22.07.15
16:24
Искам да Ви попитам , не знам може и да има вече такава тема извинете ме , ако има . Както и да е чудя се какъв хранителен режим да започна на почти 17 години съм , тежа 70 - 71 килограма и съм висок 1.76 , талия - 83 см . , ханш - 95 см . Тренирам в къщи от няколко дни , преди съм си ги вдигал ей така просто само моменто , но от няколко днинвсеки ден , което също не знам май не е много правилно , Вие ще ми кажете . Имам 2 гирички по 5.5 кг . г/д . правя упражнения за преса от интернет клипове и вдигам гиричките . Имам сколиоза , не знам дали по някакъв начин пречат тези упражнения на нея , а също така искам да искам да си купя протеин , мисля , че ми трябва за качване на мускулна маса , но не знам и Аз точно кажете какъв ми трябва Вие сте тук отдавна , дайте съвет какво да правя , да си купя ли протейн и да продължавам да тренирам в къщи ? И ако някой започне да хейтва да не си прави труда ;) Всички са започнали от малко ;)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 22.07.15 20:41.
22.07.15
16:50
Здравей, според мен една правилно структурирана програма би ти помогнала донякъде, за което ти препоръчвам да се консултираш със специалист. Колкото до протеин на прах мисля, че е излишен разход на средства.
23.07.15
17:00
Здравей!
Щом имаш сколиоза трябва да налееш маса в гърба за да не личи толкова. Може да ходиш на лостове, доказано е че висенето изправя гърба.
Хора със сколиоза казват че не трябва да се прави мъртва тяга, а и със сигурност не е препорачително да тренираш с много тежко. По добре по леки тежести с повече повторения.