Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим26.02
Нормален неделен ден. Работа на лаптопа и у дома.На гости на мама да си искаме прошка. Не съм тренирала, щото....не ми се тренираше. Майка ми много е разглезила дребния, което никак не ми се нрави.
храната
7.00-кафе
14.00-16.00- салата с риба тон, ролца от раци и варено яйце, 5-6 хапки суши правено от мен. 1 обикновена бисквита.
17.30- 2 парчета варена тиква с мед канела и орехи
19.30- доядох спаначната супа на малкия
20.00- малка ябълка и половин портокал.
може би ще е това
вода над 1 л но не ми се пие
Привет хора! Напоследък съм загубила тотално мотивация за всичко Какво ми става не знам Имам нужда от съпорт.. и почивка извън града, уви днес ми отказаха потребителски кредит и няма да стане скоро
Та.днес работа на лаптопа, у дома и после понеделничните бизнес срещи Храна освен моркови и маслини нямах в хладилника. Общо взето мотото на този месец е ще снеса , докато скачам ха ха
7.00-кафе
след което ми падна кръвното и виждах звездички, ама истински и ми беше много яко
11.00 - остатък от семки, 2 малки моркова, няколко зелени маслини, половин краставица, това полято с лимон. Остатък от коричката на малкия
13.00-19.30- гореописаното
20.00- зелена салата с варено яйце, уникални сандвичи по рецепта на мъжа ми, ама той яде жълтъците и цяла глава лук, а аз само за пикантност, та....3 препечени филии бонус, отгоре омлет/ 1 ж и 3 б/, горчица, домат, тънък пласт козе сирене, домат, шайби червен лук ммммм Чаша червено вино, доядох бисквитата на малкия с няколко стафидки и орехчета.
ще работя и ще гледаме филм и съм предвидила портокал евентуално
водата 1,5 л примерно
Здравейте! Описвам си вчера и днес, за да стартирам на чисто месеца. И
ЧЕСТИТ 1 МАРТ.! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, БЪДЕТЕ ФИТ И ТЯЛОМ И ДУХОМ!
28.02- свърши се ихууу
Тренировка не. Работих 8 часа на лаптопа и накрая се оказа, че проекта няма да се състои. Та нещо взе да не ме кефи идеята да съм едновременно ПР, експерт по рекламно планиране, журналист, графичен дизайнер и пъдар от време на време.Май ще предоговорям условията на работа, защото ми е непосилно просто да се спрвя, което ми докарва стрес и се отразява на близките и здравето ми.
Храня се доста въглехидратно напоследък, не че нещо ама предпочитам някои неща да не присъстват.
5.00-ме събуди Алек
7.00-кафе
7.30-15.30- настолната работа, като изобщо не включвам в никой отчет обичайните ежедневни неща, като изваряване на шишета, приготвяне на 4 вида храна на малкия, прахосмукачка и парцал , възпитателни занимания и т.н. Хапнах 1 морков, краставица, маслини, малко семки, коричките на малкия.
16.30- няколко солети, 2 детски бисквити
17.00-вечерях- омлет 1 я 2 б, половин домат, печени тиквички с мляко, лук, 2,5 филии бонус- това на сандвичи. Десерт- портокал с канела.
20.00- сериалът ни с малко семки
23.00-ябълка
1.03
макар и изморена, от недоспиването чистих и тренирах. Довечера сме на гости, та ще се поотпуснем малко.
Тренировката СТ- както казах в тая теснотия не ми се мъкнат гири и шв топки
4 кръга х , 8, 16, ,24,16, 24,16
лицеви
глутеус махове в две позиции до начална
повдигане на краката от лег с усукване на таза
странични екстензии
гръбни екстензии
странични напади
22 мин на кроса
4.45- се събуди Алек
8.00-кафе
9.00-11.00- чистих
11.00-тренирах
13.00- нещо като почивка- морков, краставица, маслини, малко печени от мен тик.семки
14.00- събудиха ме и реших поне да доизчистя
15.30- половин краставица с малко козе сирене и няколко солети
18.00-23.00 - ще сме на гости и ще ядем салата с риба тон, някакви мезета и ще пием или вино и ли по една водка.
водата 1,5-2- трудно пия
и така..гостито вчера приключи в 1.30 с 2-3 бисквити, банан и ябълка. После купона у дома с половинката продължи до 5.00 . Много си говорихме, смяхме и т.н. Хубава вечер беше.
2.3
Днес ме събуди телефона с поредната кофти новина. Не мога да разбера....помагаш на хората, а после те отсвирват като улично куче, когато ти си в нужда. Както и да е...пих една студена вода. Ще прилагам вече други мерки...съдебни.
Тренирах кардио на кроса, да се отърва от напрежението
10.00- станах, отърсих се от разговора и пих едно кафе
13.30-14-30- тренировката на кроса
15.00- направих си маска с черна захар, душ и чисто нова
15.30- остатък от вчерашните тиквени семки- 30-40, по късно морков
17.30- малко от безмлечната бисквитена торта на дребния
19.00- ще вечерям обичайното напоследък- бонус, омлет, лук, домат малко козе сирене, и зелена салата
20.00- като заспи Алек мятаме трети сезон на Как се запознах с майка ви
вода 1,5-2
ке има магнезии, но се надявам да не ям по късно
3.03 - на работа до 3.00 сутринта.
Храната - Бяло вино, зелена салата с риба тон, малко калмари, 2 филии бонус с варено яйце, домат и малко майонеза и сникерс. Щях да убия за сладко.
4.03- почивка и доста хапване. Таткото заведе малкия на конна база и яздиха конче и кобила(inlove)
12.00- кафе
15.00- крем супа от картоф и морков, малко безмлечна бисктв торта- 2-3 хапки примерно, варено яйце, печени морков, тиквичка и сладък картоф, маслини
16.30- шепа семки
18.30- 2 филии бонус с резен сирене , кашкавал и домат, още малко от печцените зеленчуци
22.00- малко крем супа от пиле, картоф и тиквичка, портокал
23.30-морков с лимон и сол
странна храна
днес ще излизаме с децата и това ще е движението
водата все е над 1,5 л
магнезий
Мнението беше редактирано от diva 97 на 05.03.17 19:54.
5.03
събуждане в 2,3,5,6
8.00-кафе
9.00-11.00- обичайното за всяка сутрин- изваряване на шишета, приготвяне на 3 хранения на Алек, пране, игри, чистене и в последната минута къпане за мама.
12.00- 2 моркова, половин краставица с горчица, лимонов сок и сол
13.00- дремнах
14.00- нахраних малкия и газ в морската с него, тати и каката. Спусна се някакава гадна студена мъгла, но на децата не им дремеше. Аз умрях от студ с рязаните дънки.
17.00- пазар
18.00- 19.00-чаша червено вино докато приготвя поредните 3 манджи. Вечерях салата с риба тон, 2 филии нов вид хляб с квас/общо 50 гр/, доядох спаначната супа и няколко солети на Алек и задесертих с 15 гр стафиди, малко сладко от праскови със стевия, което си беше чист пасиран компот, но пък много близо до вкуса на моите домашни мармалади.
Ще ям нещо леко после
водата със зор 1,3 л
магнезий ако не забравя
Снощи довърших с филия с квас със сладкото от праскови със стевия малко сирене, 3 обикновени бисквити, и остатък от крем супа. Заспах в полунощ, а Алек се събуди в 2.00 и стана в 4.30. Пусна си телевизора на музикалните и денса до 7.30, след което заспа. Та тогава станах и аз.
6.03
Тренирах уви в едниствения свободен час с който разполагах
4 кръга х 16, 16, 40, 24, 16,16
лицеви с бицепсово с дъмбли подобно на ренегадско
от планк повдигане на ръка нагоре с дъмбела/на снимката ще стане ясно/
странични наведи с дъмбели от колянна опора
коремни с повдигнати крака на шв топка
хопересктензии на шв топка
странични напади
22 мин на корса
тонизира ме тази тренировка, без да се усетя станало 14.00 часа, а в 15 трябваше да съм свършила работа и да тръгваме по задачи, та нямах време да ям нормалн0, гризах моркови и севки докато работа на лаптопа
храната
10.00-кафе
11.30- тренирах
14.00- 2 моркова, маслини, горчица, малко семки
17.00-цитронада
19.30- салата спанак, домат , дресинг с горчица, , кюфтета от моркови на фурна/морков, яйце, сирене, подправки, малко лимецово брашно/ с млечен дресинг, варено яйце, вино, за десерт филия с квас намазана със сладко от малини
21.00- ще има остатъка от семките с филм и малко черен шоколад
вода 1,5 л- това ми е зимната доза явно
Мнението беше редактирано от diva 97 на 06.03.17 20:48.
Честит празник на дамите с малко закъснение! Запазете нежността и обаянието си!
7.03
тренировка няма
разходка с детето и после на работа до 21.00
храната- до 21-00-2 моркова, маслини, малко семки , 30 гр суров бадем, водка със сок почерпка от рожденик
22.00- омлет с малко спанак и остатък от риба тон, салата, спанак, домат, горчичен дресинг, 2 филии с квас намазани със сладк от малини, 2 хапки черен шоколад, по късно портокал
8-03
Помните, че ние работим на празниците и в събота и неделя нали :)
Та организационни и фотошопски неща от сутринта, пъдарстване, панаири и т.н за несвършен работа, помощ на приятелка за намиране на спешен фризьор и общо взето бях постоянно с телефона в ръка на лаптопа до 16.00
После трябваше да стана домакиня до 19.00 и после след 21.00 - жена и ПР до 4 сутринта
Днес мисля да съм МАМА
Храната
свито ми беше нищо не ми се ядеше
13.00- насила, морков, маслини, краставица,20 гр семки/КАКВА ИЗНЕНАДА (dull)
21.00-4.00 на работа, бяло вино , половин салата с риба тон и пъдпъдъче яйце, няколко фъстъка
4.00- вечерта мина успокоих се и огладнях- 2 филийки квасен хляб с малко филе и кашкавал запечени, айрян, спаначна супа. Много добре ми дойде
9.03-почивен от заведението
8.30- се събудих и се въртях до 10.00 после на лаптопа
12.00- турско кафе
14.00- кюфтета от моркови, спанак, сирене и яйце на фурна, салата домат, сапнак, маслини и сирене, 2 обикновени бисквити и малко семки.
изядох си вечерята тъй че не знам кво ще ям ако ще ям
водата не е много 1,2-1,5 л- не ми се пие
магнезий и се почва ПМС
10.03
Натоварен петък както обикновено. Алек отново не спа снощи, аз станах оправих къщата наготвих, свърших си работата и после реших за съчетая разходката с работа, обачееее....това малко лигаве ме принуди да го нося почти през целия път, дори на площадката беше непоносим. Тези зъби го правят нещо ужасно. Та стоенето мирен беше само в автобуса. На работа на чек саунда на групата крещеше повече от тях, а те са 6 човека музиканти все пак. Яде само солети, бисквитена торта и мляко, категорично ми отказа всичко дето го наготвих. на пъпа на центра говореше по рогчето си все едно е телефон и хората му се смяха много, с две думи......дете бяс.
движението е около 7000 крачки с бебе 11 килограма на ръце и багаж
храната е за каквто намерих време преди да го приспя вечерта
8.00-кафе
10.00-12.00- чистих, готвих
13.00- морков, маслини, 3 ролца от раци, остатъка от спаначената му супа със сухар
15.00-17.00- разходката в кавички
17.00-18.30- на работа репетиция с групата
19.30- шепа зелена салата, омлет , половин домат, 2 филии вита и бях още гладна та една крайна ф.филийка с няколко парченца телешки суджук
ще ям нещо като семки или черен шоколад или плод
водата 1,5 л
ще има магнезий дано спя
Здравейте.
При мен всичко е екстремно, както обикновено. Като “бонусите” са абцес на венеца под зъбния ми мост, с екстри като гной и болка, брутална кашлица и възпалено ухо с което не чувам. Но си карам ежедневието все едно нищо ми няма.Нямам време нито излишни средства за боледуване.
11.03- на работа. Чудесна вечер, много настроение , което беше развалено след 2 дни от поредния безмислен разговор с ръководството
Тренировка не
Имаше разходка
Храната- омлет, мита, салати, моркови, солети, семки-нищо необичайно
12.03-”почивка” след нощна смяна, ама с малкия
13.03
Тренирах
4 кръга с дъмбелите- лицеви, птица куче, коремни 2 вида, гръбни екстензии, отпади, 22 мин на кроса
Храната пак обичайната
другите дни по задачки
тренировка не
движението 5000-7000 крачки
храната- салати, пиле, риба тон, яйца, препечни квасени филии, семки, банан, портокал
17.03- на работа нощна
водата е 1,5
Утре ще тренирам
.
21.03.17
00:39
Отврат Цял ден на тоя фотошоп се зверя и сега нов облик, гигантски букви, сменени икони. Наново адаптация пффф. ...що бе хора?
Както и да е.
19.03- Въпреки умората от предните дни си надигнах д..то и тренирах и чистих и за купи за турнира обикалях и с детето се занимавах, само не готвих че не остана време.На третия кръг от тренировката така ми се разхлопа сърцето, ама оживях.
Тренировката е
4 кръга х 8,16,24 с дъмбелите
лицеви + бицепсово
повдигане на ръка от планк в ляво /дясно- как се казва това упражнение?
странични крънчове
коремни с крака върху шв топка
хиперектензии на шв топка
залитащи напади :) защото равновесието не ми беше силната страна
22 мин на кроса
Другото движение е към 4000-5000 крачки из метро и джъмбо и чистене у дома
храната беше вкусна
7.00-кафе
11.00-тренирах
14.00- морков, краставица, маслини, горчица и малко семки
15.00-18.00- по магазините
18.30- салата с риба тон и варено яйце, дресинг, 2 препечени филийки лимец с квас, после сладости- десетина стафиди с орех, сладко от череши ссъ стевия - 2-3 лъжички, 1 обикновена бисквита
май това беше
20.03
ми притеснено ми е много напоследък, всеки нещо иска и все срокове, чак шитовидната ме стяга вече. Големият ми син започва работа на летището и толкова документация, прегледи, изследвания искат, че една седмица се влачим вече. Утре всичко би трябвало да мине, като подаде документите поне да него да се успокоя. Дребния ми вдигна 38.1 айде и той на доктор. Майка ми не може да го гледа и си го носим по работа както е болнав и крив.
Нямах време за движение днес с тия доктори и срещи.
храната и тя не ме кефи- прегладнях ядох каквото ми падне общо взето, сън пък изобщо няма.
8.00- след 68 ставане, стана окончателно
12.00- няколко маслини и 15-20 гр пържен фъстък- падна ми кръвното хм?
13.00-19.00- доктори, аптеки, банки, пазар, срещи, нерви- изпих една водка на работа
19.00- в колата доизядох на малкия юфката и картофено-пилешката манджа по няколщо лъжички
20.30- омлет 1 я 3 б, чери, 2 филии квасен препечен хляб, шайби лук, горчица, 2 хапки сникерс, 1 мюсли бар нестле и хапка милка. Нищо изненадващо от изтощението.
24.00- все още не спя няма и да заспя- хапнах малко месо от пил крилце и 20 гр семки защото огладнях.
водата 1,5 примерно до 2
добавки не
24.03.17
20:06
Не мога да свикна с новия интерфейс още
Малкия е болен. Бронхит, много зъби, чурката цепната. Ревове, драми, кашлица. Вече цяла седмица. Доста е напрегнато вече. И на работа не вървят нещата по план. Общо взето от ония периоди в които си мислиш че си на дъното ама се оказва че може и по-зле.
Както и да е...
Вчера малко разходка, но като не ми е добре на Алек дори това е мъчение.
Храната в повечко както след всяка нощна. Препечени квасени филии със сирене, яйрян, малко шоколад, няколко парченца суджук, салата с риба тон и варено яйце, семки, малко киви и портокал, дояждане на бебешки манджи
Гледахме Логан. Пълно разочарование.
24.03
Сън не. Дремнах на обяд. Тренирах и после по доктори и на работа
тренировката обичайна
лицеви с дъмбели, разни упражнения, коремни, странични наведи, отпади, гръбни екстензии, 22 мин на кроса.
храната
7.00-кафе
9.00- солети и коричка от на дребния, просто не ми се ставаше да ям нещо по-свястно
11.30-13.00- дремнах
14.00-15.00-тренирах
17.00- още няколко солети
18.30- салата спанак и зелена с 50 гр риба тон и варено яйце, малко авокадо, дресинг, дояждане на зеленчукова крем супа с хапки, малко суров бар другия го изяде Алек. Няколко ореха и стафиди, 2 парченца черен шоколад, 2 резена киви
Краката ми отекоха и се надявам да заспя рано
Утре на работа нощна. Добавки не
Вода 1,5 л
28.03.17
23:28
25.03
на работа нощна. Макар и тотално изморена, като приключихме отидохме на клуб и се разцепихме до 6.00.Липсват ми тези луди нощи. Съответно после бях дроб и изядох света, но не съжалявам хич
26.03
Реанимация.Малка разходка и пак у дома с малкия и ядене през 5 минути
27.03
Имах проблеми с храносмилането. Успях да изям 2 моркова и няколко маслини. Опитах да почина. После направих едно кардио и изчистих
Тренирвката
45 мин на кроса
Храната
7.00-кафе
13.00- морковите
16.00- тренировката
19.00- спаначена супа, зелена салата, омлет от 1 я 3 б, печени тиквички с млечен сос, 1,5 препечени квасени филии, 2-3 парченца картоф от салата
21.00 - 2 обикновени бисквити и няколко сушени кайсии заради храносмилането
24.00- кайсиите си казаха думата и се поразходих до 00 няколко пъти
28.03
Не спах никак. Треперя, задържам вода, кожата ми е кофти, зъбите ми са зле. Та ....не е добре работата с тази преумора.
9.00-кафе
11.00- 20 гр солети и 3 обикновени бисквити житен дар
13.30- спаначена супа
14.30-19.00- детето на преглед, после много тежко събрание
19.30- 1 водка с портокалов сок
20.30- салата зелена, домат, авокадо, пил филе от пиле на грил, горчичен дресинг, 3-4 маслини
22.00- няколко ореха и сушени кйсии, малко семки
23.00- няколко ягоди
водата ми куца.- 1,5 л макс
добавки не
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 28.03.17 23:28.
30.03.17
06:46
Дива, четейки виждам една работеща супер-мама. От снимките във фейсбук изглеждаш зашеметяващо, винаги във форма, стилно облечена, с хубава коса и поддържана външност. Тук, вече като обесняваш ежедневно какво ти е, се вижда как всяко нещо се постига с труд и усилие. Продължавай да се бориш. И си смени заглавието на дневника с Дива на 17, защото на толкова изглеждаш!
30.03.17
21:52
казано от Maria Nikiforova на 30.03.17, 06:46:
Дива, четейки виждам една работеща супер-мама. От снимките във фейсбук изглеждаш зашеметяващо, винаги във форма, стилно облечена, с хубава коса и поддържана външност. Тук, вече като обесняваш ежедневно какво ти е, се вижда как всяко нещо се постига с труд и усилие. Продължавай да се бориш. И си смени заглавието на дневника с Дива на 17, защото на толкова изглеждаш!
Еее Мимс благодаря. Много хубаво ми стана, като прочетох това. Някак имах нужда. Няма да се дам, просто падам на дъното от време на време, но винаги нещо хубаво ме кара да изплувам отново.
П.П Ти имаш 3 деца, все прекрасни и изглеждаш по-добре от всякога! Факт!
30.03.17
23:16
Явно бизнес срещите не са ползотворни,щом са отказали потребителски кредит
31.03.17
22:13
казано от BBD на 30.03.17, 23:16:
Явно бизнес срещите не са ползотворни,щом са отказали потребителски кредит
Не са хич
31.03.17
22:28
30.03
Тренировка не, имах задачи и поразходих малкия в парка, готвих, пазарувах
храната
11.00-кафе
13.00- 3-4 оризовки от кофяв ориз от средните, 2-3 маслини
15.00-18.0- напред назад
18.30- зелена салата, салата домат с лук, по около 80 гр риба кардинал и Джем фиш, няколко ореха и стафиди, оризовка
20.30.ягоди, малко семки
23.00- половин лападена супа
24.00 - не се смейте много е вкусно- ягоди със сирене
31.03
брутално натоварен ден
Нови месечни концепции, бюджети, пазар, по борси за неща за работа и бебето с нас, че и на козметик най-после, после чек саунд с групата
6.00-станах
9.00-кафе
11.00-малко семки и 3-4 маслини
13.30- 3 -4 оризовки
14.00-20.30- по задачи и на козметик, на работа пих водка с фреш и ядох зелена салата с морски неща, 2 брускети с хумус и опитах домашни чипс
21.30- парче линд с морска сол и ягоди доста
водата не ми върви 1,2 примерно
може и да пропускам нещо но едва ли е глобално
Скапана съм
Имам питане.Как да си променя заглавието, че с този нов форум не ми се получава нещо. Всъщност съм почти на 40 години...Тия 38 не са актуални
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 31.03.17 22:28.
31.03.17
23:36
Цъкни върху снимката си и след това профил.....после ще се ориентираш сама.
31.03.17
23:53
казано от Деница Малковска на 31.03.17, 22:28:
Имам питане.Как да си променя заглавието, че с този нов форум не ми се получава нещо.
Опита ли да редактираш заглавието в първото мнение на дневника?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 31.03.17 23:53.
01.04.17
08:40
На мен не ми дава да редактирам първото мнение - изобщо нямам такова бутонче на публикации, които са по-стари.
01.04.17
15:49
казано от Кольо Пияндето на 31.03.17, 23:53:
казано от Деница Малковска на 31.03.17, 22:28:
Имам питане.Как да си променя заглавието, че с този нов форум не ми се получава нещо.
Опита ли да редактираш заглавието в първото мнение на дневника?
Нямам опция за редакция само на първото мнение, както казва Тодорова.
03.04.17
23:00
Привет!
На 1 април нощна. През деня домашна работа и детски рожден ден надвечер. Честно не знаех на коя планета съм. Изпих неизвестно количество бяло вино със сода и се окопитих.
Храната и тя една..
7.00-кафе
11.00- морков, маслини то е ясно
19.00- на рождения ден 2-3 пилешки хапки
21.00- 3.00 на работа една салата с риба тон и вино
после глад и
препечени филийки лимецов квасен хляб със сирене и кашкавал, много тънки, айрян, сладолед пффф
2.04
с детето, на разходка, после работа у дома
11.00 кафе
14.00- обикновена бисквита, солети малко
16.00- малка питка от лимец от био пекарна
17.00- зелена салата, чери, маслини, пилешко от пиле на грил, млечен сос
19.00- малко семки, портокал
23.00- няколко зелени маслини
сякаш още нещо имаше
3.04
не спах ама се завлякох до кростренажора
тренировката 45 мин
9-00 кафе
разни задачки
12.00- тренирах..... да се брои за кардио на гладно сутрин
14.00- морков, краставица, маслини, няколко солети и 2-3 лъжички от картофената супа на детето
16.00-18.00- пазар, на площадката и каталясах;
19.00- зелена салата, 2 големички парчета бяла риба кардинал- доста вкусна, 2-3 картофчета
20.00- ягоди, парченце черен линд с морска сол, бяло вино
22.00- още 5-6 ягоди
водата изобщо не я броя но е над литър поне
07.04.17
21:49
6.04
Реанимация след работа до сутринта и ...водка. Като се случат настоятелни приятели с повод е малко кофти хаха
ядох за целия ден-3-4 малки препечени квасени филийки с козе сирене и малко кашкавал, айрян, малко суджук и филе, 2-3 хапки картофите на мусака, тяколко хапки бисквитена торта, ягоди
7.04
Доста неща ми убиха мотивацията за силова тренировка, първото спирането на водата.Та изкъпах се с почти нетечяща студена вода и отидох да направя едно кардио на кроса. След това пуснаха водата и полудях
Понеже храносмилането ми не е ок, то е ясно защо. нямах много апетит. Карах го на дояждане на бебешки неща до вечерта. После Алек дояждаше моите
тренировката
43 мин на кроса
и ходене по задачи то е ясно и чек саунд с търчащо по безброй стълби бебе
9.00-кафе
11.00-тренирах
13.00- 2-3 останали хапки от сандвича с яйце сирене и извара на дребния, половин картофена крем супа с тиквичка, половин краставица с малко извара
14.00-15.30 -всички дремнахме
16.00-19.00- по задачи с пакетче солети
19.00- наготвих 3 -4 манджи едновременно и се скапах.
20.00- салата домат и краставица, половин омлет, другия Арек го омете, сапа лапад
21.30- малко семки и ше ям ягоди
водата не е моного - 1,2 . Не ми се пие
Магнезий
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 07.04.17 21:50.
11.04.17
21:15
Предните дни бяха доста тежки откъм възстановяване и сън и хормони. Не съм аз, ама никак. тонове задържана вода и тъй. Умората забавя метаболизма. Два дни съм при майка ми, защото имам доста работа за която трябва да съм адекватна. У дома не става. В една стая не и не...
Та след като малко съм на себе си днес, си свърщих задачите на лаптопа, поспах и потренирах тук на одеало. После дълга разходка с доста покупки, оперативка и домашно събиране със трите деца.
Тренировката
4 кръга х 8,16,24,32- знаете вече
лицеви и ръка встрани
махове от опора на длани в 4 позиции
бърд-дог
лъкът-коляно
гръбни ектензии
странични отпади
другото движение към 10 000 крачки
храната не е много защото отново имам проблеми с храонсмилането и съм подута
Предните дни пък беше нерегулирана , макар и не боклукчава, и общо взето съм като балон
7.00-кафе
12.00- 2 моркова с лимон, маслини
12.30-14.00-спах
14.30-тренировката
16.00-18.30- по задачи
18.30- готвене, слаане на маси и т.н
19.00- 2 вида салата, основа зелена 1 с ягоди, портокал, авокадо каперси, чери, малко козе сирене, 2 с портокал, авокадо, зелени маслини, чери, малко пил.филе, млечен чеснов сос, вино, 10 гр черен шоколад
21.00- варя си бързо сладко от ягоди и няколко зърна грозде и ще го ям с оризовки от кяфяв ориз
добавям към 1.00 още малко ягоди с няколко лъжички кис.мляко
удовлетворена съм днес , но уморена и ми закъснява пффф
водата 1,5 л примерно
добавки магнезий, цинк с биотин, невробекс
и трите ни прекрасни деца и .....мъж
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 12.04.17 11:47.
16.04.17
23:30
Христос Воскресе!
Любимото ми вече пожелание е
Велики мисли имайте, велики дела вършете, велики да сте!
По същество
Закъсняващ седми ден цикъл, отоци, качени почти 2 кила през последните дни, огромни цици, безсъние, кортизол,кортизол, кортизол.. Много неща ни се стовариха, не ми понесе дори и на нечовешката издъържливост
15.04- приготовления за празника основно в чистене и пазаруване. После си останах у дома в леглото. Нищо не ми се ядеше през деня, едвам изядох 1 морков и малко маслини. Имам брутална задръжка на млечна киселина и лактати разни, щипе пари...място не си намирам. Затова и не ми се яде вероятно-
Чак вечерта - зелена салата, 1 и 3 б на око тип панагюрски, печени тиквички със същия сос, малко сирене, чаша червено вино
по късно филм- портокал със стафиди , канела и бисквита закуска
заспах в 1.00
16.04
Сутринта лежерно, че после какъв ден пффф
9.00-кафе
11.30- излязох по пазарите и на разходка,
13.30-17.00- месене на козунак, приготовления и т.н с чаша вино
17.30-20.00- салата зелена с домат, портокал, ягоди, каперси, козе сирене, 2 белтъка, филийка с хумус, печени на грил тиквичка и домат, малко печени картофи
21.00- ятоди, малко семки
23.00- огладнях- супа коприва, 30 гр солети, няколко тиквички
много треволяк много нещо
вода 1,5
добавки не
17.04.17
19:36
Днес тотален релакс. Имам някакъв проблем с кръста и почти не мога да вървя. Фоликул ли е кво е но не е ок.Както и да е.
6.00- се събуди малкия
8.00-кафе
12.00-останалите печени тиквички и домат, няклко маслини и малко хумус ама не мазен, няколко солети
14.00-15.30-сън
16.00- няколко хапки от козунака който правих, половин бисквита,20 гр семки
18.00- зелена салата с краставица, козе сирене, зелени маслини с чили, черевно вино
19.30-останалата салата, няколко хапки варено пилешко филе от на малкия, допих си виното
водата малко над 1 л и не ми се пие
толкоз с почивката
18.04.17
22:03
Привет!
Днес с много мъка ми дойде след 8 дневно закъснение и ужасно ПМС, първото тащова от раждането на малкия до сега.
Имам още поръжения освен болящите гърди, капилярите, пъпките, безсънието и т.н. Най-ме мъчат отоците, ама ще се прибера за ден-два.
Не спах ама не заради малкия ,той си спа.
Все пак тренирах на кроса в малкото време което имах
тренировката 44 мин на кроса
останалото движение е стълби разни и чистене
храната е това което ми се ядеше
6.00-се събудих
8.30-кафе
11.00-12.00- тренирах
13.00- малко сурови и печени тик.семки, зелени маслини и 2 хапки от омлета на дребния
14.00- опитах да дремна ама уви
16.00-19.30-по работни срещи, на гости на баба ми и после пазар и оправяне на малкия за сън- а работа едно шотче водка, в колата -3 от средните оризовки
20.00- зелена салата с ягоди, портокал, домат, козе сирене- много е вкусна и тва е, печена пиперка. Още 3-4 оризовки от кафяв ориз с бързо дом.сладко от ягоди с половин лъжичка захар
сега работя и май ще си налея едно червено вино
Водата си е над 1 л, но е ми връви и това е
23.04.17
22:31
Здравейте.
Аз пак ще поемам нов път хаха. Ще сменяме работата и ще се местим. Вероятно пак ще е заведение, но без нощни смени. Аз обмислям да се върна в радиото на кротката си работа макар и нископлатена. Само дето не знам кой ще гледа бебето. Така или иначе нито на работа нито у дома се чувстваме ок, затова РЕСТАРТ. Ще живеем на една готина мансарда ,но има стълби защото е на две нива и сега ще преграждаме и ремонтираме. Чака ме олеле....Но поне няма да се събуждам с хлебарки в леглото.
та..още съм с отоци, затова го карам по лежерно.
Храненето е по-въглехидратно отколкото искам, но ми е най-лесно бързо и нахранващо
Днес тренирах на кроса, предните дни нямах желание. Освен ако нямах чувал да си избия яда
23.04
тренировката -44 мин на кроса
храната
9.00-кафе
11.00-тренирах
13.00- малко семки, крем супа тиквичка и морков, няколко печени тиквички
14.30- дояждане на супа със сухари, 3 малки обикновени бисквити и 1/2 филийка бонус с козе сирене
16.00-19.00- навън и на пазар
19.30- малка салата с риба тон, 2 препечени филии бонус с домат, зехтин и риган, остатък от солети, парченце черен шоколад
21.30- портокал с канела и няколко стафиди
водата 1,3 и все още не ми се пие
добавки не
24.04.17
21:06
Докато мъжете се къпят да се отчета
24.04
Снощи не спах, но пък спахме дребния следобед 2 часа, та имах пауър да тренирам с тежести.
Тренировката с 4 и 5 кг
4 кръга х 8,16,24,32не ми се описва кое колко но е като предните пъти
едностранно гребане
арнолд преса
предно рамо
бицепсово с редуване
трицепс над глава
странични отпади
хиперекстензии на шв топка
коремни с крака върху шв топка
странични наведи
22 мин на кроса
Като изключим че още съм отекла доста се почувствах по добре
храната
9.00-кафе
12.30- реших да обядвам и ми стана тежко- сандвич с 2 филии бонус, 50гр риба тон, лист салата, краставица, чери, шайби лук, 3 малки обикновени бисквити
14.00-16.00- сън гушнати с бебчо
17.30-18.30-тренирах
20.00- 100 мл бира,зелена салата, мешена салата ама с чери, половината бяло месо на печено в плик пиле
21.00- си поделихме 1 портокал с малкия, шото беше тръгнал да яде цял лимон с кората и трябваше да го забаламосам да ми го даде
водата 1,5л
ще пия магнезий и може да ям семки или черен шоколад
и спирам го тоя хляб магазински. Само лимеца с квас от пекарната до майка ми е ок за сега. А най-добре и без него
25.04.17
21:50
Като приемеш неизбежното и мирясваш. В пъти съм по-спокойна. та...карам го лежерно. Настолна работа, почивка, оперативка, нормална вечеря.
9.00-кафе
12.00- 2 малки моркова с лимон и сол, няколко маслини, горчица, малко семки
13.00-14.00- дрямка
15.30-19.00- по задачи, събрание, пазар
20.00- омлет от 1 я 3 б и останали няколко хапки бяло месо, черита, риган, салата черита, краставициа, печени тиквички с млечен сос
21.00- щепа ягоди, малко семщи, парченце черен шоколад
май е това
утре нощна
вода 1,5
магнезий
lemon baby boy
Мнението беше редактирано от Деница Малковска на 25.04.17 21:52.
28.04.17
20:22
Привет!
26.04
Доста емоционален и натоварен ден. Последно мероприятие и сбогуване с колегите. Някои наистина ще ми липсват. Направихме си афтърпарти- Песни танци и наздравици. Та така...до сутринта. Не бях яла почти нищо и единственото което намерих беше спанака с ориз на малкия. Закусих в 4.30-5.00 и станах в 10.00.
27.04
Реанимация от всичко, глад естествено. Ядох повече, но без джънкове.
В общи линии- 3 яйца, 2 белтъка, малко пиле, малко пуешка шунка, 3 об.бисквити житен дар, мешена салата, 2 филии бонус, няколко ягоди с кис.мляко.
28.04
След никакъв сън трябваше да намеря сили да се върна в ежедневието. Тренирах на кроса.
44 мин кардио на кростренажора
5000-7000 крачки с малкия и покупките
8.00- окончателно ставане и кафе
10.00-11.30-домакинска работа
11.30-12.30-тренирах
13.30- единственото което имах преди пазар- филия бонус с варено яйце с половината жълтък, няколко кубчета пуешка шунка, маслини и солети
14.00-16.00- дремахме, но не качествено
17.00-18.30- на разходка
20.00-мешена салата с козе сирене, чаша червено вино
по късно ягоди
водата 1,5 л
ще пия магнезий
30.04.17
23:31
29.04
Последен работен ден. От 1 май всичко на чисто. Гледахме мача и после с колегите на прощално парти в клуб. Подариха ми буркан с кисели краставички. Доста ще ми липсват няколко човека от тази работа. Като цяло ми е мъчно, но....понякога е неизбежно.
Тренировка не.
Чистих и почивах. Не исках да съм преуморена, защото знаех че ще избухваме до сутринта.
храната беше половин спаначна салата с кубчета сирене, 4 ролца от раци, маслини, краставица и доста водки с фреш
Прибрахме се в 5.00
30.04
6.00- закусих омлет с 80 гр оризовки, домат, малко сирене, 3-4 ягодки и 2 малки об.бисквити
12.00-кафе
14.00- солети, 2 хапки пил филе
18.00-на пазар
19.00- таратор, печени тиквички, , великденска салата, малко от заливка на мусака
21.30- ананас, протеинов бар
може да хапна още малко тиквички, не ми се спи от адреналина
отекла съм и кървя пак
08.05.17
15:02
От 1 май сме безработни 🙂.Вероятно ще работим на лятно заведение.Само дето майка ми не ще да гледа бебето, та ще си го носим с нас. Събирам багаж активно за преместването в новия дом и лепнах някакъв чревен вирус или се натрових. Такава болка и тежест и гадене, но не мога да повърна. Мразя да съм болна и да се въргалям в леглото, затова....тренирах двата поредни дни- вчера и днес. Предните дни движението е доста разходки 5000-10000 крачки. Храната е ок, но от всичко се подувам.
7.05
Тренировката
4 кръга х 8, 16, 24
едностранно гребане
раменна преса
странично рамо
бицепсово с двете
кик бек
напад-отпад с кик със сгънат крак
коремни с тежест на лежанка
22 мин а кроса
храната
не спя пфф
9.00-кафе
11.00- тренирах
13.00- супа от лапад с препечена филия бял хляб вътре, още половин препечена филия със сирене, остатък от овесена солена питка. Много ме заболя корема.
14.00-19.00- лежах и в някоя пауза изядох 1 варено айце , малко краставица, домат и сирене
19.00- омлет от 1 а 3 б, малко солети
21.00- портокал
22.30- линдт 70% - 30 гр
8.05
събудих се от позиви за повръщане и болки, но само слюнка вадих
тренирах обаче
4 кръга х 8, 16, 24, 32
предно рамо
задно рамо
чуково
трицепс над глава
странични наведи с дъмбелите
странични напади
хиперекстезии на шв топка
22 мин на кроса
храна
хич не ми се яде от болката в сл сплит
9.00-кафе
няколко солети
11.30- тренирах
13.00- задушена тиквичка с джоджен и кис.мляко
план
мисля да пия едно узо или водка, доказано ми оправят стомаха
храната ще е
“дюнер” с риба тон и зеленчуци
“палачинки” с бързо сладко от стъргани задушени ябълки с малко кахява захар и канела
Сместа и за двете е от 1 я 3 б, вода, сода, сол и малко брашно от лимец
вода не ми се пие едвам 1л-1,2 изпивам
13.05.17
23:47
Не пиша много, но като не тренирам е скучно за писане. Все пак....използвам всяка минута преди новата работа и местенето , за разходки и почивка. По 2-3 часа сме навън.
Храната от само себе си намаля с намаляне на напрежението и недоспиването и излишните течности си заминават, абе влизам си в кожата.
Предните дни още имах гастритни кризи и много ми беше зор яденето.В общи линии беше таратор, салати, препечни филии лимец със сирене, риба, пресни картофи, тиквички, оризовки, тука там сурови барове и малко ягоди
Днес и вчера повечко въглехидрати
13.05
9.00-кафе
11.30- 4-5 от средните оризовки с киноа и чия, на санвдич с прясно домашно козе сирене, домат, капки зехтин, риган, каламата
15.00-19.00-навън , гризах малко солети от на Алек и давахме на маймуните в зоопарка
20.00- салата Капрезе с козето сирене, таратор, 200 гр печени мини пресни картофи с чесън и копър, бял вино- хм мислех че повече съм яла
22.00- 2 мини сурови бара, ябълка с 2 лъжчки козе кис.мляко и малко 2 -3 хапки от безмлечна бисквитена торта
Вода все още не ми се пие много все към 1, 2 л
не пия добавки сега
Имам чудесни планове за утре, дано се случат
25.05.17
14:29
Привет!
Първа част на голямото преселение завърши. За сега сме в майка ми. Оказа се че къщата с мансардата има теч и ще трябва доста сериозен ремонт за който не сме подготвени в момента. Толкова чували и сакове приготвих и пренесох, че не ми се говори. За 10 дни тренирах 2 пъти, останалата тренировка е гореописаното и разходки доста. Краката си не ги чувствам още.Храната е ок. Първите дни беше малко, последните е повечеПревъзбудена съм и не спя.
Ще пища подробно после че малкия се събуди
25.05.17
21:35
Така или иначе забравих какво ядох и тренирах точно днес, но пък ще започна отнякъде поне. Помня че последната тренировка беше с тоста напади в различни варианти и още не мога а се освестя. Алек допринесе за сложността на изълнението като си довлече всички котета, пингвини, кучета и т.н животни на постелката и трябваше да тренирам с точка на задържане за да не настъпя нещо или някой.
Не бях спала доста нощи, но таткото ме отмени днес по обяд и спах 2 часа, съответно веднага ми падна апетита. Тоест е ясно липса на сън= глад
Движението е чистене, игра с оста палавия Алек и на 2 часа разходка.
Хранта е вкусна
6.00-кафе. Започвам да тренирам много ранно ставане заради новата работа. Следващата седмица ще е в 5.00
11.00-легнах
13.00-няколко маслини и малко семки
16.00-19.00- разходка, пазар и площадки
20.30- малка водка, зелена салата с гриловани тиквички, риба тон и черита, горчичен дресинг, малко крем супа, малко червено вино
21.30- останалите сурови бонбони преседяли в хлаилника 1 нощ/накиснати кокосови стърготини, накиснати и смлени сушени- вишни, стафиди, кайсии, много малко овесени ядки, какао, уиски/- уникални
после може малко семки или ягоди
водата още ми е зор- ама е към 1,2-1,5 не е чак ужас
добавки не
В училището до майка ми има уникална спортна нова площадка която в събота и неделя ще пробвам
26.05.17
23:11
26.05
Сън 3 часа. Обиколих 3 стаи докато си намеря място. Съответно имах проблеми с храносмилането и подут корем, което не ми пречи да съм гладна де. Също така имам проблеми с цикъла, но на този стрес е съвсем предвидимо.
Движението е 2.30 мин разходка с малкия,което е едно и от най-натоварващите ми занимания- Особено ,като се прибираме по баира нагоре- количка, Алек и багаж 30-35 кг. Гръмват ми обтегачите пффф
храна- не е това което ми се щеше на вкус освен суровите бонбони
6.00- кафе
11.30- пълнена пиперка с малко козе сирене и затоплена на грила, краставица, 3 маслини, малко семки, няколко солети
13.00-14.00- дремах
16.00-18.30- навън с детето
19.00-малка водка докато готвя за наздравица с мъжа ми.
20.00- малко таратор, салата от белен розов домат, грилован патладжан и тиквичка, прясно козе сирене, зехтин, босилек, няколко хапки от картофената манджа на дребния
21.30- сурови бонбони от накиснати кокосови стръготини 40 гр , малко овесени ядки, 2 вида стафиди общо към 40 гр, 3-4 сушени кайсии от натуралните, какао, уиски. Много са вкусни особено охладени
и по някое време 3-4 обикновени бисквити
водата 1,5
вердин заради стомаха
утре живот и здраве тренировка на спортната площадка
влизам през акаунта, а не чрез фб,ако се чудите кой пише аз съм си Дива
днес въпреки лошото време отидохме на спортната площадка. Що за тъпотия е обаче да няма откъде да се влезе. Сложи ли високи огради, прескачахме с бебето пффф.
Като почна да роси стана доста хлъзгаво, но като цяло ми се получи приятна тренировка. Алек търчеше напред назад , каките го закачаха ама той какъвто е срамежлив все в татко си се вреше.
Тренировката е
3-4 кръгчета х 8-10
кофички на пейка
лицеви на пейка
повдигане крака от вис
степ ъп
висене на лост
5 км крос в двора на училишето
после разходки, пързалки и т.н
храната през деня беше гадна, но вечерта се получи много вкусно
7.00- кафе
11.00- малко слънчоглед, краставица, маслини
13.00-малко козе сирене
14.00- 20 гр солети
14.30-16.00- дрямка
17.30- тренировката
19.30- нещо като пица с блат от лимец без мая /брашното около 80-100 гр, вода, сода, малко зехтин, сол/, гъби, чушки, риган, дом.пюре и настърган остатък от прясното козе сирене, салати зелена с варено яйце, белен розов домат с остатъка от сиренето, зехтин , босилек, червено вино.
Отвикнала съм от тези тренировки, а толкова ги обичам. Ще си дойдат нещата на мястото.
П.П едни деца, които играеха футбол ми викаха Госпожоооо топката, топката.
Ужассс- госпожо
ще ям ягоди после
добавки не
вода 1,5 л
27.05
днес въпреки лошото време отидохме на спортната площадка. Що за тъпотия е обаче да няма откъде да се влезе. Сложили високи огради, прескачахме с бебето пффф.
Като почна да роси стана доста хлъзгаво, но като цяло ми се получи приятна тренировка. Алек търчеше напред назад , каките го закачаха ама той какъвто е срамежлив все в татко си се вреше.
Тренировката е
3-4 кръгчета х 8-10
кофички на пейка
лицеви на пейка
повдигане крака от вис
степ ъп
висене на лост
5 км крос в двора на училишето
после разходки, пързалки и т.н
храната през деня беше гадна, но вечерта се получи много вкусно
7.00- кафе
11.00- малко слънчоглед, краставица, маслини
13.00-малко козе сирене
14.00- 20 гр солети
14.30-16.00- дрямка
17.30- тренировката
19.30- нещо като пица с блат от лимец без мая /брашното около 80-100 гр, вода, сода, малко зехтин, сол/, гъби, чушки, риган, дом.пюре и настърган остатък от прясното козе сирене, салати зелена с варено яйце, белен розов домат с остатъка от сиренето, зехтин , босилек, червено вино.
Отвикнала съм от тези тренировки, а толкова ги обичам. Ще си дойдат нещата на мястото.
П.П едни деца, които играеха футбол ми викаха Госпожоооо топката, топката.
Ужассс- госпожо
ще ям ягоди после
добавки не
вода 1,5 л
Мнението беше редактирано от diva 97 на 27.05.17 21:19.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече