Нарастване на половите органи в следствие на медикаменти ?!

Темата е заключена.
KR

26.06.05
01:20

Поне аз си го обеснявам, че като приемаш по някакъв начин вещества, които съдържат тестостерон би трябвало да нараства пениса и топките.. нали ? А след цикъла и паузата, какво става ?

Пак ли се връщат старите размери ? И има ли някакви последсвтия ?

Мерси Предварително :) Питам информативно, защото един приятел ми се похвали как му порастанл и му станал като Анаконда хе-хе ..

26.06.05
02:06

доколкото знам ништо ти нерасте от химията пич:) наи-много ако прекалиш с зобането да ти се по спарят ‘перашките’ др няма да стане.ама споко след като мине цикала сичко се нормализира-стига да не си се презобил 4е тогава оправията е мн трудна

26.06.05
03:10

Няма причина да нарастват. Приятеля ти нещо те лъже или си въобразява ;).
След като вкарваш хормони отвън, в дози превишаващи неколкократно нормалните нива, тялото ти няма нужда да произвежда собствени хормони, и съответно намалява или спира производството им. Това значи, че тестисите ти стават донякъде излишни:) Тоест, по - скоро биха се смалили, вместо да се увеличат. Разбира се, след цикъла, тялото подновява производството, и си възстановява функциите на жлезите, освен ако няма трайни изменения.
А размера на пениса няма нищо общо с нивото на тестостерон. Ако беше така, на културистите биха им били по 2 метра  :lol:

Няма да коментирам какви вреди може да нанесе ползването на стероиди от приятеля ти, който сигурно е на твойта възраст (16г.), само бих те посъветвал да не го следваш и да не го слушаш много за тези неща, понеже очевидно и той не е съвсем наясно.

Може и да са възможни такива отклонения, ако приятелят ти е бил в ранен стадии на пубертета.
Няма да затварям темата, в случай че стане интелигентна дискусия; почнат ли се глупости, няма да се толерират. Просто предупреждавам.

26.06.05
10:46

Абсолютно сичките ме познати като видят някои огромен назобен пич, казват “ама сигурно ми е ———- толкова пишонката”
пък незнам откаде идва тоя мит (може и да не е мит) че културистите са с малки пениси

KR

26.06.05
16:54

[quote author=”^MaD^”]Абсолютно сичките ме познати като видят някои огромен назобен пич, казват “ама сигурно ми е———- толкова пишонката”
пък незнам откаде идва тоя мит (може и да не е мит) че културистите са с малки пениси

Може би от това, че се смята че повечето култиристи, избиват комплексите си (малки ...) с муслули. Или пък заради това, че сравнение с големите тела, норламния пенис изглежда малък и създава илюзии, докато ако е човека е дребен изглежда, че му е по-голям. Но това не е по темата, а вече бяхме предупредени :)

[quote author=“D3BEP”]Може и да са възможни такива отклонения, ако приятелят ти е бил в ранен стадии на пубертета.

Да, но половите органи се развиват до края на пубертета, поне така съм учил по Биология.

[quote author=”Петко К”]А размера на пениса няма нищо общо с нивото на тестостерон. Ако беше така, на културистите биха им били по 2 метра

Е да ама точно този хормон играе главна роля при развитието на половите органи през пубертета (така мисля де..) А и повечето културисти не започнали по на 16-17 години с приемането на вещества съдържащи тестостерон.. незнам..

А до импотентност може ли да се стигне, ако се прекалява с зоб-а ?
Сигурно има мнгоо теми по този въпрос, ще се разровя.

26.06.05
19:22

лично аз имам една позната мацка дето бившето и гадже тренираше много сериозно и наскоро тя ми каза че размерите на _)_ му били плачебни.Смисал бил много зле тази част от креватния спорт!
Обаче според мене там работа е бог дал бог взел!
То ако ставаше така - зимаш стероиди и ти расте, нямаше да ги има пластичните операции,които по мое мнение са доста по мачителни.
В кръга на шегата - Ако приятеля ти прекалява със злобарките може и да му е пораснал мускула :)

Редактирах ви поста.Не пишете с 4-ки и 6-ци , за да няма наказание!!
art_of_pain

26.06.05
20:20

При употребата на анаболни стереойди (тестостерон и негови производни), в зависимост от количеството и индивидуалните реакции на организма, пениса се уголемява, а тестисите намаляват обема си. След прекъсване на цикъла размерите се възвръщат до обикновените (преди започването на цикъла). Но по някога на половите жлези им е необходимо до 6 месеца за да възвърнат нормалната си продукция.

Владимир Недков

26.06.05
20:36

“Културистите с малки пишки?” Заблудата е чисто визуална. Пенис 17 см на бедро 50 изглежда по 1 начин, а на бедро 80 по съвършено друг...

26.06.05
20:37

хаха стига оправдания сега ..

26.06.05
23:51

а бе бои с патката през устата
пишките са като циците бог дал бог зел !
смешно е да се зобите за да ви растат пенисите

AАве таз тема май пак мерене на пишки става :)

BO

18.07.05
10:31

Май не срещам никакво компетентно мнение а само лигавене и трупане на постове.

Преди няколко години имаше много добра статия в едно от списанията именно за приемането на стероиди и ефектите вършу организма.
При приема се отделя много по-голяма количество от някакъв вид тестстерон , които е отговорен за нарастването на половите органи и който се отделя в най-големи количества през пубертета (именно тогава всичко си идва на мястото ) и следователно е възможно при отделни индивиди да се забележи уголемяване. Това не значи да почвате да зобите :)
Също така е доказано че половия орган при мажете няма крайна възраст когато спира да расте т.е. той може да порастне през всеки един момент във вашия живот

KP

18.07.05
13:45

[quote author=“bonnano”]Май не срещам никакво компетентно мнение а само лигавене и трупане на постове.

Преди няколко години имаше много добра статия в едно от списанията именно за приемането на стероиди и ефектите вършу организма.
При приема се отделя много по-голяма количество от някакъв вид тестстерон , които е отговорен за нарастването на половите органи и който се отделя в най-големи количества през пубертета (именно тогава всичко си идва на мястото ) и следователно е възможно при отделни индивиди да се забележи уголемяване. Това не значи да почвате да зобите :)
Също така е доказано че половия орган при мажете няма крайна възраст когато спира да расте т.е. той може да порастне през всеки един момент във вашия живот

Иамш отговор и той е даден от Чукундур:
[quote author=”Чукундур”]При употребата на анаболни стереойди (тестостерон и негови производни), в зависимост от количеството и индивидуалните реакции на организма, пениса се уголемява, а тестисите намаляват обема си. След прекъсване на цикъла размерите се възвръщат до обикновените (преди започването на цикъла). Но по някога на половите жлези им е необходимо до 6 месеца за да възвърнат нормалната си продукция.

на самите листовки в официално продаваните препарати в БГ също си пише!

За останалата част от мнението съм слконен да не ти вярвам какво преразказваш от списанието, защото НЯМА НЯКАКЪВ (друг) ВИД ТЕСТОСТЕРОН -който се отделял при пуберта и зобена само, а тестостерона е едно вещество:
ето му структурната формула:

http://www.dshs-koeln.de/biochemie/rubriken/00_home/nan04.gif
На тази картинка се прави структурната разлика м/у тестостерона и 19 нортестостерона или нандролона.

BO

19.07.05
22:16

Всички стероиди са някаква варияция на тестостерон, вида тестостерон за който говорих е ДХТ. Тъй като има доста разбирачи и КРО е между тях, той ще ви обясни как се получава ДХТ в организма. Статиети закоито говорих са от списание ФЛЕКС БРОИ 3 ОТ 2002 ОЛИМП брои 5от 2002 .
KP

20.07.05
10:14

[quote author=“bonnano”]Всички стероиди са някаква варияция на тестостерон, вида тестостерон за който говорих е ДХТ. Тъй като има доста разбирачи и КРО е между тях, той ще ви обясни как се получава ДХТ в организма. Статиети закоито говорих са от списание ФЛЕКС БРОИ 3 ОТ 2002 ОЛИМП брои 5от 2002 .

ДХТ доколкото ми е известно не е някой друг вид тестостерон а
Андростендиол:
ди-хидро-тестостерон
статията във Флекс или е написана аматьораски - от някой който и представа си няма за какво пише или е преведена грешно.
И не всички стероиди са някаква “вариация” на тестосетрона.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1