Книги свързани с bodybuilding-a

06.09.15
17:27

Здравейте, моля предложете ми книга като Супер клекове ,Могъщи ръце,Могъщ гръден кош, Фитнес хранене и т.н
И по възможност с линк за закупуване или сваляне. Благодаря предварително.

06.09.15
17:48

Сещам се за тази...
Еню Рангелов
Не съм я чел цялата, на места има и bro- science, но за обща култура става.
Ако говорим за електронен вариант, на компютър ли четеш? Аз съм с E- book и ако ми се чете такъв тип литература, просто си копирам различни статии в Word и след това си ги качвам на E- bookа, така се получават много стойностни книги и хем не ти се спичат очите.

06.09.15
23:00

Ами ако я има в интернет няма смисъл да я закупвам, не ми пречи да я чета и на компютър. Благодаря за линка, не я знаех тази. :)

Мнението беше редактирано от Stankow на 06.09.15 23:01.

Има на Рич Гаспари, който е основател на Gaspari Nutrition. Дори има и негово ДВД. Книгата се казва ‘‘No Excuses’‘, а ДВДто “Walking the walk’‘, има ги в интернет, на свободна продажба, тук в България.

Мнението беше редактирано от Ростислав Арнаудов на 07.09.15 15:01.

08.09.15
00:29

A преведени ли са на Български ?

Не са, но предполагам в 21 век това не е проблем :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1