Въпрос?

11.04.15
22:18

Здравейте нова съм във форума и имам нужда от съвети и препоръки относно свалянето на мазнини. Преди два месеца си поднових тренировките и към днешна дата резултатите са супер. Успях да сваля излишните сантиметри и да се стегна. Големият ми проблем е че в момента цялото ми тяло е стегнато и изглежда супер ......НО имам мазнини само на кръста ниско доло и те ме побъркват. Стоят безобразно грозно на фона на цялото ми оформено тяло и не знам какво да правя. Пия леки добавки и всеки ден съм в залата  , но тези мазнини просто не мърдат ;( Изцяло отворена съм към предложения защото аз се изчерпах хах

Предполагам говориш за таканаречените паласки.
Ако имаш такива,то тогава има още мазнинки за сваляне.
При мъжете, на края на процеса за сваляне% подкожни мазнини,устават паласките,биреното коремче и малко по вътрешната част на бедрата.
В началото сваляш много бързо защото с промяна на хранителните навици изхвърляш много вода от тялото.
После остават още няколко трудни кила за стапяне.
С кардио(тичане спринт-70 метра як спринт,100лек,70 як 100лек и тн. До 25 40 мин)и с диетата ще ги стопиш.
Непрекалявай с тичането 40 мин. са достатъчни.пии вода по 4 литра мин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1