20.08.15
16:24
Здравейте, Имам въпрос! Аз съм на 14 и тренирам от скоро и съм сравнително слаб 56,5кг имам си собствен режим за покачване на ММ от скоро го почнах! Но имам сравнително стегнат корем пресата се вижда добре, но исках да попитам за паласките, дали докато качвам да правя някакви специални неща за тях, защото искам да ги изчистя, не че са ми увиснали или нещо такова, но как да ги изчистя само тях?! Тренирам си за корем преди всяка тренировка, но се чудех за паласките ако някой може да ми отговори !!
Може да не задавам въпроса правилно дано ме разберете !
Темата беше редактирана от Алекс Стоев на 20.08.15 16:25.
31.08.15
23:04
Наклянай се настрьни с тежести.Определено помага ии следи храненето си!
Затова че си само на 14 ще ти кажа някои неща без да без да ставам саркастичен и подигравателен както доста по големи от тебе заслужават защото не четат достатъчно и не мислят най вече....
Първо .....щом качваш ,малко или много ще омазниш,да не ти пука ,твърде малък си да се плашиш от такива неща а и на тая възраст ще качваш доста стабилно ако тренираш както трябва....така че забрави за тая преса поне докато не качиш повечко маса....
Второ...няма такова нещо като чистене само от определена зона,когато се сваля се сваля от всякъде....като правило при мъжете коремните мазнини се свалят последни .....както казах,няма смисъл да го правиш това на тея години и килограми!!!
Трето....пресата е достатъчно да се тренира само един ден в седмицата ......тренирането на преса не спомага за чистенето на корема ,това зависи само от калорийния баланс....ако не знаеш какво е това ,препоръчвам ти да почетеш!!!
Четвърто.....игнорирай съвета на момичето....ако тренираш косите мускули те съответно ще порастат и ако имаш мазнини отгоре визуално ще изглежда най вероятно по зле!!!!
Успех!!!
02.10.15
10:48
Мерси, аз чета доста неща в този сайт не питам просто случайни неща!!
Вече свърших с режима и съм качил малко но е нещо!
Благодаря все пак, за паласките много ми помогна!