болки в челюстта

14.02.15
01:04

Искам да попитам дали някой е бил удрян в областа на долната част на лицето и по точно челюстите, защото днес по време на спринг(тренирам бокс) ме удариха и усетих някаква болка, но се бях фокусирал в/у играта и не и убърнах внимание, но след като свършихме почуства средна бокла.
Въпросът ми е дали някои е претърпявал такива удари и дали това може да бъде нещо сериозно, защото си отварям устата трудно до максимално полужение.
Благодаря :)

15.02.15
00:33

Приятелят ми претърпя подобна травма преди години при игра на футбол. Отиде директно на зъболекар, където се оказа, че трябва да се умъртвят няколко зъба, тъй като бяха счупени в корените. Твоята травма обаче ми звучи доста сериозно с това трудно отваряне на устата, така че и без да съм медицинско лице те съветвам  да посетиш такова.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1