19.02.15
22:25
Здравейте проблем ли е ако си набавям мазнините при НВД, с купешка телешка пъстърма или примерно прошуто.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
19.02.15
22:58
Има по-подходящи храни, от които да си набавяш мазнините. :)
Каква е причината да се спреш точно на тези два избора?
В 100 г телешка пастърма има 5.83 г мазнини (http://www.bb-team.org/hrani/id/263611_pastarma-teleshka).
Колко пастърма трябва да изядеш, за да достигнеш нужното количество мазнини?
20.02.15
10:16
Високо съдържание на сол,висока цена,консерванти...Все пак сушените меса не са за наяждане а за...мезе или просто да си доставяш удоволствие от време на време.А и съдържанието на мазнини е наистина ниско.
20.02.15
10:42
Купените колбаси и сходните им мляни продукти, не са подходящи за нито една здравословна или спортна диета, хранителен режим или каквото и да било.
20.02.15
10:45
Абсолютно това е и моето мнение.
Как да съм сигурна в качеството на купената пастърма?
Прошутото е прекалено солено, а за да си набавиш нужните мазнини от него, не ми се мисли колко сол трябва да поемеш.
20.02.15
19:15
Добре, благодаря ви в такъв случей какво месо да си вземам?
20.02.15
19:22
Чисто месо (да не е под формата на колбаси, пастърми и т.н.), а каймата да направят пред теб от месо, което предварително си избрал.
Източници на мазнини: краве масло, кокосово масло, авокадо, зехтин, сусамово масло, орехово масло, тиквено масло, тахани и т.н.
Хапвай и яйца.
21.02.15
12:52
Напълно съгласен съм с колегите, за да си набавиш мазнина от колбас трябва да поемеш солиден грамаж консерванти и натрии .. :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече