05.11.15
19:30
Здравейте, колебая се между тези гейнъри: IRON MASS, KING MASS XL, ELITE MASS Gainer. Кой бихте ми препоръчали? Благодаря предварително!
http://shop.bb-team.org/syntrax-whey-shake?sku=816 + глюкоза/декстроза от всяка голяма верига супермаркети. Ако си решил твърдо да е някои от трите, аз бих избрал ELITE.
07.11.15
10:26
Първо кажи какви са ти целите. Колко мазнини искаш да качиш? :)
Искам да кача към 10 кг до юни-юли...тренирам редовно, но съм с много бърз метаболизъм, което комбинирано с 3 ядения на ден ми е много трудно и искам между основните хранения да вземам гейнър, за да компенсирам пропускането на допълнителни хранения.
08.11.15
13:01
А сигурен ли си, че все пак си оптимизирал на максимум храненето си? Знаеш ли колко калории приемаш и колко калории ти остават, за да постигнеш желания калориен излишък? :)
Повечето тука ще ти кажат че гейнъра е ненужен и пари на вятъра и ще са прави .....но и гейнъра си има приложение за хора които наистина нямат възможност да се хранят по много пъти на ден или са с наистина бърз метаболизъм или нямаш физическата възможност да поглъщаш много храна на един път ......има и + че течните калорийки се усвояват доста по бързо от твърдата храна особено както искаш да го пиеш между храненията ......
Но съвета който ще ти дам е е ако си решил наистина да ползваш такива работи ......направи си го сам ....купи си чиста пудра ,разбъркай я с мляко ,шибни я банан или пък медец и те ти гейнър за доста по малко пари ....;)
Успех!!!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече