10.07.15
15:35
Здравейтее! :)
Днес тренировката мисля, че мина по-добре.. Освен факта, че правих упражненията за трицепс преди рамото (малко се разсеях) ии не можах много да се справя с раменната преса затова минах на машината :ДД
Тренировка—>
Гърди, рамена и трицепс:
1. Лег - 4х10 (25-30кг)
2. Флайс - 3х12 (с 4кг дъмбели ;д)
3. Pushdowns - 4х12 (18кг)
4. Кик-бек - 4х10-12 (6кг дъмбел)
5. Раменна преса - машина 3х10 (20кг) - тук се усетих, че трябваше рамената да ги включа преди изолиращите упражнения за трицепса, но нямаше файда ;д
6. Суперсет рамена (повдигане на дъмбели пред тялото + встрани)х3серии (с 4кг дъмбели)
7. Хеликоптер - 4х12 (не съм сиг колко кг)
8. Кофички на пейка - 3х12
Храна :закуска - прясно мляко с мюсли, банан; обяд - таратор, пържола и ориз; следобед - ядки, диня и някви джанки; вечеря - наденица, салата, картофки и тиквички :)
Мнението беше редактирано от Gabriella на 11.07.15 15:16.
11.07.15
15:13
Ден с тренировка на въздух, сред природата!! (sun) Карахме 25км/2часа колело и беше приятно! :) Е поизпотихме се, но не видяхме много зор.. :)
Храна: закуска - праскова, филия и половина (препечени) отгоре с 2 пържени яйца; обяд - кебапче (dull) , таратор и картофи + диня за десерт ;д ; следобед - праскова,кайсия,лешниции и протеиново блокче; вечеря - пиле, салата и тиквичкии
Мнението беше редактирано от Gabriella на 12.07.15 11:07.
13.07.15
15:35
Добър денн! :) Вчера нямах време да впиша храната си, но също и тренировка нямаше така че мисля да запиша направо от днес!..
Тренировка ->
Гръб, рамо, бицепс
1. Дърпане на скрипец пред врат - 4х12 (25кг)
2. Тяга /с акцент върху гърба/ - 4х10-12 (35кг)
3. Гребане с дъмбели - 5х10 (с 10кг дъмбел)
4. Раменна преса с дъмбел - 4х10-12 (12кг общо)
5. Повдигане на дъмбели встрани - 4х20(общо на двете ръце)
6. Бицепсово сгъване с щанга - 4х10-12 (около 15кг)
7. Бицепсово сгъване на долен скрипец с една ръка - 4х12 (7кг)
Храна: закуска - прясно мляко с мюсли; обяд - 3 яйца, филия с крема сирене и малко таратор; следобед - праскова,кайсия, бадеми и солетки :д ; вечеря - морска риба (пържена) и салата.. :)
Мнението беше редактирано от Gabriella на 14.07.15 10:54.
14.07.15
11:34
Здравейте! Трябват ми мнения относно предтренировъчните добавки/ енергийни източници преди тренировка като кафе например.. и мнения за точно тази добавка(на снимката)?
14.07.15
11:39
Кафето преди тренировка е ОК, но продукти от този клас мисля, че са ти излишни (отделно от това не са особено подходящи за млади хора като теб).
14.07.15
11:39
Това с мненията и препоръките е толкова грешна практика.... Добавките са на принципа “Пробра- грешка”, защото всеки организъм е уникален.
ПЕШО МИ КАЗА ДА СЕ МАЖА С ЛАЙНА ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА, ЩОТО ТАКА БИЛО ДОБРЕ. Стегнете се.
14.07.15
11:40
Кафето преди тренировка е ОК, но продукти от този клас мисля, че са ти излишни (отделно от това не са особено подходящи за млади хора като теб).
Как един предтренировъчен продукт ще навреди на млад човек?
14.07.15
11:44
Как един предтренировъчен продукт ще навреди на млад човек?
Говорили сме на тази тема, не съм в настроение да правим странична дискусия в дневник. Предупреждението на производителя, че продуктът не е подходящ за лица под 18-годишна възраст, не е случайно. Целите и възможностите на Gabriella Kirilova не оправдават такава суплементация.
14.07.15
11:56
Добавките са на принципа “Пробра- грешка”, защото всеки организъм е уникален.
Не знам колко си уникален. Но си в грешка :)
14.07.15
11:57
Значи, всичко, което производителят предупреди, за да се предпази от някакви санкции, трябва да се спазва, така ли да разбирам?
14.07.15
11:58
Добавките са на принципа “Пробра- грешка”, защото всеки организъм е уникален.
Не знам колко си уникален. Но си в грешка :)
В грешка съм, че всеки организъм е уникален така ли ?!
14.07.15
12:03
Александър, втори път ще го напиша - говорили сме на тази тема, можем да продължим разговора, но нека да не е в дневник. Разбирам бунтарския ти подход, чудесно е да си задаваш въпроси и да подлагаш факти на съмнение, но пълното отричане на границите може и да те доведе до излишни грешки. Не пропускай втория ми аргумент (предупреждението на производителя е първият).
14.07.15
12:06
Възможно е да се съглася с втория, тъй като прехвърлих голяма част от дневниците. Но за първия съм тотално анти. И сега чакам мнение, че всички сме еднакви и мога да си ходя.
14.07.15
12:16
Хайде сега да ти предложа още нещичко - лекинко да намалиш темпото и да говорим като големи хора (сега подскачаш като младо петле заради самото скачане, а не защото имаш сериозна аргументация на позицията си). Стимулантите на нервната система са всичко друго, само не и играчки. Силно се надявам да се съгласиш поне за малко и само частично, че 370 mg комплекс от стимуланти (от които 150 mg кофеин) могат да имат и негативно влияние върху една 16-годишна тийнейджърка, тежаща 50 kg, включително и в дългосрочен план. Аз лично имам и сериозни съмнения, че ще извлече особена полза от бета аланин, аргинин и креатин нитрат (в тези количества и при нейния режим).
Нещица за четене:
Азотни бустери
Странични ефекти
Коментари
Още коментари
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.07.15 12:21.
14.07.15
12:21
Повтарям се: проба- грешка. Няма как да разбере, че нещо не е подходящо за нея, ако не е опитала.....
Моят съвет е и ти да ги прочетеш отново, най- вече материала със страничните ефекти. Сам по себе си е скандален.
Мнението беше редактирано от Александър на 14.07.15 12:27.
14.07.15
12:32
Така... и какъв е смисълът от опитването?
Една много силна тренировка?
Моята позиция е принципна - този клас суплементи не са подходящи за нея.
Дали конкретно С4 ще й понася добре - това е друг въпрос...
P.S.
Явно няма да се разберем за нивото на разговора.
Кое е скандално, амиго?
Ти наясно ли си със здравословното й състояние, та така щедро съветваш някой да блъска системно мощни дози стимуланти? Ако все пак нервната й система не се разлюлее прекалено и успее да запази добрия си сън, каква ще е ползата? Голямата мега-мощна мускулна маса? Това ли й трябва - ей така, както четем дневника? За това ли трябва да дава пари (които на това отгоре вероятно не изкарва сама)?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.07.15 12:43.
14.07.15
12:53
Удархиме го на чувства. Говоря за статията, че е скандална. Здравословното й състояние със сигурност позволява да ползва азотни бустъри, щом сама предлага да пробва. Съдейки по постовете, тренира сутрин, така че няма да има проблем спрямо съня.
14.07.15
13:09
Здравословното й състояние със сигурност позволява да ползва азотни бустъри, щом сама предлага да пробва.
Чувствителен съм си... особено при рецитали наизуст. :)
Казах каквото имах по темата. Всеки сам си носи кръста.
14.07.15
18:01
Кольо, Aлександър благодаря ви за мненията.. Попитах, просто защото понякога ми пада мотивацията и губя фокус(най-често), а оттам и енергия нямам и така (главно като правя крака и затова реших, че няма да е проблем да го ползвам 1-2 пъти седмично).. Наистина в края на краищата аз сама ще си реша, но не пречеше да попирам предполагам.. :)
Мнението беше редактирано от Gabriella на 14.07.15 18:14.
14.07.15
18:12
Тренировката беше перфектна..сигурно от месец не съм имала толкова добра и надъхваща тренировка хахахх..Нямаше схващания, прозявки, разсеяност ..нищо!! :)
Тренировка ->
Крака
1. Лег преса - 4х10-12 (75-80кг ^^)
2. Клек
- 1х12 - 30кг
- 2Х12 - 35кг
- 2Х10 - 40кг
3. Тяга - 4х10-12 (40кг)
4. Български клек с дъмбели- 3х15 (16кг) - тука огромна липса на баланс, направо ужас съм ;д
5. Хоризонтална лег преса/с един крак/ - 4х10-12 (60кг)-това упражненийце много ми допадна (sun)
6. Лег екстензии - дропсет
Храна: закуска - кисело мляко(300гр) с бисквити(овесени) + банан преди трен; обяд - пържола(гърди),филия с кашкавал и малко таратор; следобед - праскова, диня (1ва) , 2 яйца и половин филия хляб (2ра); вечеря - пържола и салата със сиренее
Мнението беше редактирано от Gabriella на 15.07.15 14:48.
15.07.15
11:05
Попитах, просто защото понякога ми пада мотивацията и губя фокус(най-често), а оттам и енергия нямам и така (главно като правя крака и затова реших, че няма да е проблем да го ползвам 1-2 пъти седмично)...
Концепцията е погрешна в моите очи.
Търсиш начин да преодолееш симптомите, а не елиминираш причината. Защо губиш фокус и мотивация? Отговорът на този въпрос ще те отведе до оптималното решение. Не губиш фокус от липсата на предтренировъчен продукт, нали? ;)
15.07.15
14:37
Попитах, просто защото понякога ми пада мотивацията и губя фокус(най-често), а оттам и енергия нямам и така (главно като правя крака и затова реших, че няма да е проблем да го ползвам 1-2 пъти седмично)...
Концепцията е погрешна в моите очи.
Търсиш начин да преодолееш симптомите, а не елиминираш причината. Защо губиш фокус и мотивация? Отговорът на този въпрос ще те отведе до оптималното решение. Не губиш фокус от липсата на предтренировъчен продукт, нали? ;)
Прав си, да. Но след като заради липсата на мотивация и фокус, нямам и енергия, която ми е важна за една пълноценна тренировка, не е ли редно да потърся нещо, което ще ми подейства добре в тази насока. А иначе представа нямам защо губя фокус и мотивация понякога, а понякога/в по-редки случаи/ се чувствам супер.... Наистина не знам от какво е...
15.07.15
14:47
Днес денят е нетренировъчен, ако не броим разходките насам-натам.. :)
Храна :закуска - прясно мляко с мюсли, кайсия; обяд - половин пържола, зелен боб и филия хляб; следобед - 3кайсии, студен чай; вечеря - пържола, тиквеени кюфтенца и салата
Мнението беше редактирано от Gabriella на 16.07.15 14:51.
16.07.15
14:50
Денят трябваше да започне с фитнес, но за жалост ще изчакам до утре, заради ваксината, която ми биха точно до мускула, който щях да тренирам хах.. Е по-добре утре по-силна тренировка, отколкото днес - по-предпазлива, все пак :)
Храна: Храна :закуска - кисело мляко (пълномаслено, 250гр) със сладко от кайсия; по-късно пих и сок от ананас ;д; обяд - 2 варени яйца, домат и крем супа; следобед -..