22.06.05
11:42
Здравейте.До скоро бях в София и там работата с добавките е лесна,най-малкото заради магазина на Пиродска.
Сега обаче съм в Бургас и се чудя от каде мога да си закупя?
Смисъл без големи надценки,да има разнообразие и МОЛЯ ДА НЕ Е НЯКАКВО МАЗЕ ДЕТО ПРОДАВАТ ТОРБИЧКИ “ПАКЕТИРАНИ ПРЕДИ МАЛКО”.
Благодарности предварително!
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
22.06.05
13:40
начи братле глей ся..само 1 път съм ходил в Бургас и бях на тренировки тогава...
Така..значи близо до Централната Гара там има клон на банка ДСК и там до нея има и фирмен магазин на Оптимум Нутришън и фитнес зала..не съм ходил там от 1 година ама мисля че е там!дано съм ти в полза! :wink:
22.06.05
14:03
10x Не съм сигурен и аз за магазина (въпреки че преди малко менах от там), ама ще ида да видиа!
24.06.05
13:57
В Бургас има магазин на Оптимум Нутришън точно срещу фитнес център Джимбо до църквата Св. Богородица и Икономическия техникум/Търговската гимназия/. Магазин за хр. добавки има и на ул. Цар Асен 25 и в безистена на втория етаж - тел. 84 09 06, 84 51 86,
84 48 39 - безистена.
24.06.05
17:38
10x a lot of MEGI-76!
даи кординати на ли4на да те 4ерпя :)
28.06.05
12:44
Надявам се наистина да съм ти помогнала - ако си доволен това ми е достатъчно.
Точно така срещу кафе Силвър. Още зад старата поща има магазин на Сайтек. Из Билла-та има протеини на Нутрим и излизат по на сметка.
13.07.05
17:48
Магазина не е на “Сайтек”-това първо.И второ в него се продават всички продукти внасяни от фирмата:
SCITEC,CYTOGEN,MAX MUSCLE,SATURN SUPPLEMENTS,AMERICAN MUSCLE,BIOTECH,VITALADE и още някои останки от ULTIMATE.Или общо над 300 продукта плюс дрехите.
Срамота е да сте от Бургас и да не знаете каде какво се продава.
А за модераторите моля това да не го считат като реклама.
Имали такова значение, важното е че продават. Или гледаш да се сдърпаш само с някой из форума. Пък и приятна изненада :) Отиваш за Сайтек и изведнъж 200 продукта на 200 фирми още :)
24.03.06
21:11
[quote author=“SNS-BOURGAS”]Магазина не е на “Сайтек”-това първо.И второ в него се продават всички продукти внасяни от фирмата:
SCITEC,CYTOGEN,MAX MUSCLE,SATURN SUPPLEMENTS,AMERICAN MUSCLE,BIOTECH,VITALADE и още някои останки от ULTIMATE.Или общо над 300 продукта плюс дрехите.
Срамота е да сте от Бургас и да не знаете каде какво се продава.
А за модераторите моля това да не го считат като реклама.
Някой да знае къде го преместиха този магазин дето беше зад старата поща на Цар Асен 25?
[quote author=“guBak”]
Някой да знае къде го преместиха този магазин дето беше зад старата поща на Цар Асен 25?
Преместиха го в безистена на втори етаж, до сега за него писаха по нагоре.
в момента преместват магазина от “иван асен”на “л.каравелов“8.срещу джъмбо има още два магазина за добавки
25.03.06
14:37
[quote author=“nikito”][quote author=“guBak”]
Преместиха го в безистена на втори етаж, до сега за него писаха по нагоре.
[quote author=“MEGI-76”]Магазин за хр. добавки има и на ул. Цар Асен 25 и в безистена на втория етаж - тел. 84 09 06, 84 51 86,
84 48 39 - безистена.
Излиза че единия магазин са го преместили в другия така ли да го разбирам? Не ми се връзва нещо тая информация.
[quote author=“FRANKO1”]в момента преместват магазина от “иван асен”на “л.каравелов“8.срещу джъмбо има още два магазина за добавки
Мерси братле.
Аз само адреси намерих в интернет.
гр. Бургас
плувен басеин к-с “Славейков”
гр. Бургас
ул. “Успенска” 4А
тел.:0899155443
гр. Бургас
бул. “Александровска” 41
магазин “Спортен свят”
17.04.06
22:12
Няма го вече преместили са го, както каза FRANKO1, на “Л. Каравелов” 8 но този който е в Безистена на II етаж е на същия собственик доколкото разбрах аз.
:lol: :lol: Тука се нагледах на какви ли не смехории. Как ще са преместили магазина от зад старата поща в безистена -това е нелепо. Преместиха го на Л.Каравелов 8 и си функционира нормално- всеки ден минавам от там. А този в безистена просто е на същия собственик и продават същите продукти като в новия на Каравелов8. Така спускаме се по Александровска и първата ни следваща спирка е безистена после спортен свЕт до кино тракия срещу общината. След това преди да свием по Богориди точно срещу Джимбо има на ОН магазин и още един до него Iron Man-двата са залепени един до друг. Започваме да се изкачваме по Богориди и некаде накрая е магазинчето на Юниверсал под едно тато студио срещу ресторант “Духа на тигъра”. Това е то цялата география и забрави за Нутримките от билла. :D
колеги аве няколко пъти гледам насипния протейн в “Спортен Свят” и неска питах продавачката какъв е що е понеже четох тука че може да се купува новозеландска сурватка за 21лв/кг. Този насипния бил 82% млечно-яйчен на Universal но насипен а не в кутия и е 12лв/500гр. малко тънко ми се види за Universal, някой да го е пробвал? И като цяло да знае дали в Бургас има такава сурватка за 21лв?
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече