НВД с малко разяснение за начинаещи, като мен

Здравейте , мили хора. Порових се доста в сайта и открих много полезна информация в сайта. Видях също , че има доста компетентни хора и реших да помоля за малко съдействие. На 19 години съм , висока съм 170см и тежа 65 килограма. Реших да започна НВД , защото го възприемам , като режим на хранене , а не строга диета. Преди около 2 години отслабнах много рязко (за 5 месеца свалих 40 килограма , НО по доста неправилен начин-много спорт и глад и сега си нося последствията). Тялото ми привикна към гладуването и сега качвам много лесно , дори когато не ям junk food. За известно време бях спряла и спорта , но сега реших много активно да се върна кум здравословния начин на живот. Целта ми е да сваля не повече от 7 килограма и да стегна , защото от рязкото отслабване ми остана кожа , която не е никак привлекателна. Взех си fat burner и почнах да тренирам по 4 до 5 пъти в седмицата. До някъде успях да докарам НВД , но наистина ми убягва изготвянето на менюто , особено в моя случай , тъй като не мога да ям много често по малко. Моля да ми помогнете с някое примерно меню или съвет относно тренировките , режимите и etc. Ще ви бъда много благодарна!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 27.02.15 10:03.

За мен най-лесният начин е да разпиша сегашното си хранене, да пресметна параметрите му и да ги сравня с тези, които искам (в случая НВД при определен дефицит). Виждам къде са разликите и коригирам. Така ще може да се съобразиш с навиците, вкуса и предпочитанията си (нещо, което никой от форума не може да направи). Не се налага да се храниш по-често от 5 пъти дневно, напълно приемливи са и 3-4 хранения дневно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1