Тренировки след естетична операция

13.02.15
09:22

Здравейте ! ;)
Мисля , че въпросите ми интересуват доста момичета , с част от които говорих много скоро . Та исках да попитам “след извършване н пластична операция силиконови импланти , липосукция и др телесни ..) кога могат да започнат отново тренировките? С какво натоварване е препоръчително да се започне ? Какви упражнения са позволени ? Кога най-рано след мамопластика може да се започне тренировката за корем ? Можете ли да ми предложите ориентировъчен хранителен и тренировъчен режим , за да се избегне ефекта “едното да оправим , другото се разваля” ? Това е от мен :)

Въпросите, свързани с тренировъчния режим, би следвало (най-логично и разумно) да зададеш на лекарите, извършващи въпросните операции. Тук такива няма. Колкото до храненето - четеш това, премисляш нещата, попреглеждаш форума и сайта, след което избистряш нещата и започваме да говорим конкретно за твоя случай.

14.02.15
16:01

Тия въпроси към пластичния хирург, не към нас. :)

When they can begin training again? How the load is advisable to start? What exercises are allowed?

 


___________________________________________________________
*Signature*

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1