потърся свястна йога за бременни във Варна. Имам нормален апетит вече, но бързо ми става тежко. Някак имам нужда да ям желатин та забърках един крем с тиква.
Храната
9.00-кафе
10.00-чай с мед
14.00-зелена салата с поливка кис.мляко и копър, малко бяло пил.месо, 2 филии бонус, тиквен крем /кис.мляко, желатин, пасирана тиква/, малко тик.семки
19.00- крем супа от червена леща, остатък от броколи и карфиол с малко сметана
21.00- останаха палачинки и бременните ми ангели не издържаха та 3 бр- тънки и малки със сладко от вишни без захар
останалото същото
Корема ми расте със скоростта на светлината
П.П Бременна съм :)
Честито. Жива, здрава и обичана, другото го има в мола хихи!
Мнението беше редактирано от DEADLIFT на 06.02.15 21:35.