24.02.15
17:18
Здравейте на всички ! Имам конкретен въпрос за азотните бустери - Ако се приема 2 пъти седмично ( примерно понеделник и вторник) в продължение на месец , ще е удачно ли и отразяват ли се на сърцето и черния дроб тези азотни бустери ?
Благодаря предварително ! :)
Темата беше редактирана от Desislava Ivanova на 24.02.15 17:18.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
24.02.15
17:34
За кой бустер става дума конкретно?
Без да дадеш информация за себе си и продукта,който ползваш,няма как да ти дадем информация ?!
24.02.15
18:39
Blackjack на Pure Nutrinion , и става дума за човек , който е на 16 и има година стаж в залата.
24.02.15
18:54
Черният дроб - по-скоро не. Масивната доза стимуланти, обаче, е крайно неподходяща по ред причини, възможно е да се отрази негативно и върху сърдечната дейност. Този клас продукти не са добра идея за толкова млад организъм.
Ако смяташ да го използваш главно за енергия, по- добре пийвай чаша кафе преди тренировка.
Азотните бустери не са анаболни стероиди а хранителни добавки. Но въпреки това на 16 годишно момиче едвали ще му трябват подобни продукти стимулиращи нервната система.
24.02.15
19:41
Благодаря за съветите.
П.С Отнася се момче , а не момиче , затова не казах че се отнася за мен.
25.02.15
00:07
Много е важно да се знае нещо друго, което много често се пропуска като факт. Не са 1 и 2 фирмите, които вече са съмнителни относно какво точно има в бустерите им. Едно проучване от 2013-та година мисля, в САЩ за продукта Craze на Driven sports доказва наличието на вещество прекалено наподобяващо амфетамин, т.е. говорим си за дизайнреска амфетка. Влияят ли амефтамините върху сърцето? Не знам, не съм лекар. Според мен, обаче трябва да попитаме освен върху сърцето върху какво друго влияят. Така че, където и да прочета азотен бустер гледам да бягам далече.
02.03.15
12:10
Съгласен съм с колегата по-горе, залагай на бустери от сигурни фирми ... Аз използвам блек джек също и това е може би единствения бустер, от който нямам никакви проблеми. Пил съм доста други бустери и винаги ме превъзбуждат, пречат на съня ми, на ежедневието ми и ме поставят в некомфортна среда.
02.03.15
19:53
То проблема е да не му навреди на сърцето нещо..всеки казва различно , за блекджек става на въпрос и прием от 4 седмици прием и 4 почивка ..
02.03.15
22:20
казано от Desislava Ivanova на 02.03.15, 19:53:
То проблема е да не му навреди на сърцето нещо..всеки казва различно
Бих се отнесъл крайно подозрително и критично към твърдението, че този продукт е подходящ и безопасен за момчето.
06.03.15
00:53
е ко може да развие първична хипертония :D
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече