28.05.15
10:51
Здравейте,искам да попитам как да подходя към тренировъчната ми програма ?Преди месец ходех на фитнес и спазвах програма долна горна изоставащи ,но сега този месец ще тренирам в една зала само с стойка за клек лежанка лост за набиране и тежеси . Въпросът ми е как да си съставя програмата за трениране ? А след това ваканцията ще тренирам само на лостове ,защото в моето градче няма фитнес зала мисля да си взема ластици и така .
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
казано от aestethicsdedication на 28.05.15, 10:51:
само с стойка за клек лежанка лост за набиране и тежеси
И какъв е проблема? Залата има всичко необходимо за пълноценна тренировка.
Наистина имаш всичко необходимо, изброявам упражненията- клек, преден клек, напади, мъртва тяга, сумо тяга, римска тяга, военна преса, пуш преса, гребане, лежанка с различни ширини на хвата, лицеви опори, набирания с различни хватове, бицепсови и трицепсови сгъвания... могат и много други упражнения да се правят с наличното, но в момента не се сещам.
казано от Петко К на 28.05.15, 11:57:
казано от aestethicsdedication на 28.05.15, 10:51:
само с стойка за клек лежанка лост за набиране и тежеси
И какъв е проблема? Залата има всичко необходимо за пълноценна тренировка.
Аз само тези уреди ползвам, пък нека има още 50 други.
за горна част ще ги измисля упражненията но за долната се сещам само за тяга ,клек ,преден клек и напади .прасеца не мига да го тренирам (знам че се товари от клек тяга много ,но ми изостава )... пък за лятото на лостовете ще му мисля пак има един месец още .
Мнението беше редактирано от Джон Сноу на 28.05.15 15:16.
Е прави само клек, тяга, обръщане, набиране и военна преса - с тия можеш да тренираш 6 месеца без проблем
И прасеца можеш да го тренираш, вържи тежестите на кръста (като за кофи примерно) и така прави изправяне на пръсти от стъпало или нещо такова
Или, по-лесното - заставаш на пръсти на един крак върху малко по-висока подложка (примерно върху един-два диска) и почваш да се повдигаш на пръсти, като държиш дъмбел в ръката за допълнителна тежест.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече