Herbal Burn - кога и по колко да пия?

21.03.15
23:22

Здравейте,купих си Herbal burn,въпроса ми е по колко капсули е добре да взимам 1 или 2 не съм забелязал някакви проблеми с приемането на две капсули.Колко минути преди закуската да приемам дозата,пия я сутрин на гладно,въпросът е след колко време е най-добре да ям,а следобед веднага преди тренировката ли да го пия,или е по-добре да е примерно половин час преди нея и след хранене,за да има максимален ефект,не очаквам чудеса от него,но все пак. Става въпрос за 80 кг човек?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 24.03.15 09:25.

Herbal Burn клони по-скоро към липотропни фетбърнъри и няма голям смисъл да го приемаш на гладно, освен ако имаш висока кръвна захар и искаш да я изчистиш. Ако пък си с ниска захар или го приемаш преди тренировка на гладно, може да ти предизвика падане на кръвната захар.

Приемай го два пъти на ден по 2 капсули, 10-15 минути преди основно хранене.

22.03.15
18:30

Благодаря,днес забелязах,като го испих преди тренировка, не ми беше ден,с кръвната захар не мисля,че имам проблеми все пак съм на 20 и не ми е целта да и променям нивата, може би,сгреших с избора на бърнър,но да видим.. :)

Мнението беше редактирано от Beast.mode [on] на 22.03.15 18:34.

Нищо му няма на продукта, напротив, добър е. Просто има специфичности при употреба.

26.03.15
19:28

А мога ли да пия кафе докато го приемам,в опаковката не пишеше нищо, знам само,че с някои термогенни не трябва да се пие кафе,заради кофеина в тях.

С нищо не му пречи кафето, пий го спокойно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1