27.07.15
20:30
Здравейте!
Аз съм Денис, на 15 години, тежа 77кг и бих искал да ви помоля за някой съвет или програма за отслабване и/или режим на хранене.
Наблизо има фитнес, който мога да посещавам от 5 до 6 дена в седмицата. Разгледах сайта и си харесах тази програма http://www.bb-team.org/workout/4372_konditsiya-i-otslabvane-za-mazhe-v-dva-do-pet-dni-sedmichno . Ще ми помогне ли?
27.07.15
21:22
1. Темата не е в правилният раздел.
2. Не спомена колко си висок.
3. Сигурен ли си, че имаш нужда от отслабване ?
4. Каквото и да целиш, най-добре си намери програма с базови упражнения и ги научи.
27.07.15
21:59
Висок съм 171см.
29.07.15
09:37
Здравей, Денис!
Фитнесът не е задължително условие за успех. Може да се запишеш на някакъв спорт, който също ще ти помогне.
Основното е в храненето, което да е добре преценено не само за целта ти, но и за възрастта ти.
Колко си висок, как се храниш сега, какво си спортувал до сега, обсъждал ли си въпроса с родителите си?
08.08.15
02:08
Не съм се замислял за друг спорт. Препоръки? Един приятел ми предлагаше да ходим да играем Тенис, той играеше известно време и отслабна с доста. Ходих преди по-малко от година на фитнес 1-2 месеца със програма (понеделник - ръце,гърди ; сряда- гръб, рамо; петък- корем, крака) и свалих около 5кг.
Висок съм 172, след като започнах фитнес, избягвам сладкото, безалкохолните напитки, белият хляб, наблягам на салати, месо, картофи, всякакви зеленчуци.
Просто искам да сваля излишните тлъстини, но все няма кой да ме насочи към правилната посока, затова се допитвам до вас, ако можете да ме насочите. :)
Мнението беше редактирано от Денис Христов на 08.08.15 02:26.
08.08.15
07:06
Боен спорт, лека атлетика например.
Според мен трябва да се въоръжиш с търпение и да продължаваш да съчетаваш храненето си с физическа активност.
Все пак “наблягам на салати, месо, картофи, всякакви зеленчуци” е прекалено общо и може да значи всичко.
Опиши 2-3 дни с подробно меню. :)