Добавки преди състезание по бокс

Здравейте, тренирам бокс и треньорът ми каза че най-вероятно скоро ще ме прати на състезание. Искам да попитам ще свърши ли работа л-карнитина ако започна да го пия 1 месец преди състезанието с цел покачване на издръжливостта? И какво ще ми препоръчате за прием преди състезанието, за сега си мисля за редбул, но незнам дали е добра идея. Това ще е първото ми състезание.

няма магически хапчета, но все пак...
пий креатин мохохидрат със зареждаща(защото състезанието ти е скоро). ще ти помогне със издръжливостта. със зареждаща пий 1 седмица 4 пъти на ден по 5 грама, след това до състезанието пий 2 пъти на ден по 3-5 грама(зависи от теглото) . 30 мин преди състезанието пий азотен бустър. препоръчвам ти animal rage. поздрави :)

Креатин монохидрат, бета аланин, цитрулин малат, кофеин преди тренировка.

А преди мача какво да пия?

Carbohydrate

12.04.15
20:46

казано от Росен Георгиев на 12.04.15, 20:35:

А преди мача какво да пия?

Заложи на тренировките! Нищо от изброените горе няма да ти помогне! Трябва да вярваш в себе си и в тренировките. Няма значение дали ще спечелиш или дали ще загубиш. Излизаш да победиш себе си, да покажеш какво си научил и колко искаш да спечелиш.... Бокса е игра, а всяка игра има хитрини с които да надхитриш противника, ако е по-силен или по-бърз. Знай си силните и слабите страни и ги използвай. Бокса не е игра, където да излезеш и да умреш на ринга. Това също е игра на ума...

12.04.15
21:06

казано от Антон Батбаянов на 11.04.15, 18:54:

Креатин монохидрат, бета аланин, цитрулин малат, кофеин преди тренировка.

Напълно съгласен !
Ако ти се струва твърде много : .........  бета аланина и креатина (по добре креапюр да е ако може) са задължителни ! От там на сетне всичко зависи само и единсвено от теб ;)

Мнението беше редактирано от pavel pavlov на 12.04.15 21:06.

Аман - заман, момчета! Стига с тези добавки. Не добавки, не стероиди, ами и амброзия и пилешко мляко да взимаш на ринга няма да ти помогнат. Нито ще те направят по - смел, нито ще помогнат на реакцията ти, нито ще подобрят техниката ти. Аз лично не бих си сложил дори грам креатин в устата. Особено класическата му формула така ме вдървява заради задържането на вода, че е номер едно в добавките, които никога повече не бих повторил да опитам. Разни други напомпващи и повишаващи тонуса добавки също не препоръчвам. Последното нещо, което искам докато се бия са сърцетупи, повишена телесна температура, обилно потене и всякакви други превъзбуди. Като цяло изобщо не мисли за добавки на тази възраст и това състезателно ниво.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1