Трябва ми помощ да отслабна

13.06.15
18:20

Здравейте, на 14 г. съм 1.70см, 65кг. дебел съм в паласките и корема, другата седмица почвам плуване 3 дена в седмицата, и ще ви попитам дали може да ме напътствате как да отслабна?

Здравей!
Този въпрос се коментира по няколко пъти на ден.

Ползвай търсачката и ако се затрудняваш или не намираш отговори на въпросите си, пиши.

На 14 години е достатъчно да се храниш предимно с пълноценна храна и да спортуваш. :)
Хвърли око и на тази статия, в която ще намериш още съвети и препратки към други материали.

13.06.15
22:42

Разгледах линка, но почти нищо не разбрах, ако може допълнителна помощ ще съм благодарен

Кое си чел, защото в първата препратка са много линкове?
Аз не мога да гадая - уточни кое си разбрал и кое - не. :)

14.06.15
23:27

Ами разгледах гид за нетрениращи

Е, ти нали ще почваш тренировки.
Разгледай и останалите неща.

Кое по-точно не ти е ясно? Съжалявам, но нямам намерения да вадя думите ти насила. Искам да помогна, но трябва да имам насоки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1