От къде мога да си закупя "band"

15.12.14
21:27

Здравейте! Искам да си закупя така нареченият band. Не знам дали всички ще ме разберете, затова ще сложа ето това клипче:

което ме накара да си закупя тази лента.  Не искам да правя реклама, но просто не намерих много информация за въпросният “band”. Та въпросът ми е от къде мога да си го закупя?

Темата беше редактирана от Focus на 19.12.14 20:16.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

До колкото мога да видя, това не е някакъв специфичен ластик, а е най-обикновен, тренировъчен ластик.
А те не са рядкост по магазините - има с различно съпротивление и както плоски, така и кръгли.

Въпросът какво й е на стойката ти и дали това упражнение ще помогне няма да коментирам, защото по форум можем само да гадаем, а и не съм специалист.

ПП: Нали правилно те разбирам - искаш ластик, с който да изнасяш ръцете назад, като следиш за положението на палците.

19.12.14
20:18

За да не отварям нова тема ще пиша в тази. От къде мога да си купя “ласични куки”. В клипчето 03:08 ги показва човекът. Прерових много сайтове, но така и не намерих..

19.12.14
20:20

Вероника искам да си взема ластик като този на клипчето, защото с такива ластици може да се правят много упражнения( с собствено тегло предимно), но най-вече заради упражнението на клипчето. Искам да си пооправя стойката, защото раменете ми са леко напред.

Обиколи спортните магазини - в повечето от тях се продават ластици. Пробвай на място какъв ще ти свърши работа.
Не е задължително да е със съединени краища.

Колкото до куките - напиши в гугъл “Въже разтегателно с кука” и ще ти излезе :)

21.12.14
14:51

Ластици с кука има в много секции за авто аксесоари. Мисля че в практикер съм купувал такива за багажника на колата.

23.12.14
16:50

Благодарско, Вероника. Успях да намеря точно такива каквито ми трябват след търсене в чичко гугъл.

Мнението беше редактирано от Focus на 23.12.14 16:51.

09.07.15
14:57

В Декатлон има ластични ленти, които ще ти свършат работа за упражненията.
А под формата на обръч, не знам, гугълваш ‘ластичен обръч’ и търсиш, но Декатлонските мисля са достатъчни.

09.07.15
12:54

Здравейте! Имам доста лоша стойка от многото време, което прекарвам пред компютъра. Намерих това клипче в тубата

и реших да си взема тази лента или “band”. Но така и не я намирам в никой спортен сайт в България. В интерес на истината даже в чуждестранен сайт не я намерих, а само в сайта на човека от клипа, но ми се иска да си я закупя от БГ. Много, ама много ще съм благодарен, ако някой ми каже сайт или място в София, където ги продават.

Focus, нима забрави, че декември 2014 г коментирахме абсолютно същото?
От тогава са минали доста месеци - нищо ли не направи в посока решаване на твоя проблем?
Като например:
- да се консултираш със специалист, за да се прецени има ли изкривяване и какво
- да оптимизираш седенето пред компютър, така че да е възможно по-щадящо
- да разтягаш, да мачкаш с фоумролер
- да се движиш достатъчно

и т.н.

26.04.16
19:35

Търся безконечни ластици, купих два модела, но са с малка еластичност (едните са тръбни, а другия беше уж плосък, но от твърда гума)... виждал съм плоски (безконечни) и са доста по-еластични, не знам от кой материал са най-добрия вариант?
Иначе лентите от Декатлон са много добри, но мен ми трябва такъв за по-”силови” упражнения

Също и такива ръкохватки за лицеви, но с възможно най-нисък профил, да не стърча на 10см от земята...
http://shop.bb-team.org/harbinger-rakohvatki-za-litsevi-opori

Мнението беше редактирано от hakama на 26.04.16 19:39.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1