Как да тренирам

09.03.15
17:55

здравейте тренирам от половин година, но просто нещата не се променят дори и малко ....
На 18г съм около 73-74кг съм 171см, тялото ми е някакви неоформено не съм дебел, но не съм и хилъв.
до сега тренирах по много странна програма значи
1ден- гърди бицепс
2ден- почивка
3ден- трицепс рамо
4ден- почивка
5ден- гръб крака
6ден- почивка
и после пак отначало. Не пуша не пия ям поне по 4-5 пъти като предимно гледам да е нещо хубаво или пък сготвено вкъщи.
Целта ми не е някакви олимпийски сцени искам просто да заякна малко и да натрупам маса.
Ще съм много благодарен ако някой ми помогне и ми даде съвет.

09.03.15
18:14

Наистина много странен сплит.В голяма степен не се връзва нито със сила ,нито с маса.
Няма да те насочвам към определени теми ,защото докато търсиш и четеш ще ти е от много по-голяма полза.Жокери само посочвам “силови тренировки” ,”базови упражнения” ,”клек ,лег ,тяга”.Ще се изненадаш колко тома са изписани!

Мнението беше редактирано от sapuna на 09.03.15 18:15.

09.03.15
18:25

Откакто съм почнал фитнеса а имам над 2,5г стаж тренирам така и не смятам да го сменям.
Гърди
Гръб
почивка
Ръце
Крака

Доволен съм но работите са 50P ... смисъл не е само тренировката..храната прави борбата има такава поговорка

09.03.15
19:02

казано от retaer retaer на 09.03.15, 18:25:

Откакто съм почнал фитнеса а имам над 2,5г стаж тренирам така и не смятам да го сменям.
Гърди
Гръб
почивка
Ръце
Крака

Доволен съм но работите са 50P ... смисъл не е само тренировката..храната прави борбата има такава поговорка

Бе може и малко рамо да потренираш

09.03.15
21:15

казано от retaer retaer на 09.03.15, 18:25:

а имам над 2,5г стаж тренирам така и не смятам да го сменям.

Колегите ти дават съвети какво да прочетеш , но ти си доволен на работещата ти до сега програма .
Защо питаш тогава за съвет , като явно не го приемаш  ? 
Прочети , помисли и после ела и драсни по - подробно .

Мнението беше редактирано от Радо на 09.03.15 21:21.

09.03.15
22:32

Не съм постнал аз темата Радо.
Впрочем допуснал съм грешка и съм искал да кажа ,че работите са 50 на 50 ... и че храната прави борбата.

Иначе рамената ги тренирам със ръцете.

09.03.15
22:59

казано от retaer retaer на 09.03.15, 22:32:

Не съм постнал аз темата Радо.
Впрочем допуснал съм грешка и съм искал да кажа ,че работите са 50 на 50 ... и че храната прави борбата.

Иначе рамената ги тренирам със ръцете.[/quote

Моя грешка относно 2та различни профила :D , за което те моля да ме извиниш . Въобще не обърнах внимание . Taка иначе мнението добива смисъла (да се е*а и аз) + това с рамената
Поздрави ! :)

Мнението беше редактирано от Радо на 09.03.15 23:01.

10.03.15
08:14

но ти си доволен на работещата ти до сега програма .

Мнението беше редактирано от Hanif Noor на 10.03.15 08:15.

10.03.15
08:44

казано от Hanif Noor на 10.03.15, 08:14:

но ти си доволен на работещата ти до сега програма .

Аз писах на цеков аз как съм доволен и ако иска и той да тренира така

//Няма проблеми Радо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1