Ейй остана ми време да си впиша днешната тренировка.
На стадиона
Загряване в 4 кръга
50 джак
50 високи колене
50 катерач
10 висок скок
Комплекс 1: 3 кръга от 30 лицеви-1 обиколка на стадиона за време, май 7:40мин ми беше
Комплекс 2: 2 кръга от 20 клек, 40 напад, 20 бърпи - 1 обиколка
3 макс планка - по около 2 мин
Мнението беше редактирано от Tuti Buti на 03.06.17 18:08.
тренировка 05.06.2017 г.
загряване в 4 кръга:
50 джак
50 shoulder taps
50 катерач
след това 3х30 секунди задържане в позиция супермен /с прибрани и изпънати ръце и крака/ и след това в обратна
AMRAP 15 min - направих около 7 рунда
8 push press - 2x8 kg
15 swing OH - 16 kg
15 SDHP - 16 kg
корем 3х30 коремни и трябваше 3х30 повдигане на крака от вис, но след първите 30, направих 20, 21.
Храната вчера я биваше доста, но днес съм ламя, не започнах никак добре
Тренировка 7.06.2017
Загряване в 3 кръга
30 високи колене
10 лицеви с повдигане на ръце
20 гръбни екстензии
15 суинг 12кг
5 бърпи
skill - тяга на ч крак с 12 кг
Комплекс с time cap 27 min., успях да се вместя с 26:20, малко го подцених и си позволявах малки почивки. А и все пак снач-а ми е с бебешките 3 кг., та това мипомогна да се вместя във времето де.
1-10
2-9
3-8
.....
10-1
от следните двойки:
бърпи-swing OH с 12 kg
клек-лицеви
SDHP 12 kg- напади /бройките са на крак/
снач с 3кг. бройките са на ръка - коремни
Добре раздвижих, даже днес мога пак.. ще видим как ще се завърти дневната програма
Тренировка 08.06.2017 г.
Загряване в 2 кръга и половина - видях какво следва и реших да не се изсилвам много от началото
50 джак
30 shoulder taps
10 набиране на халки
15 бърпита /аз по 5, да не се изморя хахаха/
AMRAP 10min
30 напада
30 суинг с 12
2 мин почивка
AMRAP 10 min
30 бърпи
30 клек
2 мин почивка
AМРАП 6 min /нямах време затова само 3 мин/
30 sit up
30 russian twist
ами това беше, изморителна, уж скипнах от тук от там, ама си беше раздвижване
Браво на мен, пак си починах добре 14 дни - всъщност се нанизаха много неприятности, ангажименти и какво ли още не, и просто трябваше да се съхраня психически, без да имам ангажимент да мисля, кога точно да вместя и тренировка. Всъщност вече последните дни нещата бяха относително спокойни и почивах и се чудех дали да не се отдам на инерцията и да си почивам - децата са във ваканция при Бабите и аз лятото поне мога да не бързам вечер, обаче...помотах се снощи след работа, сложих клина и ето ме пак:
21.06.2017 г.
загряване в 2 кръга
30 катерач
3 inch walk
50 джак
20 бърпи
20 суинга 16 kg
Комплекс с time cap 25 min - движих се доста добре с времето, но в един момент взех да издишам, все пак се вместих във времето де:
5х5 набиране на халки
5х15 лицеви от колене
5х25 клек
5х20 суинг OH 12kg
5х20 коремни
5х15 SDHP 12 kg
почивка 2 мин., в която изобщо неможах да нормализирам пулса
AMRAp 8min - успях да завърща 4та серия бърпита, обае наистина доста яваш го давах
10 бърпи
30 напада
100 руски усуквания с 5 кг.
Ами така, върнах се...
22.06.2017 г.
Избърсах праха на домашните гири 2х5 кг. и на тежестите за крака 2х1,5кг.
5х15 раменни преси
3х10 разгъване на гири зад врат - с една ръка ми беше трудно, с две....разгъвах нещо уж
4х15 кик бек
5х10 бавни разтваряне на крака с тежести
5х30 колело с тежести
5х15 магарешки ритник с тежест
5х15 глутеус мост с тежест 10кг
Реших да не лентяйствам цяла вечер - това е в резултат от гледките в пробната на един магазин - предно и задно огледало+подходяща светлина, тръгнах си в дълбока депресия хахахах, това само докато не огладнях. Пак ще се взимам в ръце с храненето, но както опита в изминалите 37 години показва, това е само временно и само за успокоение, резултатност няма.
Освен че ми е тлъст гърба /и г../ имам някакви наченки на мускул, ти да видиш...
Храната вчера:
закуска 1 малка филия грахам с малко сушеница
обяд - салата Цезар от КФС - по изключение, нали ходих до тъпия магазин за дрехи
следобед - 100-200 гр. череши
вечеря - 2 конски кюфтета + 2 домата и козе сирене
по-късно доза протеин - ей така за разкош
23.06.2017 г.
тренировка
загряване в 2 кръга
30 бърпи
30 коремни
30 гръбни
30 напада
АМРАП 13 МИН - 7 кръга и започнат 8 с 4 тяга
5 тяга 30 кг
10 бърпи с прескок на щангата
корем 30 Vups - 30 russian twist
Пореден опит да за тяга с 40 кг, но определено ми тежи и не бих могла да изкарам комплекса, което е просто ужасно, цяла година си седя на тяга с 30 кг.
Храната:
З - кафе със сметана
О - 200 гр. пилешко филе на скара, 100 гр. пържени картофи, 100 гр. зелева салата и лютеница
В - салата Цезар, 1 тънко парченце пица от на мъжа ми, 1 хапка пиле в корнфлейкс
100мл. бяло вино
през деня - до 100 гр. череши
В събота и неделя почивка от към активности, храната:
Събота
З - малка филийка - 20 гр. хляб Грахам с 15 гр. пушена херинга
О - малка шопска салата с 1 пилешко шишче /егати пяната дето продават за месо/ и малко пържени картофки 3-4
СЛЕДОБЕДНО - доза протеин и 5-6 череши
В - шопска салата с пилешки сърца - поделени с мъжа ми
Ами цял ден си бях гладна, а по въпроса с пилешкото... ами пълна драма, ям го само защото трябва, иначе ще си бухам червени месца.
Неделя:
З - малка филийка - 20 гр. хляб Грахам с 15 гр. пушена херинга
О - 9 кюфтенца от Икеа със сос, малка салата Шопска, малко от пържените картофи
Следобед - протеин
В - шопска салата и 100 гр. печени на скара патешки сърца
Определено кюфтенцата ме заситиха и целия ден си бях ок, чак до късната вечеря
тренировка 26.06.2017 г.
жега и умора, направо мн слаба се получи
Загряване в 3 кръга
20джак
10 клек със скок
15 лицеви
15 коремни
15 суинг с 16 кг
10 набиране на халки
20 гръбни
ЕМОМ 10 мин. по 5 предни клека само с лост - слаба работа както казах, накъде правех и по 3 след като се изплаших на едното движение и неможах да се вдигна. Някои бях плитки, абе ...
АМРАП 11 мин: 15 бърпи, 15 коремни, 15 SDHP 12кг.
корем 2 кръга
50 ножички
15 коремни
планк 2 мин
Храната
З- 20 гр. овесени
20 гр. черен шоколад
20 мл. прясно мляко
О-70 гр. табуле
70 гр. пилешко виле
80 гр. пресни картофи
Следобед - ядков бар от Лидъл - 35 гр.
2 малки круши
Вечеря - редена салата - домат, краставица, малко св.филе и малко кашкавал
1 малко парче пица от на мъжа ми
1 малка чаша бира :-( всяка вечер си казвам днес без бира стискам, стискам и накрая поддавам
28.06.2017 g.
не правих загрявка, че бях малко закъсняла и направо с момчетата, които почваха, за да не ни се разминават времената, та 30 мин. от следното:
80 напада
70 суинг OH с 12 кг.
60 гоблет клек с 8 кг.
50 бърпи
40 SDHP с 12 кг.
30 набиране на халки
20 тръстъра с 2х8 кг.
10 кофи на кутия
Сигурно е тъпо да си споменавам личните резултати, имайки предвид нищожните килограми с които работя, както и набирането на халки, половинчати кофи и лицеви, но все пак те са си мои, та вчера в 30те минути вместих 1 завъртане от всичко изброено по-горе + още 80 напада и 25 суинга. Всъщност доста често младежите около мен са на моето и под моето ниво, но за разлика от мен напредват ;-)
Жега е, в залата все още не се пуска климатик и е сложно - пот се лее.
Храната я биваше:
З - овесени 20 гр. + 20 гр. черен шоколад + 20 гр. мляко
междинно - 2-3 оризовки със сьомгов пастет
О - 2 бих казала малки чушки, пълнени с булгур
междинно - 2 малки круши
В - 150 гр. филе от паламуд ама беше пържено май, и все пак беше разкошноо, 150 гр. домат
късна вечеря - доста овче мляко с малко черешки
Всъщност така като я написах...пак бая съм си хапнАла
тренировка 03.07.2017 г.
AMRAP 7 min
30 high knees
30 mountain climber
20 push ups
20 swings 12 kg
AMRAP 12 min
15 knees to elbows
15 swing OH 12 kg
15 squats
100 sit ups
Да, всъщност между двата АМРАПа имаше комплекс с тяга 5-5-5-5-5-3-3-3-3, но на мен кръста пак ми е разчанчен, така че реших да се пазя, направих тяга на 1 крак с 12 кг. пудовка - 3 по 5 на крак. Ами това беше - кратка, но успя да ми вземе въздуха. Лицевите за пръв път се осмелих да правя нормални, надявам се да успявам - 10 нормални+10 от колене. За колене към лакти - изненадах се от себе си, чувствителен напредък си отбелязвам, което разбира се е далеч от класическото изпълнение на движението, но все пак...
Тренировка 05.07.2017 г.
загряване в 3 кръга:
20 гръбни
40 джак
50 катерач
60 пого скок
5 кръга
20 коремни
20 супермен
комплекс ЕМОМ 25 мин
15 лицеви
15 суинга 12кг
15 wall ball 5 kg
15 скок на кутия
15 набиране на халки
100 руски усуквания с 5 кг,
2 мин. планк
колене към лакти на лоста
Днес съм гладна от 7,00, много гладна - пробвах овесени ядки с протеин - много гадно, половината ги изхвърлих, продължих с 1 банан и малко фъстъчено масло, и сега настървено чакам обяд.
ще се радвам, ако някой даде акъл за манджата ми.
Изчислила съм си дефицит от 20%, и трябва да приемам 1501 калории, които съм разпределиала така:
Carbohydrates 131g - 35
Мнението беше редактирано от Tuti Buti на 06.07.17 14:24.
10.07.2017 г.
Загряване с time cap 10 min
50 катерач
30 клек
50 джак
50 бърпи
30 коремни - стигнах до 17 коремни и свършиха 10те минутки
ЕМОМ 10 мин по 5 преден клек с лост - в някои правех 4 клека - дори да твърдят, че тежестта е пренебрежително ниска и неможе да ме контузи (абсурди разни) усещам, че това е движението, което лесно ме вади от строя, така че уж разумно подхождам.
Комплекс 8-6-4-2 с time cap 18 min - аз за 12
SDHP 12 kg
коремни с отлепяне на ръце
swing OH
KTE на лост - много се кефя, сериозен напредък имам - в хвата и в самото движение
планк 10 сек.
корем - 100 коремни за време - 4 мин.
Храната:
Закуска:
25 гр. овесени
25 гр. черен шоколад
Обяд:
пилешка пържола от бут - без кожа
100 гр. печени картофи
малко краставици
Вечеря
1 протеин след тренировка
миш-маш - 4 малки чушки с 10 гр. масло и 1/2 домат, задушени + 2 яйца
40 гр. козе сирене
1/2 домат гарнитура
Следобедно - 2 круши
13.07.2017 г.
Загряване в 38 градусовата жега - нещо такова, със сигурност 60 бърпита - лудост
30 shoulder taps
35 jacks
40 mountain climber
45 lunges
50 sit ups
60 burpees
Обръщане с лост - харесва ми, първо преговарях двжението на сухо, след това части и накрая няколко обръщания
3 RFT time cap 15 мин
40 суинг ОХ 12 кг
40 напада ОХ 5 кг
40 скок на кутия
е неможах да вкарам последните 25 скока от 3тия рунд, почивах повечко явно
корем 2х 30 коремни и 2х30 flutter kicks
60 sec plank
15 KTE на лост
Храната добре
14.07.2017 г.
Имах малко време за трен затова направо комплекса, който беше с time cap 30min и аз успяяях:
50-40-30-20-10
KTE на лост - дланите ми заминаха тотално
Лицеви опори
Swing 12 kg
Скок на кутия
Храната все още я държа добре, да видим резултат ще има ли!
За днес стартирам със сапунка като в казармите - препарат и четка за зъби и патешко ходене ИЗ скромния ни дом, добре че е само 90 квадрата
Пак се получи почивка - случват се такива неща
19.07.2017
загрях набързо в 2 кръга, че да почна с другите
50 пого скок
20 асс то грас
8 бърпи с висок скок
ЕМОМ 10 мин по 4 преден клек с 25 кг. Трябваше да е по 5, но се въртяхме с едно момиче на лоста, и тя клякаше с 25, та и аз, но с по-малко повторения, горе долу стана
АМРАП 11 мин
30 КТЕ
30 лицеви
30 напада
корем 3 рунда
10 V ups
80 flutter kicks
40sec plank за разтягане и това беше
Храната очудващо я държа под контрол, дано само да даде резултат
1500 кал., разпределени на В-130гр., М-58 гр. и Б-113 гр.
Понеже ще пътувам и за да не оставам с 1 тренировка за седмицата се наложиха 2 поредни тренировки, които напоследък избягвам, че трудно възстановявам, но всичко беше ок.
20.07.2017 г.
Загряване в 3 кръга
30 катерач
15 коремни
20 супермен
15 бърпи
skill набиране с ластик - слаба работа
Комплекс с time cap 25 min., в което завърших 3 серия
I
1 турски
10 SDHP
20 скок на кутия
30 суинг
II
2 турски
20 SDHP
40 скок на кутия
60 суинг
III
3 турски
30 SDHP
60 скок на кутия
90 суинг
остана недовършено 4 турски (на ръка), 40 сумо тяга, 80 скока на кутия и 120 суинга
За корем - малко планк
Храната - мн. добре
Пак се появих, летния режим пътуване петък-неделя вечер обърква тренировъчните схеми, но е тоооолкооова хубаво
24.07.2017
Загряване в 3 кръга
50 пого скок
30 катерач
30 високи колене
15 суинга
15 супермен
50 джак
/и нито едно бърпи, даже в цялата тренировка/
ЕМОМ 15 мин.
9 х 5 клек с 25 кг. - много съм щастлива, най-накрая прогрес, клек с идеална дълбочина
останалите 6 серии с лост, защото усетих, че почвам да скипвам движението и да товаря кръста /този мой кръст/
АМРАП 8 мин
10 лицеви
10 коремни
10 суинга
Корем 50 KTE - както и в предишен пост казах, много си се кефя на прогреса и тук, най-накрая хвата заякна, вече правя по 15 чисти движения - йееее. В края на комплекса пробвах и L seat от вис, получава ми се, не така чисто и стабилно както с опора на гърба.
Храната събота и неделя хаотична - при мама и баба няма как да е, всяка хапка е злато.
Нещо много съм се заработила, но след понеделнишката тренировка имаше още две:
Сряда
Вече не помня загряването, но от тягата съм доволна и си я помня:
5х5х40 кг
4х3х45 кг
3х1х45 кг
АМРАП 10 мин
10 лицеви
10 скока на кутия
10 суинга
Тренировка в четвъртък:
Загряване Thunderstruck burpee
Sally up Sally down - squats
Sally up Sally down - plank от лакти до прави ръце
След загряването бях тууууш, но направих 7-8 обръщания с лост- абе много сила напоследък
АМРАП 6 Мин
И трябваше да си ходя, че имах час за козметик
Храната е добре, но ставам все по-дебела, всички панталони са ми клинове вече, което е брутално, но ходя с рокли и това е...
Нямам възможност да вписвам тази седмица, но все пак за протокола - 2 последователни тежки тренировки - доволна съм, но след това ангажименти и ваканция на залата объркаха схемата ми от 3 тренировки седмично. Обаче се очаква така да бъде и следващата, та трябва да се мислят варианти.
Храната добре - без сериозни залитания, само в 1 ден на цикъла 2 малки кроасанчета с активия закуска (бях купила за гости вкъщи и реших и аз да пробвам - ами напразно поети калории - не ми доставиха удоволствие)
Съботно-неделно избягахме от непоносимите горещини на река в планината, беше чудесно, имаше и бира и скара, но без да прекалявам. Но най-най якото е, че успяхме да намерим един вир по-високо в планината и се къпахме в кристалната планинска вода, беше прекрасно, по-смелите скачаха от една скала.
В понеделник непоносима жега в София, имах служебно циркулиране и центъра по обед и беше ад, но изненадващата следобедна буря охлади страстите и отидох на тренировката.
Въпреки захлаждането в залата въздуха не достигаше, за пръв път се виждам с течащи вадички по мен - неприятно, но...
07.08.2017 г.
Загряване: 21-15-9
Джак
коремни
Суинг
Високи колене
гръбни
напади
АМРАП
10 тяга с 30 кг - евентуално най-накрая може да съм се доближила до нормално изпълнение на тягата - днес лека мускулна в задната верига, тюююю
15 клек СТ
15 бърпи
Корем - 4 кръга
15 коремни
15 КТЕ
Храната, всеки път пиша добре, но ето какво разбирам под добре:
Закуска: 25 гр. овесени ядки и 25 гр. червена боровинка, сварени за 2-3 мин, малко чия и прясно мляко /често и без млякото/
Обяд - 100 гр. скумрия на скара, 120 гр. зелева салата, 100 гр. спанак с булгур
Следобедна - 2 малки круши и 250 мл. фреш портокал и грйпфрут
Вечеря - миш-маш - чушки, лук и 1-2 яйца, 1-2 парченца телешко
Късна вечеря - 200-300 гр. диня
Вчера плодовете ми бяха повечко, но мисля, че не е драма.
казано от Tuti Buti на 08.08.17, 09:29:
за пръв път се виждам с течащи вадички по мен - неприятно, но...
Кое му е неприятното?
Лято, тренировка...какво да е?
Почти всеки ден съм поне по веднъж на ден с течащи вадички - когато водя и когато практикувам...не виждам нищо притеснително и неприятно. 🙂
Мнението беше редактирано от Margi на 08.08.17 12:28.
Залата почиваше, почивах от тренировки и аз - цяла седмица. Тази пък трябва да вместя 3 последователни, че в четвъртък най-накрая заминавам в отпуск.
тренировка 14.08.2017 г.
Загряване в 3 кръга
30 катерач
30 високи колене
30 джак
10 клек
10 бърпи
10 коремни
скилл - стойка на ръце /подпряна на стената де, да не си помисли някой, че мога да си повдигна телесата ей така/
КомплексА, ах комплекса
Карен ли каква беше тази мацка ужасна - 2 пъти с time cap 18 min
150 wall ball - 3 минути почивка - 150 wall ball
Добре, че имаше тайм кеп, че щях да почина иначе, правих на серии по 10, 15 бр., както дойде със сериозни раздишвания, след първата серия 150 не почивах 3 мин, че нямах време, финално в 18 мин. вместих към 220 wall ball с 5 кг. топчица. Но аз по принцип мразя това движение, мор ми е.
Корем - 8 мин - 30-20-10
КТЕ
коремни
V ups
На връщане към нас трябва да мина по едни стълби надолу - едва се справих, след това душ и бях ок, ама от сутринта вече съм робокоп.
Храната не е лоша, ама изпускам макросите в полза на някои сезонни плодове - смокинииии
15.08.2017 г.
Загряване в 3 кръга
50 катерач
15 супермен
15 лицеви
15 суинг
15 клек
50 джак
ЕМОМ 12 мин. по 5 тяга с 35 кг.
АМРАП 12 мин
10 набиране на халки
20 напада
15 коремни
20 лицеви опори
Корем 3 кръга
1 мин. планк
30 руски усуквания с 5 кг. топка
Тренировката възстановителна след понеделнишките wall balls обаче ефекта беше кратък, още през нощта усещах как тялото ми е гипс, а точно днес имам една служебна среща, не ми се мисли първо как ще мина центъра с прекрасните му подлези и как ще сядам и ставам пред “публика”, хахахха
Вчера храната я изпуснах жестоко - реших да обядвам леко с една постна мусака от картофи и елда - следобед освирепях - 500 гр. пъпеш, 3 бонбона Линд, и после вече имен ден на Мария - салата, месо, обаче и вино и сладолед
казано от Tuti Buti на 16.08.17, 09:05:
15.08.2017 г.
Загряване в 3 кръга
50 катерач
15 супермен
15 лицеви
15 суинг
15 клек
50 джакЕМОМ 12 мин. по 5 тяга с 35 кг.
АМРАП 12 мин
10 набиране на халки
20 напада
15 коремни
20 лицеви опориКорем 3 кръга
1 мин. планк
30 руски усуквания с 5 кг. топкаТренировката възстановителна след понеделнишките wall balls обаче ефекта беше кратък, още през нощта усещах как тялото ми е гипс, а точно днес имам една служебна среща, не ми се мисли първо как ще мина центъра с прекрасните му подлези и как ще сядам и ставам пред “публика”, хахахха
Вчера храната я изпуснах жестоко - реших да обядвам леко с една постна мусака от картофи и елда - следобед освирепях - 500 гр. пъпеш, 3 бонбона Линд, и после вече имен ден на Мария - салата, месо, обаче и вино и сладолед
Здрасти, много готина тренировка. Ще кажеш ли какво точно значеха ЕМОМ и АМРАП. Това първото е всяка минута от ... а второто ?
Здрасти, да ЕМОМ means “every minute on the minute” - в началото на всяка минута започваш зададеното упражнения, като трябва да се вместиш в минутата.
АМРАП - често ме домързява да сменям на латиница, та всъщност е AMRAP - means “as many reps as possible” - т.е. това което е зададено почваш да го изпълняваш максимално бързо, за да вместиш възможно най-много рундове от комплекса.
И така, “възстановителната” ми тренировка ме довърши, така че снощи бях в ролята на “родилка” опната на дивана и само културно молих мъжа ми да ме обслужва - чудя се до кога ли ще ме търпи хахахаха. След работа прелитам през нас колкото да им кажа “Здрасти” и да сложа клина за трен и изчезвам, след това съм тотално гроги, друг път пък възстановявам трудно, абе изобщо... . Всъщност ако не съм тренирала известно време с децата започват да ме атакуват да не се офлянквам, а да се връщам в залата и да започвам - явно и тогава ставам непоносима, т.е. винаги има по-малкото зло
Тадаммм, едната отпуска мина прекрасно и хранително, сега 4 дни в Сф да стегна багажите за Гърция, та вчера записах една тренировка:
Загряване 5-10-15
джак
бърпи
клек
суинг
супермен
ЕМОМ 8 мин. по 5 обръщане на топка 7 кг.
Комплекса 1-2-3-4-5-6-7-8-(9-10 тези неможах да ги вместя във времето) за 21 мин
тяга 30 кг
бърпи
суинг
КТЕ
напади
коремни
Корем - 2 макс планка - 2мин., 1 мин.
Толкова, ако мога още една до заминаването ще е много добре, но едва ли.
Със започването на учебната година се върнах в залата:
20 сек. работа, 10 сек. почивка - 7 кръга, като почивката между кръговете е 40 секунди:
джак
жаби
КТЕ
клек
бърпи
напад
набиране на халки
суинг
коремни
SDHP
Добре се завърнах, имах приятна мускулна в двата почивни дни. По време на тренировка обаче имах болки с неизяснен произход в кръста, в смисъл изобщо сякаш не са свързани с обичайните ми болежки там, но пък по време на ваканцията бях с бъбречно възпаление, та кой знае...
Иначе ваканция като ваканция - прекрасна храна с доста бира и безкраен мързел, “счупих” шезлонга от лежане по 12 часа на ден :-)
От днес пак минавам на стегната храна, да видим.
18.09.2017 г.
загряване в 3 кръга
50 джак
30 катерач
10 гръбни
10 push ups HR
15 prison squat
skill - турско изправяне по 10 бр. с 8 кг на ръка - доволна съм - вече правя цялото движение
Комплекса с time cap 25 min 2 кръга от
15 front squat /замених с 30 клек СТ, че усещах сериозно кръста/
15 пуш преси с лост
50 напада
50 коремни
50 суинга с 16 кг
15 wall ball
15 скок на кутия /аз по принцип имам страх от кутията и скачам на дискове, почти на височината на ниска кутия, но вчера тежах много направо едва ги изскачах/
малко корем - руско усукване и разтягане
След като ме боля какво ли не (студа и влагата ме съсипват), в петък се прибрах почти лазейки - подозирам добавена стойност имат и едни обувки с висоооки токове, които тотално ми разглобиха кръста, но реших, че и да се влача в събота се връщам в залата. И така доколкото си спомням какво включи олекотената ми табата:
джак
супермен
бърпи
напади
wall ball
качване на кутия
пуш преси с 2х8 кг
КТЕ
Разтягах...
и сега пак робокоп е на линия, освен кръста ме боли цЕлото тЕло
03.10.2017
Загряване - 3 кръга
50 катерач
10 prison squats
15 sit ups
10 високи отскоци
ЕМОМ 10 мин
5 пуш преси с лост /след 5 подход намалих на 4 повторения/
Имаше 11 минутен АМРАП с тяга и гоблети, който пропуснах, ще пазя кръста известно време още.
133 коремни за 6 мин.
06.10.2017
ТАБАТА:
джак
коремни
гръбни
wall ball
бърпи
SDHP
качване на кутия /вместо скок/
напади
08.10.2017
тренировка Body Pump 103 във Виктория СПА, отдавна съм с карта Мултиспорт и обмислях да пробвам някъде нещо, явно най-накрая му дойде времето, или просто рекламата на представянето на 103 беше силна и ме вдъхнови да пробвам. Ами много ми хареса, разбира се беше ми странно най-вече заради това, че трябва да не бързам, да не кажа, че трябва да съм бавна. Тренировка 90 мин., мислех, че това не е за мен, но мина неусетно.
И понеже това място ми е много далече сега се чудя дали не бих могла, поне 1 съботна или неделна тренировка да вмествам, но само времето ще покажееее и моя ентусиазъм....
10.10.2017
Загряване в 3 кръга от
40-50 високи колене
50 shoulder taps
40-50 катерач
40-50 джак
EMOM 8 min по 5 стриктни раменни преси с 2 по 8 кг.
Комплекс 5-10-15-20-25-30 с time cap 18 min
swing OH
lunges
push up
sit up
goblet squats
Тръгнах с 12 кг, но болката беше прекалена затова раздвижих с 8ца и останах с нея до края, както и на гоблета.
Комплекса го добутах до 30 коремни, минута-две и можех да изклякам и гоблета, ама явно се мотах.
Корем няколко серии по 8-10 КТЕ и 1 мин. планк
В общи линии лека тренировка, но напоследък по такива си падам - да видим какво ще излезе.
14.10.2017
пак се натовари програмата + двудневна командировка и увиснах само с 2 тренировки за седмицата+обилно хранене
Та на 14ти имаше табата, нищо интересно, но и с този разчанчен кръст нещата хич ги няма
16.10.2017
Загрявка в 3 кръга
30 високи колене
10 бърпи
6 набиране на халки
10 лицеви с повдигане на ръце
комплекс за 26 мин 4-8-12-16-20-24, който успях да затворя
обръщане на топка 7 кг
напад с 5 кг над глава
бърпи
гоблет с 8 кг.
коремни около 100 бр. с малък диск, който при изправянето завъртам /видях го на Бодипъмп и чудесно го усещам като движение/
1 минута планк и този път усещах всеки коремен мускул, явно 100 бр. преди това ме натовариха.
19.10.17 г.
изпуснах си тренировката в сряда от мързел и затова в четвъртък, за който по програма е обявен мибилити клас/час. Ами няма да е мойто занимание категорично, изобщо не бих повторила, сега да мисля кака ще наваксам с тренировките за седмицата, че понеделник и вторник пак съм в командировка.
охоооо колко време е минало, ама не съм спирала да тренирам де, с различна интензивност, но в “играта”
01.11.2017
Загряване в 3 кръга
50 джак
50 високи колене
30 катерач
21-18-15-12-(9-6-3) с time cap 30 min. и се започна
Клек
бърпи
суинг 12 кг.
лицеви
КТЕ
SDHP 12
набиране на халки
коремни
напади
Лелееее даже съм ги запомнила, та даже и в коректна последователност.
Макс планк 2мин.
Е успях да заключа 12ките и данаправя 6клека от 9ките, ама до там.
Едва дишах, ама днес съм в идеално състояние, не си вярвам направо, но понеже сме в ремонт и у нас не правя нищо (чакам майсторите да свършат), та явно успях да си почина добре вечерта и нощта.
След като се разглобих от чистене от петък до неделя, след ремонта, реших да взема да се сглобя в понеделник вечер. В неделя вечер и понделник сутринта по 2 ибупрофена ;-( значи позволявам си го този лукс, наистина не мн често напоследък, но ето в случая предпочетох лесното, вместо да се влача пак Н дни.
Тренировка 06.11.2017 г.
загряване 6-9-12
бърпи
клек
набиране на халки
коремни
ЕМОМ 12 мин. преден клек по 4 бр. с лоста, отдавна не ми се беше случвал /от последното връщане в изходна позиция - септември/. Имах 1 пропуснат заход, че още в първото движение, изпуснах лоста и почивах до следващата минута. Нещо установих обаче, че трудно обърнах лоста, а така добре ми вървеше това движение, надявам се да е било моментно състояние.
АМРАП 14мин., не ги броя кръговете, че трудно помня, но поне 6
15 лицеви
18 суинг ОХ 12 кг
21 коремни
24 клек
Завършващия комплекс за корем го скипнах частично, че все пак 150 КТЕ+150 гръбни ми се видяха безкрайни, затова около 50 КТЕ и айде дома, че домочадието чака вечеря
В заключение - след тренировката и сега сутринта съм свежа и по-скоро заредена, т.е. не пребито куче, както по-често се случва ;-)