Syntrax Whey Shake + Amix Amino Hydro-32 - мнение?

09.08.15
22:58

Здравейте! Реших да си закупя този стак,но все още не съм напълно сигурен и затова реших да попитам и за вашето мнение.Единственото нещо,което ме притеснява е че протеина е суроватъчен концентрат,което значи,че биологичната му стойност е по-ниска от тази на изолата,а моите цели са изчистване от мазнини и запазване на мускулната маса.Досега пиех Amix Whey Pure Fusion т.е концентрат + изолат и останах доста доволен.Какво е вашето мнение като цяло - да заложа ли пак на фюжъна или не е проблем че съм решил да заложа изцяло на концентрат? Какво е мнението ви и за аминокиселините? Благодаря на всички предварително! :)

Според мен аминките са най-добрият избор на пазара в момента, такива бяха първата версия на Гаспари Аминомакс ,но после ги развалиха иначе ми бяха любимите. Протеина става ,но не е нищо специално, като цяло марката я отхвърлиха даже и в бб.ком ,защото се провали в много тестове.

Whey Shake е достатъчно качествен като за концентрат, но казусът с BB.com не трябва ъда се взима предвид, когато се критикува марката Syntrax. Марката и сайтът имаха доста противоречия, които стигнаха до съдебни спорове и да кажем, че Syntrax бяха целенасочено нарочени.

Единствения плюс на syntrax-a е вкуса... Бих си взел нещо по-разлчно като протеин, в същия ценови диапазон, но това съм аз, ти го пробвай, може да ти влияе добре. Иначе, за аминокиселините и аз съм на мнение, че са супер.

12.08.15
10:45

казано от Десимир Петров на 10.08.15, 11:33:

Whey Shake е достатъчно качествен като за концентрат,...

Дано концентрата им да е по-качествен от изолата, макар че изглежда малко вероятно. При последните огласени независими тестове във Феба лаб отпреди няколко месеца % съдържание на белтъчини в Syntrax Nectar беше 73.32%, а не 86%, както пише на етикета. Това е отклонение от над 12% при продукт от сравнително скъп клас и доста лоша референция за производителя.

Не че и останалите изследвани( Bulk Powders, MyProtein, Optimum Nutrition Gold Standard, Pure Nutrition, Reflex) нямаха отклонения...Но това са реалности, които няма смисъл да се обсъждат...

Не се и съмнявам. Без да са правени много изследвания върху протеините на Syntrax, масовите отзиви от клиенти клонят повече към негативни, а навремето протеините им предизвикваха WOW ефект.

Все пак, разликата в цената между концентрат и изолат е огромна, а малки отклонения винаги може да има. Не визирам конкретно Nectar, а останалите протеини, които SILABG тестваха.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 12.08.15 12:59.

Бихте ли дали линк към изследванията на останалите протеини споменати от Соломон Кейн?

Нали бяха правили и подобно изследване на SILVER….. Имаше чудесни качества за овкусител ;D

05.09.15
17:45

казано от Десимир Петров на 12.08.15, 12:59:

Не се и съмнявам. Без да са правени много изследвания върху протеините на Syntrax, масовите отзиви от клиенти клонят повече към негативни, а навремето протеините им предизвикваха WOW ефект.

Все пак, разликата в цената между концентрат и изолат е огромна, а малки отклонения винаги може да има. Не визирам конкретно Nectar, а останалите протеини, които SILABG тестваха.

Ама ти наистина ли вярваш на тестовете на СилаБГ, доколкото си спомням бяха изкарали Амикс с по-висок % протеин от колкото пише на етикета. Защо ли :D

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1