09.09.15
20:55
Здравейте хора. :Д На много тази тема може да им се стори на не ‘’правилното’’ място, така че ако е така нека ме извинят. От скоро обаче съм изключително разколебана с какво ми се занимава по-сериозно. От една страна е тичането. Наистина обичам да тичам много, кара ме да се чувствам свободна, лека, бърза. От друга са упражненията ми с гиричката. Болката в мускулите, тежкото, чувствам се по-силна с всеки изминал ден. И последно, но не на последно място, това са танците ми. Докато танцувам забравям всичко около мен, сякаш съм изцяло погълната от него, давам всичко от себе си, прави ме щастлива и спокойна, дори не мога да усетя как часовете минават. Но когато събера всичко купом ми идва в повече, чувствам се изморена и т.н. Наистина не знам кое да избера като по-сериозно занимание. Ако някой случайно има мнение, съвет или иска да каже нещо, ще съм благодарна.
Искаш някой да избере вместо теб това, което ти харесва и ти се отдава и е добро за теб?!
Понякога е изключително трудно да избирам тези неща и се съветвам с хора. Съзнавам, че е може би малко лекомислено.
10.09.15
17:48
Лесен избор... Танците... В тичането си сама, най-много с приятел, докато танците са доста по-социални.
11.09.15
17:30
Аз бих избрала танците, по-динамични са.
Благодаря на всички за отговорите. От 15 започвам официално на ново танците си, надявам се всичко да е наред този път и хората да са на моята възраст, че иначе става тежичко. Иначе с тичането също си продължавам умерено, успях да съчетая всичко. :3
14.09.15
17:03
Просто бъди постоянна и всичко ще си дойде на мястото. А пък и да не са на твоята възраст какво от това? Дори е по-добре да са по-големи, за да имаш социален контакт с различни хора....