29.01.16
09:48
Вчера 28.01: Rest day
Сутринта - пеша до работа - 30 мин (не знам колко точно е разстоянието, предполагам около 3 км).
Храна:
Закуска - кис.мляко с овесени ядки;
Обяд - картофена крем супа, зелена салата с риба тон;
Вечеря - реших да направя тези картофи “ветрило”, които са на снимките. Тъй като го реших в последния момент и нямах много неща в хладилника - направих 1 натюр (подправки и масло), 1 със сирене, 1 с крема сирене с подправки. Последните 2 ми харесаха най-много :) Добавих малко домат, краставица и плочка сирене и воала!
Вода за деня: 1,5л. Вино: бяло 3 чаши....... кофти, отпуснах се снощи.
Добавки - Омега 3 + Магнезий с B комплекс
Снимки - преди и след фурната :D
30.01.16
19:27
Разписвам се директно за вчера и днес:
29.01 :
Сутрин пеша до офиса - 30 мин; закуска - кис. мляко с овесени ядки (традиционно)
Обяд- леща чорба + ориз с тиквички;
Вечеря: 1 и 1/2 домат + 1/2 краставица + 2 твърдо сварени яйца + 1 плочка сирене
Пропуснах тренировката, но отидох днес сутринта (30.01).
Вода: по-малко от 2 л. ; Кафе - 3бр. ; Добавки - Омега 3 и Магнезий; 1 чаша бяло вино
30.01 :
Сутрин - кафе, разходка с Чара (кратко и в калта), закуска от традиционната :)
Обяд: купих си 2 малки лаврака (не са повече от 150 гр според мен) и си ги запекох на фурна във фолио с праз и чесън. Мммм (inlove) Сложих и да се пекат 2 картофа, нарязани на шайби. Изядох 1 лаврак + 1/2 от картофите и 1 домат
Към 17:00 - огладнях и изядох останалата половина от обяда + 1/2 краставица. Това ми беше яденето за днес.
Тренировка:
Голяма съм ... да не кажа каква - стъпах накриво, докато загрявах (подскоци напред) и си навехнах глезена. Нищо сериозно, даже е доста добре - лек оток, няма синина и кой знае каква болка. Вървя нормално.
Продължих си тренировката, за което съм благодарна на Вик, че го препоръча - всъщност започнах да чувствам дискомфорт чак като го обездвижих вкъщи (4 часа по-късно - пазарях, шетах, готвих).
Вработване на Power Clean + Push Press till 35 kg
3 rounds of:
1 round Cindy: 5 pull ups, 10 push ups (black band assisted), 15 air squats;
1 round DT: 12 Dead Lift , 9 Hang Power Clean, 6 Push press (all @ 20kg).
My time: 07:51 min. Not bad at all.
Вода - над 2 л.; Кафе - 3 бр.; 1 чаша домашно вино (розе). Правено е без добавена захар. Само фруктоза :)
01.02.16
11:47
Вчера 31.01.2015:
Закуско - обяд - 3 бъркани яйца с праз, 1 плочка сирене, 1/2 краставица, 1 домат, малко сос BBQ;
Междинно - 1 пакет оризовки;
Вечеря - малко синьо сирене и кашкавал; малко салата с маруля, гриловани зеленчуци и сирене; Филе от сьомга с киноа
Вода: 2 л.
Кафе: 3 бр.
Вино: 3 чаши
Мнението беше редактирано от Адела Алекова на 01.02.16 11:51.