18.01.16
04:00
Здравейте на всички, случайно попаднах в bb-team, разгледах, прочетох и мисля, че тук е правилното място да потърся помощ и съвети. На 22 години съм, висок съм близо 190 см. и тежа 108кг. на пръв поглед телосложението ми е нормално. Реших да отворя нова страница и да позаякна, като никога до сега не съм се занимавал с фитнес и каквито и да било силови упражнения. Поръчах си дъмбели 2бр. (всеки по 15кг.) и имам гладиатор вкъщи. Имам нужда от програма по която да тренирам и хранителен режим, да не кажа диета, благодарения на която да започна да изгарям излишните мазнини. Ще вметна, че съм тренирал баскетбол от дете до преди 3 години и редовно играя футбол по 90 минути (3 пъти седмично). Мисълта ми е, че най-вероятно кардиото си го набавям по някакъв начин, проблема ми беше, че съм любител на газираните напитки и трудно се ограничавам от тях. Както и да е, мисля да отворя нова страница и ще се радвам, ако можете да ми помогнете с първите стъпки, които трябва да направя!
П.С: Прикачил съм снимка (единствената на която се виждам в цял ръст. От лятото е, но сега съм с 4-5 килограма по лек).
18.01.16
23:02
Привет, Недялко!
Сподели как се храниш сега, както и дали изцяло смяташ да тренираш вкъщи.
Ако желаеш, можем да преместим темата в раздел “мъжки дневници”, да започнеш да си водиш дневник. :)
19.01.16
03:11
Здравей! Храня се нормално с какво ли не, не се ограничавам от нищо, но съм готов да започна и мисля да тренирам само вкъщи. Имам огромна воля и желание, така че нищо не може да ме спре :)
29.01.16
20:30
За да искаш насоки за хранителния си режим, трябва да си по-детайлен в описанието на сегашния си начин на хранене.
Не можем да гадаем... :)