20.01.15
07:39
Има подобна тема, но моят случай е по-различен. Откакто започнах да вземам суроватъчен протеин изпражненията ми станаха по-светли и понякога имам някакъв лек запек. Как мога да го предотвратя това? Някакви специални храни, ензими?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
казано от pesho vasilev на 20.01.15, 09:15:
Увеличи приема на фибри.
Ами, ще заменя белия хляб с пълнозърнест и освен това “Активия” с фибри добра идея ли е?
20.01.15
10:28
Сигурен ли си, че запекът ти се е получил заради протеина или е от нещо друго (например - прекалено суха храна, липса на зеленчуци в менюто и тн)?
Ядеш ли зеленчуци?
казано от Вероника Налбатска на 20.01.15, 10:28:
Сигурен ли си, че запекът ти се е получил заради протеина или е от нещо друго (например - прекалено суха храна, липса на зеленчуци в менюто и тн)?
Ядеш ли зеленчуци?
Разбира се, че ям зеленчуци. Общо взето откакто започнах преди седмица се получава така. Също посещенията до тоалетната се удвоиха.
20.01.15
21:35
От карнивор синя малина направо ги изкарвах зелени. Със сигурност има оцветители, които оказват влияние до известна степен.
20.01.15
21:55
казано от ratewis на 20.01.15, 07:39:
понякога имам някакъв лек запек.
казано от ratewis на 20.01.15, 10:31:
Също посещенията до тоалетната се удвоиха.
Аз не разбрах нещо, кое от двете имаш последно?...
казано от Veso Pervazov на 20.01.15, 21:55:
казано от ratewis на 20.01.15, 07:39:
понякога имам някакъв лек запек.
казано от ratewis на 20.01.15, 10:31:
Също посещенията до тоалетната се удвоиха.
Аз не разбрах нещо, кое от двете имаш последно?...
Е какво толкова трудно за разбиране? Човекът има запек по два пъти на ден. :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 20.01.15 23:56.
21.01.15
13:02
Ако ще търсиш допълнително фибри извън храната, си вземи такива като добавка на прах. Активията е боклук със захар. Освен това приемай повече чисти мазнини като зехтин и масло. Иначе за светлите изпражнения, виновна може да е храната. Прекалено много млечни или като цяло предимно светла храна променя цвета. Така наречената “бяла диета” прави точно това и се използва за по-лесно установяване на наличие на кръв в изпражненията. Ако направиш съответните корекции и цвета не се нормализира, потърси незабавно лекар.
10.02.15
15:46
Фибри и Стомашни ензими мисля, че ще ти свършат работа за такива проблеми :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече