Прием в НСА с бокс?

01.03.15
12:27

Здравейте пиша Ви по следната тема..занимавам се с бокс и естествено искам с това да продължа след 12-ти клас.. В сайта на НСА никъде няма какви са нормативите които трябва да покрия или оценките ,който ми трябват и по какъв предмет..Общо взето нищо.Аз съм от малко градче далеч от София и няма как да отида до НСА и да си закупя справочник ... Някои може ли да ми даде компетентно мнение , съвет или нещо подобно? 11-ти клас съм в момента и просто искам да знам и също така до колкото знам нормативите се сменят всяка година , но горе-долу искам да добия представа на какво ниво съм и да се стремя да вляза в нормативите.Благодаря Ви предварително!

01.03.15
12:41

Не знам дали тук му е мястото да питаш за такова нещо, но понеже скоро търсих същото нещо ето какво намерих .
Спортен изпит- включва троен скок, гимнастика, спортни игри(футбол, волейбол, баскетбол, хандбал- без футбол за жените)(има най-малко значение за бала, защото оценката се умножава по 0.5) .
Другото , което ми изписва е - Материалите за провеждане на изпитите по вид спорт са различни за всеки спорт. Можете да ги закупите от книжарницата на НСА в Студентски град.
Няма как , трябва да се ходи до там :)
Успех !

01.03.15
12:47

Както казах не съм от София , но както и да е..да се надяваме , че има някои ,който би ми помогнал. :)

А защо не се свържете с тях чрез посочения имейл? http://www.nsa.bg/bg/page,697

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1