Четири дневният сплит или пет дневният според вас е по добър за покачване на мускулна маса ?

11.11.15
18:49

Здравейте бих искал да ми дадете съвет,  кой според вас е по добрият метод за трениране. Целта ми е покачване на мускулна маса на 25 години съм 176см 73кг. Спортувал съм миналата зима около 8 месеца но ми се наложи да прекъсна за около 5 за в момента тренирам по една мускулна група в пет дневен сплит гърди, гръб, раце, рамо, крака.

Здрасти!

И заглавието на темата, и описанието не съдържат нищо съществено, което да коментираме.

Добави повече информация за тренировките си и за храненето си.

11.11.15
20:02

8:00 Закуска - Овесени ядки с кисело мляко и мед + фреш грейпфрут.
12:00 Обяд - Чувствам се доста сит след закуската затова хапвам белтъци за обяд не сам сигурен дали е правилно + пилешка пържола.
17:00 Тренировка + Протеин.
20:00 Вечеря - Телешко или Пилешко + Картофи или ориз (риба немога да ям не обичам обмислям да си взема омега 3)
Понеделник - Гърди 5 упражнения + 3 за корем и 20 мин. крос тренажор.
Вторник- Гръб 5 упражнения + 3 за корем и 20 мин. крос тренажор.
Сряда- Почивка.
Четвъртък- Ръце  6 упражнения + 3 за корем и 20 мин. крос тренажор.
Петък- Рамо  5 упражнения + 3 за корем и 20мин. крос тренажор.
Събота- Крака 6 упражнения + 3 за корем.
Неделя- Почивка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1