11.07.15
20:07
Здравейте,
Търся си подсладител стевия - течен или на прах, който да не нагарча. До сега съм пробвала тази на Цветелина ООД - Стевия LUX, но и капките, и таблетките имат един неприятен нюанс във вкуса. Питам се дали е типично за всички, или някои производители все пак са успели да маскират този привкус?
Мнения за течната стевия на Now Foods? Виждам, че предлагат и такава с аромати - ванилия, шоколад и т.н., но разликата в цената между чистата версия и тази с есенциите ме кара да си купя чиста и сама да си добавям естествена ванилия или какао, при нужда. Но има ли я и при този продукт тази особеност във вкуса и като концентрация дали са сравними стевията на Цветелина и тази на Now? Благодаря! :)
11.07.15
20:14
Здравей!
С колкото повече хора си говоря по темата за стевията, толкова повече си правя заключението, че при нея предимно е въпрос на личен вкус.
Една и съща стевия може на едни да се хареса, а на други - да развали апетита и да не искат да опитат от ястието. Лично тествано.
По-добре е да опиташ веднъж, за да прецениш сама за себе си.
Опитвала съм различни марки, но по-хубава стевия от течната на Now не съм срещала до този момент.
Вземи си чиста версия, за да може всеки път да си прибавяш различни подправки към храната и да имаш по-голяма възможност за разнообразие на вкусове. :)