Възпалено рамо

01.11.15
11:47

Искам да попитам какво да правя при възпалено и надуто(вода) рамо.

Ех, хора, хора...

Понякога се чудя наистина ли смятате за редно да търсите решение на подобни казуси във форум и то представяйки информация за проблема + лична информация в рамките на... 1 изречение.
Говоря в множествено число, защото напоследък зачестиха такива случаи.

А сега конкретно за теб :).
Вероятно най-разумното нещо е да отидеш при специалист, който на място да те прегледа, да разбере причината за възпалението и да определи бъдещите методи на работа.

02.11.15
11:42

Ходих при специалист и то по-скоро на ехограф каза ми, че е възпалено сухожилие и да почивам, но мина 1 седмица и нито е спаднало нито болката е отминала, затова питам в този “компетентен” форум за някакви съвети. Предполагам, че има хора които са имали сходен или същия като моят проблем. Благодаря за вниманието!!!
Същото така се мажа с Дийп рилийф и Диклак.

Мнението беше редактирано от Stankow на 02.11.15 11:46.

Ориентирай се към някоя добавка за стави и сухожилия. Продължи да се мажеш и го остави да почива 5 дни. Аз лично бих препоръчал, базирайки се на личен опит : комплекса на amix - osteo anagenesis.

02.11.15
17:18

Ми лекарят ми вика 4 седмица ама ме съмнява да мине за толкова кратък период , тъй като сухожилията са по-малко кръвоснабдени от колкото мускулите, но да видим... Та добавка за стави и сухожилия съм чувал добри мнения за Animal Flex.

Или flex-a или това на хая, защото съм го пил и го казвам от личен опит.

04.11.15
18:16

казано от Ростислав Арнаудов на 04.11.15, 17:47:

Или flex-a или това на хая, защото съм го пил и го казвам от личен опит.

Днес си поръчах флекс-а да видим какво ще стане...очаквах някой да сподели съвети,работи, глупости ама до там ...

13.11.15
14:25

Физиотерапия и почивка би трябвало да е най-добрия вариант да се оправиш с възпалението. Като отидеш на Ортопед му обясняваш цялата схема, от какво евентуално се е получило, как да предотвратиш повторна поява и как да процедираш. Отделно и упражнения за заякване на сухожилията.
В сряда съм на съответната процедура и ще ти кажа за какво иде реч.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1