01.04.15
17:20
Здравейте.Бих искала да ви попитам дали за З месеца ще мога да сваля 15 кг,ако съм само на вода и тренирам поне по един час във фитнеса-предимно кардио.
01.04.15
17:43
Ранното ходене на море явно притъпява дори инстинкта за самосъхранение...
01.04.15
17:50
Мисля... поне 2 часа във фитнеса :)
Водата да не е повече от литър! Иначе - водна задръжка! За сигурни резултати - 4 месеца.
Всичко си зависи от метаболизма, въпроса е дали ще пробваш, ако питаш мен пробвай дай всичко от себе си, бягай на гладно тренирай здраво, успеха ще дойде!
01.04.15
21:12
Може и два часа във фитнеса-да.Ще включа още сауна,кавитация,целутрон.Дано и това помогне
03.04.15
08:54
Надявам се, че тази тема е шега или поне, че вече прерасна в шега.
03.04.15
14:16
моля ви не ме обезнадеждавайте.аз мисля,че е възможно...
казано от The PrinceSS на 03.04.15, 14:16:
моля ви не ме обезнадеждавайте.аз мисля,че е възможно...
Разбира се, че е възможно да свалиш 15 кг за три месеца с глад и лишения. Въпросът е друг - дали е здравословно (не, не е), дали е нужно (не, не е), дали ще ги качиш после обратно (да, ще ги качиш, че и с лихва) и дали няма по-добър и по-здравословен начин да свалиш 15 кг и да задържиш резултатите (да, има).
Като човек, правил това преди 4 години, ама мотамо, заставам изцяло зад думите на Боби!
Проблемът с такъв тип режим е, че... Не е режим. Т.е. не те учи на хранителни навици, а просто си гладуваш. И накрая - ‘зЕми тия сандвичи с майонеза, ооо шоколадче, я - бисквитки, ихаааа - баница и целувки. И какво става - 3 месеца глад и лишения, влачене като парцал за... Нищо. Не, не ми обяснявай, че при теб ще е различно, не, няма да бъде. Да, всяко тяло е уникално, но всяко има един и същ компенсаторен механизъм, когато гладува. Че и не само гладува, ами и го доскапваш с кардио.
Сдобих се след това с не 15, ами 20 кила отгоре. За отрицателно време. Тях свалих, и по-важното - задържах, започвайки да се храня правилно. Без фаст фууд, без сокчета и газирани напитки.