19.02.15
17:49
Момиче на 13г. съм.
Висока съм 1,68 и тежа 63кг. През лятото правех 90дневната диета, за първи път се подлагах на диета и ми харесаха резултатите. Не я спазвах толкова стриктно, но станах 59кг. Зимата дойде и отново започнах да се тъпча, та възвърнах килограмите си. Не съм кой знае колко дебела, но просто не се чувствам добре в тялото си. Започнах да тренирам. Ходя на фитнес от миналата седмица, но мисля, че ще ми трябва и хранителен режим, за да получа желания резултат. Бихте ли дали някакви съвети и мнения? :)
” Ще правя мускули 3 месеца преди морето ” :D :D :D :D :D :D :D :D
Защо 90% от момичетата, ако не и повече, се сещате да тренирате 2-3 месеца преди морето с мисълта, че за 2-3 месеца ще направите перфектното тяло. Ти тренираш само заради морето ли? Ако е така, няма да постигнеш добър резултат. Трябва да имаш мотивация! Има много примерни хранителни режими, може да погледнеш. Но ти си на 13, предполагам ходиш с вашите на море, не знам кой толкова ще те гледа, та искаш да направиш хубаво тяло за морето?
19.02.15
18:04
Не само за морето, както казах, не се чувствам добре в тялото си. Отклонявам се от темата, но.. ходя на море с училището. А и ако бях с родителите си пак не виждам какъв щеше да е проблема да се потрудя. А и мисля, че до 2 - 3 месеца ще се види резултат от всички тренировки и хранителни режими.