Street Fitness

Темата е заключена.

Начинаещ съм моля за съвети!
Хора искам да попитам какви упражнения трябва да правя за да мога да се набера 1 път защото и толкова не мога?
Моля за помощ?

06.03.16
13:30

Опитвай се просто. Първо се опитвай с лек отскок. За пример давам себе си: Преди време не можех да се набирам изобщо, просто ръцете и гърба ми бяха твърде слаби за туловището. С приятели всяка вечер минавахме покрай един лост и се опитвах да се набера, като не можех се опитвах с лек отскок, така с всяка вечер опити след около 2 седмици успявах да скалъпя 2 жалки подобия на набиране. Просто опитвай и ще стане ;)

06.03.16
13:41

Препоръчвам ти да започнеш, най-напред с развиване на базова силова подготовка.
Започни с изпълнението на различни видове лицеви опори, които можеш да изпълняваш(виж в интернет). Можеш да започнеш в залата, с някои по-леки дъмбели.
Относно опитите за набирания - опитвай с отскок и нормален, супиниран(под) хват. Можеш да опиташ, като намерих по-нисък лост, на който да се набираш, като съвсем леко си помагаш с краката, избутвайки се от земята.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1