10.07.15
16:07
Здравейте! Тей като съм малко изоставащ в килограмите и изобщо в калориите реших да си взема гейнър. Харесах си този на PHD Advanced Mass. Въпроса ми е дали е добър и , дали ще има някакъв ефект от ползването му. Храненето долу горе е добре.
Другият ми въпрос е относно марката PHD . Доколкото разбрах тя е Английска, но нищо повече. Добри ли са добавките й?
10.07.15
19:05
Здравей!
Няма как да не попитам до колко добре е храненето и до колко си пробвал да качиш тегло чрез храната, преди да почнеш да обмисляш купуване на гейнър? :)
10.07.15
20:25
Храненето е стабилно,набавям си нужните калории за деня,но ежедневието ми е много забързано и комбинирам фитнес със играене на баскетбол и футбол като изляза. Явно ми трябват още малко калории..
Мнението беше редактирано от Ивайло Маринов на 10.07.15 20:26.
10.07.15
21:04
Гейнър е доста скъп вариант, ако ти трябват калории просто пий 1чай с няколко захарчета, ефектът ще е същия - 0
Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 10.07.15 21:05.
12.07.15
10:27
Тей като виждам , че въобще не си отворил и видял продукта не смятам да споря с теб.
Относно гейнъра съдържа въхлехидрати от овесени ядки и въобще ядки , и е без почти никакви захари. Говорим за 4-8 гр. захари на 100 грама от продукта. Също така направих сравнение със Serious Mass и почти няма разминаване в 300 грамовата доза на двата продукта. И двта имат по 50 протеин , но Сериоус Масс има малко повече въхлехидрат и захари от този на ПХД.
Какво мислите?
Мнението беше редактирано от Ивайло Маринов на 12.07.15 10:30.
12.07.15
19:42
имах впредвид, че щом разчиташ да си набавиш калориите от гейнър то разликата с това да ги набавяш от захар е никаква.... Набавяй си ги от истинска храна, а ако “не можеш да поемеш” достатъчно количество храна, то си закупи хранителни ензими, които ще се погрижат да успяваш :)
13.07.15
11:24
Най-важното е да сметнеш за какви пари колко дози купуваш и в доза колко протеин и въглехидрати имаш. Според мен Ser. Mass на ON е супер скъп ,защото торбата стига за 16дни, да има много калорий ,но за мен Sizemax е по-добър вариант. Взимаш си по 5грама монохидрат в комбинация с гейнера и ще видиш за 1 месец как ще има по-добри резултати. Но преди всичко не забравяй ,че храната е най-важна, първо нея оправяш после взимаш добавки.