Мнение за МайПротеин - КарниПро

Vico_

02.01.15
14:57

Здравейте, някакво мнение за CarniPro, протеина на “MyProtein”. Фитнес инструктура на един мой приятел, му го е препоръчал. Дозата е 25 грама, самия протеин 2500, 100 дози в опаковка, мисля че е много добре, стига да е качествен. Протеина е телешки. Какво е вашето мнение, мисля да го поръчам, защото 100 дози си е супер, за 106 лева.

Другата оферта е гейнър mass build + креатин за 110 лева.
От гейнъра ще взимам по 200 грама на ден, което е 130 въглехидрати и 50 протеин. Ако взимам по 200 грама от гейнъра, стига за 25 дни, смятах го. Чуда се протеина или гейнъра + креатин. Защото все пак и гейнъра си е оферта, мислех да взимам по 4 дози от протеина, което е към 80 протеин, но пък гейнъра има и въглехидрати, които трудно добавям. И аз вече се замислям.... гейнъра или протеина.

Темата беше редактирана от Vico_ на 04.01.15 15:48.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Хайде да тръгнем от там, откъдето трябва да се тръгва в тази ситуация.
А всъщност сигурно ли е, че имаш НУЖДА от добавки изобщо?
Какво ти липсва в хранителния режим, та се налага да го компенсираш с тях?

Дай да направим първо храната, пък после (ако има нужда!) добавките. С добавки нито е по-ефективно, нито е по-евтино. Нагласата ти да приемаш 4 дози протеин дневно и “затруднението” с осигуряването на нужните въглехидрати говори за огромна вероятност храненето ти да е трагично.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.01.15 15:46.

В 100гр телешко също има толкова протеин и като цена пак ще е толкова. Месото може да си го приготвиш вкусно и ефекта ще е по-добър от овкусен прах. Протеина вероятно ще е извлечен от копита, опашки и т.н. Просто не им симпатизирам, изборът е твой.

Vico_

02.01.15
17:08

Благодаря Ви. Менюто ми не е от най - добрите. Преди 1 месец се хранех много добре, всеки ден 500-600 грама месо, отделно извара на шейк с кисело мляко и банан, естествено ориз, картофи, но наблягах на макароните, защото си ги правя много вкусно със захар и сирене. От време на време мюсли и овесени ядки с кисело мляко, просто не съм им фен и затова не ги приемам всеки ден. Просто ми се събраха доста неща за плащане, а и уроците не са ми евтини, затова нямам възможност всеки ден да ям по 500-600 грама месо и отделно да си купувам други храни. Ще се храня 4-5 пъти дневно, защото просто нямам време за повече хранения ( ако пия протеин или гейнър, това не го смятам за хранене ). Менюто ще ми е подобно:
1. Яйца с масло и зехтин + 2 филии хляб, понякога и мюсли с кисело мляко
2. Макарони със захар и сирене или ориз/картофи + 100 грама месо ( каквото и да е ) + 2 филии хляб
3. Боб/леща 2 купи + 2 филии хляб
4. Салата + 100-150 грама месо ( каквото и да е ) + 2 филии хляб, не съм сигурен какво ще ям в това ядене, но пак ще има месо
5. Не съм го измислил, каквото дойде, но ще гледам да е полезно и здравословно
Без джънк фууд, чипсове, снаксове и такива неща.

Решил съм да си купя протеин или гейнър, просто търся съвет. Какво ще предложите вие? Гейнъра или протеина, защото и гейнъра според мен си заслужава.

02.01.15
17:27

Вариант 2 е по-добър пред желатина наречен телешки протеин ;)

Vico_

02.01.15
17:50

Предлагаш гейнъра? Защо да е желатин, не е ли качествен този протеин? Питах ви за него, защото са доста дози на добра цена.

Други мнения ? :)

Vico_, в твоето ядене има 1 милиона въглехидрат, как така си имал проблем с набавянето му?

Да, телешкия протеин е боклук. Който ти го препоръчва е или балък или теб те взима за такъв.

Колко килограма си? Ако си 70 кг ти е нужен 140 грама белтък. Как така не можеш да си го набавиш? 25 грама протеин от месо излизат макс 1 лев.

Vico_

02.01.15
19:47

Добре, мерси, че ми казахте за протеина, няма да е този. Аз питам кое предпочитате, а не дали може да си набавя белтъците от месо. Та какво мислите, да си взема протеинче или да си взема един гейнър? Все пак както казах стига за 25 дни, като за 1 ден дозата съдържа 130 въглехидрата и 50 белтък.

Vico_

02.01.15
20:05

Всичките въглехидрати, които ги има в гейнъра ли са захари? Не са ли качествени, ако всичко е захари, направо взимам един протеин и няма какво да се чудя.
Някой да има някакво мнение за хубав протеин?
Какво мислите за ” Syntrax Whey Shake”, изгоден е, а дали е качествен?

Мнението беше редактирано от Vico_ на 02.01.15 20:09.

Stacker2whey, phd pharma whey, on gold - това са добри протеини, а ако имаш повече пари си купи изолат на сайтек, now foods или myprotein

Vico_

03.01.15
10:57

Нали на МайПротеин не е качествен. Ами търся нещо до 90-100 лева. Ще видя този ОН- голд, исках на NOW, но е доста скъп, а и има 64 дози..

Видимо нямаш никакви проблеми с осигуряването на нужните белтъчини и въглехидрати. По тази причина протеинът на прах и/или гейнърът са напълно безсмислени инвестиции. Храненето не е перфектно, но с малко корекции може да стане доста прилично и да осигури нужното за постигането на желаните цели.

03.01.15
18:03

Малко офф топик: видях аватара с момиче и си помислих, че авторът е жена. Тъкмо си викам: браво, едно момиче тук да се храни добре (става въпрос за сравнително новите потребители, а не за познатите ни машини).

Vico_

03.01.15
22:20

Попаднах на добра оферта, какво мислите за този протеин ?
http://olx.bg/4-5-kg-miks-surovatchen-i-kazeinov-protein-optimum-health-promo-i44605367

150 дози са за 105 лева. Четох мнения и казват, че не е лош. Вашето мнение?
Другия вариянт е да взема някой по качествен, но дозите ще са на половин

Мнението беше редактирано от Vico_ на 04.01.15 15:48.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1