Walkman Sony NWZ-W273 мнения ?

08.04.15
22:20

Търся безжичен плеър спрял съм се на  Sony NWZ-W273
Някой ползвал ли го е ?

Моето мнение е, че не изглеждат изобщо добре. За тези пари по-добре ipod shuffle

09.04.15
10:00

казано от Стойко Колев на 09.04.15, 05:05:

Моето мнение е, че не изглеждат изобщо добре. За тези пари по-добре ipod shuffle

Аз търся безжичен, а това което ти ми предлагаш не ме устройва.

09.04.15
10:26

Не е ли по-добре и по-евтино обикновени in-ear bluеtooth слушалки? “Тапичките” не са свързани една с друга и пускаш от телефона. Още по-свободно. Преди като бях ровил бяха много скъпи, сега не знам как е.

09.04.15
14:42

казано от Pavel D на 09.04.15, 10:26:

Не е ли по-добре и по-евтино обикновени in-ear bluеtooth слушалки? “Тапичките” не са свързани една с друга и пускаш от телефона. Още по-свободно. Преди като бях ровил бяха много скъпи, сега не знам как е.

Не ми е удобно с телефона, пробвал съм постоянно падат слушалките, при бягане същото.

На 160 лв. са в момента.

Един познат има такива и каза, че се захващат доста стабилно. Въпросът е дали ще ти е комфортно с тях, особено като си с шапка. Каза също, че и звукът е сравнително добър.

09.04.15
18:31

казано от Стойко Колев на 09.04.15, 18:10:

Един познат има такива и каза, че се захващат доста стабилно. Въпросът е дали ще ти е комфортно с тях, особено като си с шапка. Каза също, че и звукът е сравнително добър.

Мерси за информацията.
Шапка не нося така или иначе, това не ме притеснява мен.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1