25.11.15
21:35
какви са според вас проблемите ми ?
26.11.15
07:32
Не знам какви са проблемите ти, слънчице, но знам, че стресът навсякъде е един и хората навсякъде са същите.
Не очаквай промяна в заобикалящата среда, защото няма да има. Ако искаш да ти по- добре, промени вътрешната си нагласа. Е как става това, е друг въпрос.
Иначе- поздравления за работата. Надявам се да се задържиш по-дълго , не забравяй адресна регистрация , нов личен лекар и оптимално социално осигуряване. :)
26.11.15
10:06
По-тъпото е не че имаш проблеми, а че не правиш нищо за преодоляването им, защото ти е много уютно да си ги носиш на плещите, но това съм го писал и преди. Никой не иска да е около такива хора - изсмукват енергията, буквално.
Мнението беше редактирано от Иван на 26.11.15 10:07.
Ми никакви не са ти:
млада,здрава,с възможности да си прави каквото иска,с умения ,....За какви проблеми иде реч????
Проблем може да бъде само-примерно,че не можеш да си на два купона едновременно...
26.11.15
10:37
Всеки си има проблеми и си ги изживява по своему.
Опитвам се, но не мога да разбера тези неща с храната, страха от нея, с това да приемеш тялото си и да се харесваш и да не изпитваш емоции към нещо, което е просто нужда на организма- изпитваш ли емоции към пиенето на вода, къпането или ходенето до тоалетна?
Ако с нещо подобно като хранене и движение не може да се справим, какво остава за истинските проблеми като болестите, безработицата, недостига на пари, физическия и емоционален тормоз, загубата, смъртта на близки хора? Къде ще избягаме от тях?
26.11.15
22:09
Всеки си има проблеми и си ги изживява по своему.
Опитвам се, но не мога да разбера тези неща с храната, страха от нея, с това да приемеш тялото си и да се харесваш и да не изпитваш емоции към нещо, което е просто нужда на организма- изпитваш ли емоции към пиенето на вода, къпането или ходенето до тоалетна?
Ако с нещо подобно като хранене и движение не може да се справим, какво остава за истинските проблеми като болестите, безработицата, недостига на пари, физическия и емоционален тормоз, загубата, смъртта на близки хора? Къде ще избягаме от тях?
Имам бучка в гърдата за която наще не знаят,парите не ми стигат за да живея самостоятелно,баща ми си подържа живота с хемодиализа,2 пъти се опитаха да ме изнасилят,майка ми почина когато бях на 5 ... не бягам от тези неща,а една храна ме плаши и кара да се чувствам зле ... незнам и аз защо ...
Значи си твърде кораво момиче и това с храната може да те плаши ...колкото си иска... :)
Ая, това не е състезание. Всеки си има проблеми, ама ако почнем всички да се вайкаме и да сравняваме на кого са по-големи, по-добре да легнем и да мрем.
Колко са сериозни проблемите ти, зависи единствено от твоята настройка. Едно от най-важните неща, които научих до този момент от йога е, че всичко е игра на вниманието. Трябва да го разпределиш правилно, за да постигнеш желания резултат. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 26.11.15 22:42.
26.11.15
22:46
Ая, това не е състезание. Всеки си има проблеми, ама ако почнем всички да се вайкаме и да сравняваме на кого са по-големи, по-добре да легнем и да мрем.
Колко са сериозни проблемите ти, зависи единствено от твоята настройка. Едно от най-важните неща, които научих до този момент от йога е, че всичко е игра на вниманието. Трябва да го разпределиш правилно, за да постигнеш желания резултат. :)
Марги,аз не се вайкам и не търся съчувствие. Кобричка ме пита какво ще стане ако се сблъскам с тези неща и аз казвам,че съм минала през повечето и съм се справила,но с храната явно ми е по-трудно ... То е ясно,че мога и знам,че и с това ще се преборя :)
27.11.15
09:03
Знаеш ли, Ая, въпросът ми беше напълно реторичен. Защото това са неща , които се случват на всеки. Животът се случва, без да се интересува дали го очакваш, дали го приемаш и как го преживяваш.
Марги го е казла кратко и точно. НЕ е състезание. Загубата на дете “бие” ли рак на гърдата? А рака на гърдата спрямо този на панкреаса? Самотна майка по-добре ли е от самотна стара мома?Това са неща, които се случват на хората около мен всеки ден, други неща се случват на мен. Всеки се справя както може. Никъде не виждам нито калории, нито килограми, а стресираната среда е обичайната среда навсякъде ...
Сигурна съм, че си досатъчно зряла и разумна, за да се справиш сама. Да определиш истинската причина. Обикновено хората се страхуват от нормалните неща- самота, болести, смърт, но го изразяват по странен и заобиколен начин- със пристрастявания, мании, неадекватно поведение.
Искрено се надявам да следваш мечтите си. Просто и аз и всички виждаме, че ти отнема прекалено дълго време.
27.11.15
09:36
Знам защо се случва това с храната -самота,емоции ... Благодаря ви за включването и до скоро,когато мога спокойно да си водя дневника :)