11.07.15
18:26
Та, хора имам проблем. Това лято се прибрах при майка и баща ми, и за жалост ще трябва да променя хранителния си режим. Работата е там че вече нямам възможност да приемам количеството протеин, което ми е нужно(все пак съм 89кг, 185см)и питам има ли смисъл да се тренира при прием на протеин от по около 1.5г на кг телесно тегло или това би довело само до загуба на мускулна маса?
Темата беше редактирана от Вероника Налбатска на 11.07.15 19:54.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
11.07.15
19:29
казано от kiril todorov на 11.07.15, 18:26:
Та, хора имам проблем. Това лято се прибрах при майка и баща ми, и за жалост ще трябва да променя хранителния си режим. Работата е там че вече нямам възможност да приемам количеството протеин, което ми е нужно(все пак съм 89кг, 185см)и питам има ли смисъл да се тренира при прием на протеин от по около 1.5г на кг телесно тегло или това би довело само до загуба на мускулна маса?
Има смисъл. Най-вероятно няма да загубиш ММ, освен ако не си в брутален дефицит. Ако не си доста изчистен на тези размери 1.5г/кг не са чак толкова малко, а и все пак е за ограничен период от време :) При всички положения е по-добре да си поддържаш силата и да тренираш.
1,5 гр./кг. е далеч от недостиг, това си е напълно адекватно количество протеин. Още повече, че сигурно го броиш на общото тегло.
12.07.15
10:09
ами да, смятам го към общото тегло, като не съм от най-сухичките :). Благодаря ви за мнението хора.Предполагам 2-3 седмично кардио няма да навреди.
Мнението беше редактирано от kiril todorov на 12.07.15 10:10.
13.07.15
11:19
Много ясно ,че има смисъл да се тренира независимо какво имаш за ядене. Поне се старай да има повечко месце,айца и салатки. Определено ,ако имаш желание има и начини пак да се храниш пълноценно.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече