Тренировки за тийнейджъри .

AN

04.02.16
11:12

Здравейте! На 15 години съм 159 см  и искам да почна да тренирам, но не да свалям килограми, а да си оформя тялото !Ако може някой да ми каже някакви тренировки и какво да ям преди и след тренировка.
Вчера например храната ми за деня беше:
Закуска: 40гр.Овесени ядки с 1 чаена лъжица чиа, котидж сирене и отделно една ябълка.
Междинно: Смути:Спанак,кокосово мляко,авокадо,чиа,ленено семе, фъстъчено масло,банан.
Обяд: Телешки стек с царевица.
Междинно: Quest Bar S’mories.
Вечеря: Сьомга на скара с салата от рукола,спанак,чери домат,зехтин и малко пармезан.
Добре ли е? И да добавям ли нещо
Попринцип винаги закусква овесени ядки, защото обожавам с различни топинги: д

AN

04.02.16
11:14

Също така пия и витамини и Super Omega 3-6-9 на NOW понеже организма ми много отслабна и имам нужда.

04.02.16
11:18

Колко килограма си? Отслабва се не с тренировки, а с режим - така че няма страшно :D Храненето ти е екстра - евала :) Разгледай в сайта или из интернет кръгова тренировка за цялото ти тяло, мисля че ще е по-подходящо от колкото сплит.

AN

04.02.16
11:26

43 кг съм.И благодаря ти, ще разгледам!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1