За отслабването и покачването на мускулна маса

02.08.15
15:04

Здравейте искам да ви попитам нещо спрямочовешкото тяло или по точно (кожата) Преди бях леко пълен но смъкнах около 23 килограма съвсем натурално бес хапчета и други препарати . Така отслабнах но кожата по коремът ми по точно в долната част стана отпусната . Имам 4 плочки но там в долната част на коремът ми не се виждът нещо като отпусната кожа е . Ще може ли да получа вашето мнение спрямо това как да стегна тази част на коремът но преди да ми отговоите искам да го постигна това по НАТУРАЛЕН НАЧИН не операции и тн БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)

За колко време свали килограмите и колко време е минало от свалянето им до този момент? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1