Може ли да се тренира тежко след операция на окото?

19.11.15
21:44

Здравейте!

Миналата година си оперирах окото от перде, махнаха ми моята помътняла леща и ми сложиха нова. По принцип лекарката ми каза че няма проблем да спортувам,но едва ли е имала предвид че искам да правя тяга или да клякам тежко.
Моля, ако има някой компетентен по темата да  сподели мнение!

19.11.15
22:10

мен ме оперираха преди няколко месеца. Докато мускулите още бяха обтегнати всякакви тренировки с тежести бяха табу. Сега нямам проблем.
Естествено е въпрос как увеличеното налягане в окото ще се отрази на твоето състояние. А този въпрос можеш да го зададеш на очен лекар.

Много обичате да задавате въпроси, които трябва да са отправени към медицински лица, във форумите.

Теди Илиева

20.11.15
16:56

Защо да не попита за опита на други активно спортуващи? Как тя ще постъпи след това зависи само от нея.  Много мразя някой да обобщава без да допринася с нищо за темата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1