29.02.16
12:17
Здравейте,
на 44 години съм 1.62 висок и съм 40 кг.
Съгласен съм да вземам всякакви продукти дори и химия само за да кача килограми.
Нямам време за фитнес. Мога да отделям по 30-40 мин сутрин за някакви упражнения.
Да добавя, че до преди няколко дни не пиех вода (може би ми се събира по 4-5 литра на месец) просто от чаша вода ми става зле. Сега се насилвам по литър на ден.
Всяка помощ е добре дошла.
Моля кажете ми какви протеини, продукти или химия дори да вземам само да кача кила.
Поздрави.
29.02.16
12:25
Най-доброто, което можеш да направиш, е да започнеш да се храниш.
Качествено и достатъчно като количество.
29.02.16
12:30
Ако това помагаше нямаше да пиша за помощ. Храня се по 3 пъти на ден почти до преяждане Отделно по нещо благо. Това не е решение. Благодаря за отговора :)
29.02.16
16:02
Точно яденето е решението много правилно ти го е казал човека. Като ядеш 3 пъти на ден + нещо сладко почни да се храниш 4 пъти на ден + нещо сладко. Карай така докато свикнеш и после добави още едно хранене - примерно добави 2 супени лъжици фъстъчено масло отгоре на това което вече ядеш. Малко по малко си тренирай тялото да яде повече храна.
П.С.
Толкова обичам да ям, че си мечтая да ти имам проблема...
29.02.16
16:07
Дай информация какво е това хранене “до преяждане” Как така нямаш време за фитнес ? Време винаги има, стига да имаш желание да си пренаредиш приоритетите.
казано от Hristo K на 29.02.16, 12:17:
Здравейте,
на 44 години съм 1.62 висок и съм 40 кг.
просто от чаша вода ми става зле.
Да не си ходил при д-р Радева :D Шегувам се :) Храни се обилно и не по-малко от 3 пъти дневно. Ако не можеш да приемаш много храна ще се храниш 4,5,6 пъти дневно. Ако ти се тренира, за 30-40мин. можеш да направиш една добра тренировка.
29.02.16
16:55
Благодаря ви момчета.
А някаква химия да взимам поне в началото ?
Каквото и да е стига да помогне..
Неща мускули а просто килограми.
казано от Hristo K на 29.02.16, 16:55:
Благодаря ви момчета.
А някаква химия да взимам поне в началото ?
Каквото и да е стига да помогне..
Неща мускули а просто килограми.
Твърдо НЕ, дори и мускули да качваш. Непрофесионалист+химия си е чисто самоубийство! Ако толкова искаш да взимаш нещо, вземи си хранителни добавки :)
29.02.16
19:30
Hristo K, нека видим с колко храна преяждаш три пъти дневно.
Сподели с нас едно твое нормално дневно меню.