21.10.15
01:36
Здравейте, знам че повечето хора се опитват да свалят килограми и казват колко е трудно, но мисля, че и качването не е толкова лесно..поне при мен. На 17 години съм, тежа 60-63 килограма и съм висок 180-183. Изглеждам доста слаб. Ходил съм на фитнес, но нередовно поради липсата на свободно време. Сега обаче имам време и искам да се съсредоточа върху това и аз да успея да намеря своята “по-добра версия”. Бих искал някой да ми даде адекватни съвети относно хранителен режим, тренировки и хранителни добавки. Този път искам истински резултати, затова се обръщам към вас. Надявам се някой да ми помогне. :)
21.10.15
10:17
https://www.youtube.com/watch?v=m-imv7szmBs
https://www.youtube.com/watch?v=jyZ3Of23xCg
21.10.15
10:33
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 21.10.15 10:34.
Добре, храненето е ясно, ще се справя, но не знам как да тренирам. Искам програмата която ще даде най-бърз и ефикасен резултат заедно с подходящия протеин/гейнър.
21.10.15
11:24
За сега остави протеина и гейнъра настрани... още доста време няма да имаш нужда от тях, а е напълно възможно и никога да не ти потрябват. На сайта има чудесни програми, които ще ти свършат добра работа и са подходяща отправна точка - огледай и избери нещо, което отговаря на възможностите ти за трениране. Дано не подценяваш важността на храненето...
казано от kevin на 21.10.15, 11:20:
Добре, храненето е ясно, ще се справя, но не знам как да тренирам.
Избери си някоя готова програма от тоя сайт. Тук всички програми са много добри. :)
Не подценявам храненето изобщо. Хапвам си стабилно, но грешката ми е че ям много, но не на често...а мисля, че трябва да има някакво разпределение. Ще поправя тази грешка. Относно протеините, всички ми казват, че доста бързо ще кача маса и ще я оформя в ММ с добавки...тъй като ходя и на училище и нямам голяма възможност да се храня както трябва там...изборът ми на храни когато съм на училище е сведен до минимум. Освен това съм 2ра смяна..и от 12:00 до 19:30 ям боклуци... Затова сигурни ли сте, че е добре да не използвам протеин/гейнър. П.П.: Не съм толкова нов във фитнеса...ходил съм редовно и не толкова редовно...и то доста време, но нито съм спазвал диети нито съм вземал добавки