Мъртвата тяга нещо не ми понася

От години насам правя 5х5 клек и 5х5 тяга и + много други упражнения, обаче да кажем че от 3 смених работата и нещо много странно се получи, като си клякам 5х5 тежко с помощ от партньор дори, на другия ден съм като нов, в деня на тягата като е правя, следващите 2 дни съм супер скапан и нямам желание за абсолютно нищо, и само и единствено след деня за тяга ми се получава така, спрях е за 2 седмици в момента е заместих с тежко гребане, този проблем го нямам, но на какво се дължи според вас?

НИ

29.10.15
13:55

казано от Йосиф Георгиев на 29.10.15, 06:40:

От години насам правя 5х5 клек и 5х5 тяга и + много други упражнения, обаче да кажем че от 3 смених работата и нещо много странно се получи, като си клякам 5х5 тежко с помощ от партньор дори, на другия ден съм като нов, в деня на тягата като е правя, следващите 2 дни съм супер скапан и нямам желание за абсолютно нищо, и само и единствено след деня за тяга ми се получава така, спрях е за 2 седмици в момента е заместих с тежко гребане, този проблем го нямам, но на какво се дължи според вас?

Тягата е упражнението, което предизвиква най-голяма степен на неврологична умора.

Както сам си забелязал дори тежките клекове не могат да се сравняват.

Не разбрах обаче дали имаш проблем или просто питаш защо се случва така?

Не е леко да се вдига тежко

Питам защо, а проблема го реших нали ви казах, смених я с гребане и сега се чувствам супер, мерси за отговорите.

Обаче има 1 проблем, нещо ми липсва тягата и сега все едно не съм тренирал нищо мисля да пробвам вместо 5 серии 4 серии с малко по малка тежест

Мнението беше редактирано от Йосиф Георгиев на 30.10.15 16:24.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1