Помощ!

Темата е заключена.

Искам съвети . Ще напиша своя режим , а след това и въпросите ми знам ,че тук има много опитни хора и вярвам ,че може да ми погонете .Благодаря . Искам да допълня висока съм 1,70 във момента нямам кантар , но попринцип тежа 56 - 57 кг.
-А сега моят режим:
*Закуска :Тя е доста обилна.
-Сирене доста си хапвам от него , 2 - 3 зеленчука , чай , 1 препечена пълнозърнеста филия , 7 - 8 ореха
-12:00 Пия кафе с 1 л.мед хапвам или плодове или мляко с малко мюсли.
-Към 15:00 - 16:00 Пак пия кафе. после може да изям или някой белтък или зеленчуци но без сол .
Тичам към 18:00 като това го правя 3 дни по 30 или 40 минути 1 ден почивам .
След тичане ям 2- 3 белтъка без сол може да им сложа само 1 лъжица мед и това е за цял ден .
С този режим свалям , но имам малък процент целулит отвътре на бедрата и вярвам , че има лек за него както и начин да изгоря всяка мазнинка по тялото  си .Ако има хора които са имали такъв проблем или просто разбират много и могат да ми помогнат да пишат ще чакам вашите напътствия и съвети .Благодаря :]

(ndolars)

Темата беше редактирана от Гергана Димитрова на 11.07.15 16:07.

Като цяло не знам как издържаш на тази храна :) котката ми яде повече сигурно. И то на 30-40 минути бягане. Тялото ще ти изиграе лоша шега да знаеш. Сама ли си я измисли тази храна?

ами издържа се наистина не ми е лесно , но съм свикнала от години съм така имах период във който се бях поотпуснала  малко и си хапвах бях станала 53 кг. миналото лято но си качих постепенно пак ..Сама си го съчиних този режим и не знам къде бъркам наистина ..затова писах на вас хората тук да ми покажете по правилен път ..

11.07.15
19:39

Защо да са малко калориите?

Ето примерно колко може да е закуската:
‘Сирене доста си хапвам от него’ - 200гр = 500-600ккал
‘2 - 3 зеленчука, чай’ - почти нищо
’ 1 препечена пълнозърнеста филия’ - 50-100ккал
‘7 - 8 ореха’ - 200ккал

При липса на грамажи, няма как да се каже малко ли са, много ли са.

Ами смятам,че сутрин изяждам по около 500 най - много до 700 калории сирене изяждам 100-150 г. така мисля орехи около 40-50 г. филията е 90 калории  , мисълта ми е сутрин да ям обилно за да си набавя всички необходими вещества за целия ден и през деня го карам на плодове и кафе вечер след като тичам ям белтъците с някакъв зеленчук без сол .

Здравей и честит дневник!

Когато започнеш да го водиш по-подробно и да описваш по-конкретни количества храна, ще получаваш и по-полезни съвети. :)

Не изхвърляй жълтъците от яйцата.
Няма как да изгориш всяка мазнинка по тялото си - нали все пак искаш и да живееш. :)

Тренировките ти от само от тичане ли се състоят? За твоята цел все си мисля, че ще е по-добре да включиш и упражнения със собствено тегло, свободни тежести и т.н.

Здравей и Благодаря :]
Ами от жълтъците ме боли гастрита аз съм си виновна за това както и да е .
Преди 5 месеца ходех на фитнес но се отказах , защото започнах да трупам мускул и не ставах по слаба и някак си не виждах това което искам аз искам просто да съм обикновено слабо момиче със леко стегнато дупе и слаби бедра които да не се допират отгоре нищо сложно не искам ..но самият ми ген е по атлетичен и съм такъв тип ,че ако започна да тренирам с тежести лесно бих качила маса просто такава ми е структурата но аз не я харесвам а напротив мразя си структурата но това е друга тема .Имам нужда от помощ ще започна да си меря грамажите на храната и утре ще дам точното количество.

11.07.15
20:53

С мразене на частичка от теб няма да стигнеш далеч...

знам , но колкото и да се гледам и да се ограничавам и да спортувам не виждам това което трябва да видя за това така се мразя .

Напоследък много зачестиха теми от момичета, които са убедени, че качват мускулна маса с невиждани темпове.
Но в по-голямата част от случаите (за да не кажа всички), това е една илюзия. :)

Жените и тежестите

11.07.15
23:02

казано от Вероника Налбатска на 11.07.15, 22:43:

Напоследък много зачестиха теми от момичета, които са убедени, че качват мускулна маса с невиждани темпове.
Но в по-голямата част от случаите (за да не кажа всички), това е една илюзия. :)

Жените и тежестите

Всички жени, които познавам и са качили мускулна маса, така че да им личи, са употребявали целенасочено анаболни стероиди. Без изключение. А познавам доста трениращи жени. Който както иска да го тълкува.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 11.07.15 23:02.

О, да.
Изцяло визирам натурално трениращи жени с нормална хормонална картина. :)
То повечето теми са именно от тях - мислят си, че мускулна маса се качва лесно и описват някакви нечувани темпове и количества, което не отговаря на реалността.

Боби, съгласна съм с теб... тъй като подозирам какво имаш предвид под “така че да им личи” - и моите наблюдения са същите.

Така че авторката на дневника - не се притеснявай от тренировките с тежести! :)

Благодаря ви , но това което аз искам да постигна не мисля ,че със тежести се постига сега ще дам примерни снимки някои ще напише ,че съм луда или болна но за мен това е перфектно женско тяло а и всеки има мнение и предпочитание  .Снимката е примерна

Вчера казах ,че ще дам точно колко ям за закуска
Сега си пресметнах 150 гр сирене , 5 ореха цели днес реших че повече от 5 ореха няма да си позволявам на ден  ,1 чаша чай с лъжичка мед , 1 препечена пълнозърнеста филия хляб , краставица и домат това е закуската смятам ,че сиренето ми е доста но го ям само сутрин .
Искам да попитам дали е вредно ,че обичам да ям много плодове защото особено диня на обяд или сега в този период от годината как да не ядем плодове та исках да попитам дали е вярно ,че не е полезно да се ядат много плодове и че се пълнее от тези въглехидрати в плодовете .

Мнението беше редактирано от Гергана Димитрова на 12.07.15 11:23.

KA

12.07.15
11:38

Тренирай тогава със собствено тегло, а не със тежести лошо няма, но тренирай и се храни, това е начин на живот. Ако само искаш да имаш тяло като на снимката и затова правиш всичко, доникъде няма да стигнеш.

Благодаря .Но не по скоро искам да тренирам цял живот както за здраве така и за визия ще започна и със собствено тегло но няма да спирам да тичам тичането ме прави най - щастлива .

12.07.15
22:18

На примерната снимка е една мадама с тен, розов бански, дълга рижава коса и слънчеви очила, снимана на пръсти на яхта.  За да си като снимката, най-трудно ми се вижда яхтата, но вместо да питаш нас, помогни на нас и на Господ като осигуриш горния реквизит поне.

Права си, че с тежести само няма да го постигнеш (giggle)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 12.07.15 22:19.

:D Да мацката е на почивка аз просто показвам едно слабо тяло което за мен е идеала за женско тяло

19.07.15
23:08

Отдавна не съм писал и не претендирам да съм експерт.

Моето мнение е, че ако не се притесняваш, че гърдите ти ще се стопят заедно с всяко грамче подкожна мазнина, можеш да пробваш съотношение на бетъчини към въглехидрати 0,75. Тоест на всеки 10 гр белтък да поемаш 13 гр въглехидрати. Това е така наречената Зона. Мазнините може да си ги нагодиш на твой вкус без да превишаваш дневния си калориен дефицит.
Надявам се, че знаеш, че калорийният дефицит трябва да се изразява в не повече от 10-20% по-малко калории от нужните ти калориите, с които поддържат теглото си.

И пак напомням, за да остане нещо женствено в теб не бива да сваляш драстично.
Обърни внимание, че повечето състезателки по фитнес са със силиконови импланти. Състезателките по бодибилдинг също.
Леко атлетките също. Голяма рядкост е активна спортистка да има хубав бюст.
Например такава беше Мария Петрова, бивша гимнастичка.
Познавам две леко атлетки - и двете са със силиконови импланти.

Единственото предимство на момичето от твоята снимка е, че ще изглежда добре с клин и в стегнати джинси.

Мнението беше редактирано от Marccus на 20.07.15 00:04.

20.07.15
10:03

Аз пък виждам почти всеки ден спортистки от всякакви спортове със стаж не по-малко от 5-6 год, на възраст 15-20г...
Тези ,които си имат гърди, си ги имат,а другите са просто с по-малък бюст,но красиво оформен-сгърбени и безформени дъски из между спортистки са голяма  рядкост и в повечето случаи само претендират ,че се занимават със спорт.Импланти ....,ти ги изкара  като пломби за зъби,едва ли не всеки си слага.

Ами Благодаря ви , аз така или иначе не съм от тези с големият бюст ,но аз се харесвам с малки гърди смисъл не ме интересува какво мислят мъжете дали съм хубава така или не важното е аз дали се харесвам силикон не бих си сложила единствено искам да имам тънки бедра там е проблемът но явно си е ген това може да ми се виждат ребрата и кокалите но си имам по големи бедра и не знам как да ги стопя ..

С повечко повторения и по-малка тежест. Дори ако трябва ги прави без тежест, но повторенията да надхвърлят 25-30.
Успех!

казано от Севдалина Тасева на 20.07.15, 14:19:

С повечко повторения и по-малка тежест. Дори ако трябва ги прави без тежест, но повторенията да надхвърлят 25-30.

Би ли споделила твоите резултати от този тренировъчен подход? :)
Просто размишлявам дали е подходящ в случая...

Ами аз тичам 6 пъти в седмицата по 30 понякога 40 минути , но тичам винаги вечер към 20:00 защото е много жега и после изяждам 3 белтъка и няколко зеленчука да кажем домат , краставица , морков не им слагам сол нито олио просто така ги ям  и правя клекове сутрин на гладно програмата започва от 50 до 250 клека , да кажем първи ден 50 втори ден 55 трети ден 60 , четвърти ден почивка , пети ден 65 и така , като на серия правя по 15 - 20 понякога 25 клека зависи колко клека трябва да направя имах добри резултати но тогава като цяло се хранех по стабилно имах по хубаво дупе но още по големи бедра за това се отказах от стабилното хранене но това е друга тема просто каквото и да правя там е проблемът ,че нищо не помага не искам да съм слаба като скелет просто искам отгоре отвътре бедрата да не се допират това искам :[

Мнението беше редактирано от Гергана Димитрова на 20.07.15 19:22.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1