02.03.16
17:46
Здравейте , аз съм момче на 17 години , 188 см , 70кг. Бих искал да знам дали ще мога да направя релеф и малко по голяма мускулатура за около 3 месеца с WORKOUT упражнения в дома ! Правя ги понеделник , сряда и петък по 40 мин . Те се отнасят за гърди , корем и крака . Та , давайте мнения , критикувайте ако е нужно разбира се . Просто искам да знам дали ще мога да постигна релеф и малко по голяма мускулатура за времето от около 3 месеца , тоест за ЛЯТОТО :) . По долу съм дал снимки за по добра преценка :).
БЛАГОДАРЯ!
Темата беше редактирана от Antonio Stanchev на 02.03.16 17:46.
02.03.16
17:48
Здравей, завиден ентусиасъм се усеща, но да беше казал и какви са упражненията?
02.03.16
19:09
Понеделник , Вторник и Сряда едно и също :
1.Гърди
3 серии лицеви с широк захват
3 серии лицеви с крака на пейка с широк захват
3 серии лицеви с захват на нивото на рамената
2.Корем
Корема няма да описвам упражненията защото са доста и не им знам наименованията на всички .
10 упражнения , всяко по 30 повторения и почивка 30 сек. между 2 упражнения
3.Крака-Понеделник и Петък
Тичане на място 30 сек. 3 серии
Повдигане на пръсти 30 сек. 3 серии
Клекове 30 сек. 3 серии
Ако мислите че е слабо , критикувайте и кажете как би било по добре . Каквото и да мислите си го казвайте :) .
02.03.16
19:23
Би могъл да позаякнеш, но с текущите упражнения и подготовка няма да постигнеш голяма трансформация до лятото. Ако имаш възможност за работа с тежести на подходящо за целта място, за 10-12 седмици може да напреднеш осезаемо.
И, разбира се, с подходящо за целта хранене, ако имаш и тази възможност.
02.03.16
19:45
Офтипик// След лятото, потниците и морето смяташ ли да тренираш? За мен ти трябва маса и тренировки с тежести, че изглеждаш като спасен от концлагер.
Мнението беше редактирано от Ice Mountain на 02.03.16 19:45.
02.03.16
20:50
За съжаление нямам възможност за тежести сега , затова питам . За храната имам възможност каквото и да е мога да си го позволя .
Затова питам дали е възможно да има някакъв резултат , ако е слаба тренировката , препоръчайте друга програма де да знам . А и да много ясно , че мисля да продължа след лятото
04.03.16
09:06
Сега ако започнеш сериозно с тежестите и храната, догодина лятото ще си личи че тренираш.